2006/02/09

GAIS + fisk = Torsk?

SILLY SEASON Det har inkommit rykten till baraben.com att GAIS fotbollsansvarige Mikael Robertsson har gett sig ut och fiskat. Han har setts på flertalet sjöar och hav i Sverige men verkar inte få napp. Enligt uppgifter till baraben.com så söker han en till anfallare till sitt makrillstim. Han verkar inte få så bra napp i Sverige så enligt diverse medier har han varit nere i Jamaica och fått napp men makrillarna verkar ta den fisken som nappar så det blev en mittfältare istället. En landslagsman från Jamaica så jag varnar alla backar i allsvenskan att se upp för denna landslagsman från denna stora fotbollsnation. Frågan som vi alla ställer oss är om det blir några vassa makrillar i GAIS i år eller om det blir som vanligt bara torsk av alltihop. Vi på baraben.com önskar Mikael Robertsson och resten av personerna i GAIS lycka till i sitt fiskande. Annars lär det bli ett en kort visit i allsvenskan för de svart och grön randiga makrillarna, det hade ju varit tråkigt för derbyna.

7 kommentarer:

  1. &!!!

    Kan någon förklara poängen? Dystert.

    SvaraRadera
  2. Stellham var roligare.

    SvaraRadera
  3. trist, lite uttjatat med fiskarna snart eller?

    SvaraRadera
  4. Okay, kan erkänna att det inte det roligaste jag har skrivit och det blev lite för mycket fiskar.... sorry! Men huvud grejen var att makrillarna måste göra nått annars blir det "torsk" i årets allsvenska. Ber om ursäkt om det var för låg humor...(ska tänka 3 gånger innan nästa gång)

    SvaraRadera
  5. ääh... lite underhållande va det väl. undrar också va i helvete GAIS håller på med... Jamaica???

    SvaraRadera
  6. Ehh lite roligt va det allt! Gais hissen går neråt i år. Upp-Ner, Ner-Upp, Upp-Ner! Blir alldeles snurrig av jo-jo effekten!

    SvaraRadera
  7. Vadan denna skadeglädje?

    GAIS är en genuin arbetarklubb, iställlet för att önska dem olycka tycker jag att vi skall önska dem lycka till. Överklassens IS därmot hoppas jag långt bakom Blåvitt. Dock ej ur Allsvenskan, vill ju se dem få stryk av just Blåvitt (och även GAIS).

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.