2006/02/02

Mourads övergång stoppad?

SILLY SILLY Rykten under torsdag morgon säger att George Mourads planerade övergång till italienska Brescia har stoppats i sista stund. Andledningnen är att Mourad, trots att affären verkade klar, INTE har presenterats som färdigt nyförvärvAIKs hemsida. Enligt de nya tranferreglerna måste Solna AIK, (i egenskap av nordens "största" & mäCktigaste klubb), alltid godkänna alla övergångar genom att först själva presentera spelaren som sin egen.

Baraben har försökt nå AIKs Stefan Söderberg för en kommentar, men denne är oanträffbar eftersom han befinner sig på "hemlig spionresa" i Kroatien. Anonyma källor inom klubben hävdar däremot att Söderberg har tröttnat på att ständigt hamna på efterkälken under silly-season. "Om inte vi får värva klasspelare så skall ingen annan få göra det heller", uppges han ha sagt under ett "informellt möte" med "ledningsgruppen".

Vi hoppas naturligtvis att man klubbarna kan hitta en snar lösning på problemet. Möjligen kan en lösning vara att Aftonbladet omedelbart går ut & bekräftar Mourads övergång till AIK, så att han sedan kan bli klar för Brescia. Fortsättning lär följa.

65 kommentarer:

  1. Haha..Garvar läppen av mig!

    SvaraRadera
  2. Ledningsgruppen <3

    SvaraRadera
  3. Det måste va AIKs styrelse på ledningsgruppen eller?

    SvaraRadera
  4. vad i helvete snackar du om!? är detta humor ironi ? eller damp!?

    SvaraRadera
  5. haha....Lysande! :)

    SvaraRadera
  6. Haha, klockrent!!

    SvaraRadera
  7. Haha...mer träffsäker ironi hittar man inte!

    SvaraRadera
  8. Hör ni er jävla fiskarhoror, ”mäCktigt” – kan ni inte komma med något eget? Inte nog med att ni, aporna och ICA samarbetar, rövknullar ni varandra också?
    Göra sig lustig över våran ”hatt” sådär, förresten hur går det med skatteskulderna?
    Nej ner med er jävla tattarförening i superettan där ni kommer få smaka på Qvidingballe!

    SvaraRadera
  9. Haha, underbart. Ännu skönare att se bitterheten i BLAHAIKS supporterkrets.
    Go Hatten!

    SvaraRadera
  10. Haha!

    Jag låter det sista "intelligenta" inlägget stå kvar som ytterligare ett humoristiskt inslag...

    SvaraRadera
  11. Det är skönt att Kaosikfansen själva är de som befäster alla fördommar man har om dem.

    SvaraRadera
  12. ” Kaosikfansen”!? Vad är det med er, käkat dålig fisk?
    Nå hur går det i skattehärvan?

    SvaraRadera
  13. Nya ännu mer sensationella uppgifter kommer från England. Grame Souness har fått sparken från Newcastle, därmed kan Svennis presenteras på aik's hemsida som klar för aik. När han av aik förklarats som klar för aik är det fritt fram för honom att bli manager för Newcastle.

    SvaraRadera
  14. Från en säker källa på Göteborgsposten!
    Skattemyndigheten har fått nys om att IFK ej betalade skatt för varken Glenn, Glenn eller Glenn. Kommer presenteras i morgondagens blaska. Blir nog till att börja om i div 2 för er!

    SvaraRadera
  15. Hatten kanske tog en rövare och köpte vad som visade sig vara Ali Baba, inte Ali Gerba.

    Han passar troligen väl in i klubben, ty där finns redan betydligt fler än 40 rövar.

    Samt en riktig "Papphatt"

    SvaraRadera
  16. Hehehe. Klockrent stellham men vissa kommentarer förgyller ju artikeln ännu mera. Man slutar aldrig att förvånas över Aikares dumhet.

    SvaraRadera
  17. Tack kära gnagare för underbar eftermiddagsunderhållnig!

    SvaraRadera
  18. Haha, lysande...

    Legendariskt att AIK försöker kontra med skattehärvan, sårar mig verkligen. F.Ö undrar jag hur det står till med AIK:s ekonomi, den är ju sååååå känd för att vara välmående numera

    SvaraRadera
  19. john said; Den är väl inte lysande men det går framåt. Kommer in nya friska miljoner genom en nyemission. Vi är i varje fall inte under utredning och riskerar tvångsnedflyttning...

