2010/06/12

Psycho-domaren har lärt sig svordomar på engelska

VM2010/ENGLAND. Liverpools Steven "sick in the stomache for Rio" Gerrard är efter den ordinarie kaptenens sista minutenskada ny lagkapten för England. Han förväntas även starta bredvid Frank Lampard på Englands innermittfält i premiärmatchen mot USA och är väl den spelare som "ska leda laget till final".
- Det handlar inte bara om mig och Frank (Lampard) utan om alla spelare i laget, även om jag och Frank har jobbat hårt på träning för att få spelet att stämma, säger Steven Gerrard.

I slutet av klippet från presskonferensen får vi även höra att domaren, brasiliens Carlos Simon, har tränat sig på engelska svordomar. Detta specifikt för att kunna sätta dit de engelska spelarna. Om någon tror att den här domaren inte gillar att stå i centrum kanske ni ska påminnas om vem Carlos Simon är. Det här kan bli en mardröm till premiärmatch...

4 kommentarer:

 1. Lite taskigt att visa ut en spelare å flina samtidigt. Om han hade dömt straff i den matchen hade han la garvat resten av dagen.

  SvaraRadera
 2. Vad har det här med vuvuzelorna att göra?

  SvaraRadera
 3. Okej, du van maby-fighten, men hur tar du dig ur "stomache"?

  SvaraRadera
 4. ... eller "pyscho"?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.