2010/06/17

BaraBen presenterar: Ny super-VM-hemsida!

VM2010/SYDAFRIKA. Som ett led i BaraBens speciella VM-satsning presenterar vi härmed vår speciella VM-hemsida som kommer ge er fotbollsälskare en känsla av att vara på plats i Sydafrika!

Ta dig till BaraBens:

10 kommentarer:

 1. Tapir på glid2010-06-17 15:55

  Verkligen imponerande!

  SvaraRadera
 2. Inte en dag för tidigt, eller..?

  SvaraRadera
 3. 16:13: Det vet du lika väl som jag att man aldrig skall gå i bräschen vad gäller ny teknik. Nu är alla barnsjukdomar vad gäller vuvuzelor åtgärdade så nu är det fritt fram att använda.

  Jag längtar till återuppstarten av Allsvenskan! Kommer bli skitläckert med hela kortsidan växeltuta med Levande tutplats!

  SvaraRadera
 4. Hahahaha, roligaste på länge!

  SvaraRadera
 5. haha, klockrent!

  SvaraRadera
 6. haha, fyfan !!!

  SvaraRadera
 7. Vuvuzelan blir ett läckert tillskottt till den svenska läktarkulturen. Kan knappt vänta tills jag får köpa min första vuvu av någon driftig försäljare utanför Gamla.

  SvaraRadera
 8. Har redan köpt en vuvu. Via Aftonbladet nätshop. Min son villle absolut ha en sådan. Vi sitter på IFK familjeläktaren.

  SvaraRadera
 9. Visst tuta bredvid mig och jag önskar knäcka din vuvuzela. Men ifall jag har fel och vuvuzelan blir poppis på Gamla, då säger jag upp mitt årskort och lägger ner mitt intresse för Blåvitt. Vuvuzelan=Fotbollsmördare


  /Zola

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.