    SvaraRadera
  20. John said> Sårar och sårar. Sanningen är väl den att AIK klantade till det och missade ett par värvningar och precis lika sant är det att ni ligger pyrt till. I slutänden kanske det ändå är du som är mest "sårad"...

    SvaraRadera
  21. Nej nedflyttningen fixar ju AIK själva utan hjälp från utomstående...

    SvaraRadera
  22. Hur jämnar man en gata med marken? Gator ligger ju oftast i nivå med marken redan från början.

    SvaraRadera
  23. Haha fortsätt skriva!! I like!

    SvaraRadera
  24. Det här är ju hur kul som helst. Särskilt roligt när de tolvåriga aik-fansen löper verbal amok. Dags att sova nu ponken. Jag skrattar hysteriskt åt den förmodade piken (eller kanske picken, med tanke på hur litterat vederbörande verkar vara) om att smaka på Qvidings penisar. Var skall vi smaka på dem? I skogen? På stan? I munnen? Om vi inte vill, kommer du "anonymous" att tvinga oss att smaka dem då? Vems ballar skall vi smaka på? Kan du specificera med namn så man kan kolla upp om det är några snygga killar man "tvingas" suga av under din översyn? Hur känner vi igen dig "anonymous"? Så vi vet att det är rätt bödel som uttvingar straffet/belöningen. Kommer du att ha en namnskylt eller kanske rent av bära en hatt med texten "anonymous"? Vi har så många frågor, snälla svara! Nuuu!

    SvaraRadera
  25. Il Professore:

    En "hatt"? :-D

    SvaraRadera
  26. Våldsamt roligt.

    SvaraRadera
  27. Det gläder mig att stellham har hittat en plats där han kan få uttryck och stöd för sina komplex. Tänk att ett f.d Superettanlag med Superettanvärvningar kan göra anhängare till en så "stolt och anrik" KAMRAT-förening så upphetsad. Vad gäller våra finanser kan meddelas att vi nyligen fått ett tillskott på närmare 30 miljoner. Puss i ljumsken!

    SvaraRadera
  28. walter sobchak:

    Så dom nya 30 miljonerna skall gå ner i det stora svarta hålet "Galginköp" menar du?

    SvaraRadera
  29. Kettle Black:

    Det glädjer mig att du läser blåvita supportersidor...

    SvaraRadera
  30. jävligt roligt faktiskt!!!

    SvaraRadera
  31. Stellham//
    Du brukar ofta ge pungsparkar till AIK och DIF men aldrig Bajen varför?

    SvaraRadera
  32. haha, fy fan vad roligt! Bland det bästa jag har läst på länge! Skadeglädje när den är som bäst!

    SvaraRadera
  33. Mr t:

    Gör jag väl visst...

    http://ifkgoteborg.blogspot.com/2005/10/runstrm-fr-upprttelse.html

    SvaraRadera
  34. Grymt kul Stellham!... Men ännu roligare är det nog att sitta här och läsa kommentarerna från aik-fansen.

    SvaraRadera
  35. Tror ni verkligen nån bryr sig om aik? Det är bara komiskt med deras harvande på fotbollens bakgårdar. Både vad gäller spelarna de värvar och det rent sportsliga. Aik är fotbollens svar på Brandsta City Släckers. Hörde deras klack skandera "Kom och ta mig långt härifrån" för inte så länge sedan. Man kan bara hålla med. Men, lycka till. Det går säkert jättebra. Jag tycker aik är jättegulligt. Fast samtidigt dekadent och alltigenom fult. En paradox helt enkelt. :)

    SvaraRadera
  36. Jag frågar mig också hur fan man "jämnar en GATA med MARKEN"
    Hahah

    SvaraRadera
  37. För övrigt har jag hört att Andreas Andersson fått jobb som vårtsvin på Skansen. Är han anställd av Djurgården nu eller? Kan någon aikare berätta mer? Snälla berätta, vi vill veta vad som händer med vår gamla stjärna.

