2007/05/18

Supporterfonden 2- öppnar om 30 dagar!

30 DAGAR KVAR Om 30 dagar kör säsong två av Supporterfonden igång. Söndagen den 17 Juni kör vi stenhårt igång med ett nytt fondår där vi till en början vill knäcka resultatet från år ett (100 900 kronor) och förhoppningsvis även dubbla detsamma, med DIN hjälp!

Alla gåvor som kommer in till Supporterfonden fram till att fonden drar igång år två, rent officiellt, registreras på www.supporterfonden.se samma dag som vi kör igång Supporterfonden 2!


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Plusgiro 438346-9 samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Plusgiro 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%). Här kan du bland annat ge en gåva via ditt VISA-kort eller ditt Mastercard.

6 kommentarer:

  1. kan man sätta in pengar redan nu eller ska man vänta?

    SvaraRadera
  2. Precis som det står i texten kan man sätta in pengar redan nu, samma kontonummer, öppet som vanligt!

    SvaraRadera
  3. Det finns ju 102000 kr i supporterfonden och ni har gett 100000. Kommer 2000 kr att gå över till supporterfonden 2?

    SvaraRadera
  4. Anonym:

    "Den sammanlagda insamlade summan uppgick till 102.287,14 kronor varav 1387 kronor skänks till Drottning Silvias Barnsjukhus, 100.900,00 kronor skänks direkt till IFK Göteborg och 60,14 kronor kvarstår i Supporterfonden som en avrundning, men även som en symbolik över att Supporterfonden inte är tom utan nu istället laddar med kraft för Supporterfonden 2."

    Läs mer här.

    SvaraRadera
  5. Räkna med mitt stöd!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.