2010/06/12

Vuvuzelavaccinet, lyssna tre minuter och du blir immun

7 kommentarer:

 1. Dom har ingen fotbollskultur i Syd Afrika, det är bara en endaste stor hype för dom allt detta kring Vm, är så trött på det..

  SvaraRadera
 2. Kultur kanske de har, men den är vedervärdig!

  Vänta bara tills den säter sig i Sverige. När alla ungar ska tuta på matcherna.

  SvaraRadera
 3. Precis som första anonym saknas just fotbollskulturen. Hypen däremot rör inte just fotbollen. Vi pratar om en nation med total personlighetskris. Det här VMet är mer en politisk succé för Sydafrika. Det handlar om att Sydafrika numera är "ett land att räkna med", där "stora saker som VM händer".

  SvaraRadera
 4. Dom jävla miffona förstör ju matcherna, e så jävla trött på oljudet !

  SvaraRadera
 5. tycker inte att ljudet stör så mycket, däremot blir man berövad på all stämning. När england spelar vill man ryckas med i fenomenal läktarsång, men det hördes knappt nått av det igår. Kommentatorn säger ibland att det nu är en fantastisk stämning på arenan, men det enda nån hör är samma dånande ljudmatta innan, under och efter matchen.

  SvaraRadera
 6. Klart ljudet stör och ialla fall jag orkar inte ha på ljudet nån längre stund. Vm är förstört.

  SvaraRadera
 7. Sägs ju att det är stor risk för hörselskador med. Den borde ju förbjudas då. Saknar ljudet från englands supportrar. Man hörde trumpetarna några gånger och några försök till God save the queen men dom jävla tutorna överröstar allt :(

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.