2006/04/11

Gais koordinerade terrorattack mot Hisingsbron!

GÖTEBORG Idag gick Gais spelarbuss till en desperat attack mot Hisingsbron (Götaälvbron) i hopp om att kunna utestänga BK Häcken från spel på södra sidan av Älven.

Ryktet säger att terrorhandlingen föregåtts av att Roland Nilsson stängt in sig på Gaisgården och i fem hela nätter analyserat potentiella Allsvenska resultat. Utgången var att Häcken skulle sparka Gais ur Allsvenskan.

Motdraget blev snabbt lanserat som en genial idé bland Gaisarna själva. Man skulle sabotera Götaälvbron så att Häcken inte skulle kunna ta sig över till den södra sidan av Göteborg för att spela mot Gaisarna på Gamla Ullevi. Sabotagemetoden blev att man sålde in sig till renhållningsverket för att sköta gatusopningen på bron som binder Lilla Bommen samman med Frihamnen. De grönsvartrandiga sopbilarna fylldes sedan med saltvatten och tiotals simmande makrillar som skulle skapa en enorm dragningskraft mellan makrillstimmen i Älven och dem i Gais-sopbilen. Planen var inte bara radikal men utomjordiskt nyskapande.

Enligt BT (Barabens Telegrambyrå) tar Carl Fagher skarpt avstånd från attacken och lovar att Häcken alltid har Älvsnabben på stand by inför matcherna på Gamla Ullevi.
- Vi i Lundby viker oss inte för sådana här illdåd. Vill de förstöra vår bro så kommer vi att släppa loss tusentals getingar i gårda som svar, fräser en förbannad klubbdirektör.

Arne Erlandsen, de ihjälklubbade sälarnas försvarare fick från sin position på kajen framför operan se hela spektaklet. Arne hade tvingat ner spelartruppen för att simma "idioten" över Älven mellan bananpiren och småbåtshamnen som straff för de två pinsamma föreställningar man satt upp på den scen som heter Allsvenskan.
- Gaisarna försökte skapa ett broras vilket är lite ironiskt då de är ras. Bevegelse!

(Den här arikeln bör skådas som ett journalistiskt mästerverk. Alla sanningar är frånvarande och alla citat är fabricerade. Med andra ord material som går rakt in i morgondagens Expressen?)

17 kommentarer:

  1. Riktigt roligt.

    SvaraRadera
  2. Tack, det behövdes en sådan artikel idag...

    SvaraRadera
  3. hehe Riktigt skoj ju

    SvaraRadera
  4. Lysande!

    Kan inte Baraben kolla med Ellos-Linda vad det är i Zeroztars msnkommunikation med henne som han absolut inte vill ha publicerat? Kan vara roligt att läsa!

    SvaraRadera
  5. Riktigt kul,förgyllde min dag

    SvaraRadera
  6. Bland det bästa ni nånsin publicerat. I klass med GAIS-västen (om inte bättre)!

    SvaraRadera
  7. Dessa gaisare... GöteborgsAllaIdioterSamlade...

    SvaraRadera
  8. Hehe... bra frankie... nu har du visat att inte bara stellham kan! =)

    SvaraRadera
  9. frankie är ett smärre geni ibland, du kan ju när du vill, till och med skriva bra saker där du inte sågar nån av våra egna...

    krädd.

    SvaraRadera
  10. gött frankieboy

    SvaraRadera
  11. skitkul, de kan ju bara försöka. =)

    SvaraRadera
  12. Fan va kul! Lysande!

    SvaraRadera
  13. Riktigt kul, det tycker till o med jag som Gaisare =)

    SvaraRadera
  14. Håller med som gaisare är man luttrad med det mesta och den här "artikeln" var riktigt rolig!

    SvaraRadera
  15. Detta VAR ju roligt, kanske det bästa jag läst på baraben som GAISARE, snart e de derby pojkar.

    SvaraRadera
  16. Utan blåvitt inga derbyn, ha de gött alla pöjkar & HEJA GAIS...

    SvaraRadera
  17. HATA BLÅVITT

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.