2010/06/12

Amerikansk dårpippiradio förklarar krig mot VMFotnot: Glenn Beck är en galning på extrema bombhögerkanten av amerikansk politisk radio/tv. Med svenska mått mätt finns det ingen som helst motsvarighet, det finns helt enkelt ingen svensk som är tillräckligt galen för att kunna göra en jämförelse med. Så galet extrem är den här snubben.

I klippet förklarar Beck att han: "hatar fotboll extremt mycket för att resten av världen gillar det så mycket". Ett tvättäkta amerikanskt geni, med andra ord. Det är nästan så man hoppas att USA ska vinna hela jävla VM bara för att han ska hålla käften en stund. Och byta förnamn.

7 kommentarer:

 1. Var han galen där? De sitter och garvar och han berättar om varför han får krupp av fotboll. Det får man av extrem- hypade saker man inte förstår sig på. Jag "hatar" Manga, Anime och all annan märklig japansk skit, av samma skäl.

  Tycker det var ett riktigt skönt klipp och Glenn verkar riktigt charmig i sin gammal- amerikanitet. För han har ju fel. USA bryr sig visst om fotboll. Bara inte hans USA.

  SvaraRadera
 2. Han är ju radioprataren som vid flera tillfällen skyllt grova överfallsvåldtäkter på tjejerna i stil med "de sprang ute med kortkort i natten, vad förväntar de sig".

  sådana svin borde inte få medieutrymme.

  SvaraRadera
 3. Nowis- Skön? Hans motivering till att hata fotboll är att alla andra i världen älskar det. Det är den mest arroganta och överlägsna "analys" av VM jag hört. Han är en stereotyp människa som skulle propagera för slaveriet om det inte vore yrkesmässigt självmord.

  SvaraRadera
 4. Den attityden är en av anledningarna till att jag får kväljningar när jag hör "USA" eller "Amerika".

  SvaraRadera
 5. arne_erlandsen2010-06-12 14:31

  Röda SR göteborg är mentalt friska då eller :) ?

  Nej mera sådana här journalister i Sverige.

  SvaraRadera
 6. Hahaha! En tvättäkta Glenn - en galning!

  Solna rules

  SvaraRadera
 7. Vem skulle höja på ögonbrynen om nån profil i svensk radio hade sågat baseball-VM som för oss är samma grej som soccer för dom?

  Rött-Blått 0-0

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.