    SvaraRadera
  38. Il Prof:

    Så här kan det gå om man lämnar blåvitt...

    http://expressen.se/index.jsp?a=423887

    SvaraRadera
  39. Stellham ar i gang igen. Underhallande som vanligt, men det ar rattorna som underhaller mest. Fler kommentarer!

    SvaraRadera
  40. Jag tycker vi ska sluta hacka på råttorna man måste ju känna lite medkänsla för stackarna. ELLER INTE! Keep up the good work Stellham. Kan inte 08:orna komma med lite mer kommentarer för snart har vi material till en bok som ja tror skulle sälja stort. Torbjörn är GUD.

    SvaraRadera
  41. nördhumor. lärt sig att länka har han också gjort.
    i nästa bloginlägg skall varje ord vara en länk.

    SvaraRadera
  42. 30 nya fräsha miljoner till Gnaget, då borde väl Boateng redan skrivit på.

    Satsa på lite mindre galgar så kanske ni har spelare i truppen som är i sånt fysiskt skick i akterdelarna att de kan röra på sig...eller varför inte en mjukt, glidande tvål? ryktas på sverigescenen att det kan göra inkillningarna mer behagliga.

    SvaraRadera
  43. Jag har hört att Boateng tappat sin tvål, men att han med hårbandet* lånat ut sin flytande tvål (tjock vit sådan) till honom och att han blev glad för det. Jag säger: "Grattis Derek, och lycka till".

    * Han med hårbandet kan vara ... ja, vem har inte hårband i Aik nuförtiden? Välj själva.

    SvaraRadera
  44. Sluta hacka på AIK, de är ju en av Sveriges största och viktigaste klubbar. Fotbollslaget är visserligen ett Superettanlag som lyckats kvalificera sig till högsta serien och har nu en bra mix av spelare som inte platsade i Allsvenskan förra åter och en trasig Mjällby, tillräckligt för att göra motståndarna sömnlösa. Håkki-laget har en kortare (?) formsvacka för tillfället, men kan de bara skramla ihop lite mer pengar så har de ett spännande framtidslag på g. Dessutom är de stora i innebandy! Och faktsikt - det är ju allt som betyder något.

    SvaraRadera
  45. Kör ni också det där galgsnacket nu? Jag säger då det, ni och jaugårn hand i hand och sover i samma säng

    SvaraRadera
  46. ”Hur man jämnar en gata med marken”. Ja du, gatan/vägen har väl hus? Du vet gata-spårvagnsspår-trottoar-uteservering-hus. Vi jämnar hela skiten med marken, sedan tänder vi eld på det och sist men inte minst ställer vi oss högst upp på Götaplatsen(?) och pissar nedåt – Gangstastyle bigtime!

    SvaraRadera
  47. Jag tror jämnaavenynmedmarken har roliga timmen nu i klass 4 f på sin mellanstadieskola i Åkersberga. Grrrrattis. Njut medan du är ung ... och fjunig.

    SvaraRadera
  48. Jämnaavenynmedmarken: Är inte avenyn redan jämn med marken?? Hur ska du jämna en gata? Varför stå utomhus och kissa som en fyllegubbe, använd toalett så kan du tvätta händerna efteråt.

    SvaraRadera
  49. fiskaren: avenyn lutar faktiskt lite uppåt pecis vid Götaplatsen, kan det vara denna ojämnhet som menas?

    F.Ö så står väl husen brevid vägen och inte på den? (trots att adressen heter Avenyn 10 etc). Uteserveringar får inte sättas upp förrän i april, så de blir svåra att rasera menar jag...

    SvaraRadera
  50. Anonymous:
    Helt rätt. Då hoppas jag att de jämnar ut avenyn innan Göteborgsvarvet går av stapeln för den lilla lutningen sliter mer än man kan tro efter 18 km asfaltslöpning.

    SvaraRadera
  51. Åkersberga!? Nej tack! Det är ungefär som Göteborg fast något mindre.

    Eftersom ni verkar ha svårt att förstå byter jag härmed namn till jämnaallahusutesrveringarochspårvagnarkringavenynjämnsmedmarken.
    Jag börjar förstå varför så många göteborgare arbetar på verkstadsgolvet..

    SvaraRadera
  52. Så jäkla usla att ni inte ens kan bygga websidor där ens namn får plats

    SvaraRadera
  53. Haha ... "Gangstastyle bigtime". Ett hyffsat stalltips är att det inte är någon gammal kursare från Chalmers som är här på besök.

