2006/02/04

Stora stygga Black Army...

Bild från www.almers.nu, tipstack till F. M.

12 kommentarer:

  1. HAHAH, hoppas att den är äkta o inte ihopsatt av nån från närområdet!

    SvaraRadera
  2. Klart bilden är äkta, tagen på en polare som läser. Eftersom vi är AIK:are finns självironi, så vi bjuder på denna, vi vet ändå att alla ser upp till oss.

    Trevligt att ni frågar om ni får använda bilden innan.. eller inte..

    SvaraRadera
  3. Vem f*n ser upp till en AIKare?

    SvaraRadera
  4. "...vi vet ändå att alla ser upp till oss".

    Haha. Ironin flödar.

    SvaraRadera
  5. Borde inte boken heta "Hattens bekymmer" med tanke på alla misslyckade värvningar?

    SvaraRadera
  6. att hålla på aik ÄR självironi.

    SvaraRadera
  7. Ett alternativ till den som lagt upp bilden är att ni gör en länk till den. På så sätt slipper ni bryta mot Copyrighten och behöver då inte fråga om lov.

    SvaraRadera
  8. Hur som helst så är ändå sanningen den att AIKare alltid synts/gjort sig hörda i er stad när vi varit på besök. Er har jag då aldrig sett till i Sthlm/Solna. Rädda för "stor stygga Black Army"? Bööö!

    SvaraRadera
  9. Japp. Vi darrar! Vi blir ju avrättade när vi åker dit. När tog senast en göteborgare livet av en aik-supporter? (Självmord på grund av underlägsenhet och mindervärdeskomplex räknas ej)

    SvaraRadera
  10. Supporter och supporter.. Hur som helst var det olyckligt och oerhört tragiskt att den där killen dog men det har inte ett skit att göra med varken AIK, IFK eller fotboll överhuvudtaget. Låt firmorna utplåna varandra helt.

    SvaraRadera
  11. Han på bilden är inte AIKare, dom kan ju inte läsa och det ser ju ut som han just gör det, ja läser alltså...

    SvaraRadera
  12. En del AIK:are kan faktiskt läsa. Från är hur många göteborgare som kan göra det? Det brukar ju vara så att killarna som haft det svårt i skolan hamnar på verkstadsgolvet

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.