2010/06/20

Gomez Blindgångaren

VM2010. Sällan har man väl sett ett lag spela ut ett nästan jämbördigt lag trots en man mindre, så som Tyskland gjorde mot Serbien. Men det räckte ändå inte till någon poäng vilket gör att grupp D fortfarande är helt öppen. Intressant nog är det riktigt svårt att vara förbannad på syndabocken Klose som drog på sig två billiga gula kort. Lika stor irritation riktas nästan mot Lukas Podolski som brände inte bara ett eller två eller tre fina lägen utan säkert fyra, fem stycken, inklusive en straff. Men så är också Klose en riktig gentleman som spelare.

Nu blir det till att vinna mot Ghana, utan den pålitlige målspottaren. Cacau eller Gomez lär ersätta på topp. Men Cacau är inte direkt rutinerad i landslaget och Gomez är definitivt inte känd som pålitlig...5 kommentarer:

 1. Du kanske skulle valt Argentina istället.. haha

  SvaraRadera
 2. Tyskland har de bästa resultaten i VM.

  7 VM finaler

  10 VM semifinaler

  7 EM finaler

  Spanien:

  som bäst fyra 1950 LOL


  England:

  Ingenting sedan 1966

  SvaraRadera
 3. Lika bra som yskland då.

  SvaraRadera
 4. De svenska anglosaxiska fansen e tysta nu. Samma med Zlatansvenskarna. Härligt att
  Bundesliga har den roligaste ligan,mot den moderna fotbollen, står för allt som e bra med livefotboll, störst publiksnitt i fössta o andra ligan. Enda ligan där det finns riktiga ståplatsläktare

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.