    SvaraRadera
  54. hahahaha..skit kul

    SvaraRadera
  55. "Håkki-laget har en kortare (?) formsvacka för tillfället, men kan de bara skramla ihop lite mer pengar så har de ett spännande framtidslag på g"
    Hur går det för IFKs hockeykrigare? Nej just det i Gbg håller man på IFK Göteborg och (Västra) Frölunda Indians (hahaha). Innebandy då, Pixbo eller?

    SvaraRadera
  56. Snart dags för en after work (sånt som vi industriarbetare sysslar med). Vill du hänga med "jämnaavenyn..." så bjuder jag på ett glas saft.

    Jag fattar fortfarande inte varför du skall kissa på avenyn. Det finns ju toaletter. Är du avundsjuk på spårvagnarna och uteserveringarna? Har ni inte sånt i Åkersberga? Ska du med på en saft eller?

    SvaraRadera
  57. I stockholm kissar man på gatan. Stan är ju en enda stor toalett.

    Meddelandet var menat som ironiskt, men det blev väl för svårt att greppa.

    I göteborg håller tittar man inte på håkki eller innebandy. Man tittar på fotboll. Därav namnet fotbollens huvudstad.

    SvaraRadera
  58. Vaddå rövknullar förresten? Är det nu ute med det med? Snälla anonymous, berätta för oss hur vi skall bete oss.

    För övrigt sa kommentatorn på Eurosport "Der Kongo" om DR Congo för sjuttielfte gången nu. Jävligt störigt. Säkert aikare.

    SvaraRadera
  59. http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=256908

    Hjälp oss. Vet de om att vår saftdrickande bloggare tänker radera deras verksamhet?

    SvaraRadera
  60. Well. Kanske inte skulle gå så långt att kalla Göteborg för fotbollens huvudstad. Verkar ju inte finnas något större intresse för fotboll om man ser till den såkallade publiktillströmmningen till Göteborgslagens matcher. Men det kanske är ett enormt såkallat "passivt" stöd som finns i Göteborg?

    SvaraRadera
  61. Håller med om det. Publiktillströmningen är patetisk i förhållande till hur stor fotbollen borde vara. Årskorten är en femtedel på sin höjd av vad MFF har. Och deras arena är ännu sämre än vår. Förklaringen ligger säkert i hur proffsigt eller oproffsigt man sköter relationerna med sponsorer och Stad. När man dessutom ligger i topp i allsvenskan borde man ha fullsatt på en sån liten arena.

    Sedan kan man jämföra läktarkulturer också och där verkar inte mycket hända. I Malmö har man på kort tid byggt upp en enorm läktarkultur som gör att många andra än Hardcore-fansen kommer till matcherna för upplevelsens skull. Inte bara för att se laget spela. Det saknar Blåvitt och det beror på bristande engagemang i supporterklubben/klubbarna.

    SvaraRadera
  62. Anonymous: ”I Gbg tittar man inte på håkki” ??????? Är du på riktigt? Skojar du? Det är ju fan det enda ni gör, fullsatt varje vecka i den där hockeyladan! Era publiksiffror när det gäller fotboll är ett stort skämt och det vet ni om! Go Indians! Go Pixbo!

    SvaraRadera
  63. il profesore; Äh skärp dig enna! Vi har ju görfin stämning på derbyna mot ÖIS. De andra matcherna känns inte lika viktiga som det stora derbyt. Dessutom hade vi ju jättemycket folk när vi spelade chamonpinjons league på 90-talet.

    SvaraRadera
  64. ängel: Derbyn + nostalgi. Det säger väl allt egentligen. Man låter bli att kolla på fotboll för att man var och kollade Milan för 10 år sedan. Det skvallrar ju om ett gediget intresse. I Malmö har man aldrig vunnit en internationell cup, aldrig spelat i Champions League, knappt vunnit allsvenskan i modern tid och har den mest omoderna arenan i allsvenskan samt värvar knasigare än IFK på sena 90-talet. Ändå säljer de 15-20000 årskort. Och de är hälften så många som i staden Göteborg. Med andra ord: Skärp dig själv.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.