2010/06/28

Sandsäters små funderingar

Sandsäters små funderingar är ett återkommande blogginlägg där skribentens många funderingar kommer fram i ett kortare format och en eller två per tillfälle. Funderingarna är många och tar upp vitt spridda ämnen.

INKOMPETENS. Surt insåg man igår att nu flög förmodligen sista chansen till europaspel nästa år iväg. Kanske föga oväntat. Att vi skulle lyckas göra en mirakulös vändning i Allsvenskan känns inte nära förestående så vi får väl hoppas på en Fair play-plats (där vi inte ens ligger på övre halvan) eller att vi vinner hela Europa League och därmed får en friplats till året efter.

Egentligen orkar man inte bryr sig så mycket efter matchen igår men jag är fortfarande förbannad. Efter avblåsning för full tid var det många som var sugna på något svalkande. Det var trots allt 90 minuters kvalitativt pressande i solen. Självklart var det då ingen som hade berättat för kioskpersonalen att en cupmatch kanske inte tar slut efter 90 minuter.

Särskilt medgörliga att öppna upp igen var de inte. När man till slut lyckades hitta EN öppen lucka var det ju självklart en kvarts kö. Då var det lika bra att fortsätta pressa i solen. Det bästa hade dock varit att gå hem och lägga sig. Godnatt!

9 kommentarer:

 1. Vi vinner Europa League, chilla galet!!

  SvaraRadera
 2. Klart vi gör. Vi slår ut Liverpool redan i första matchen så har vi nästan bara sämre lag kvar sedan.

  SvaraRadera
 3. Kan även meddela att det tydligen numera är OK att gå in på baren under LS, så länge man är där "tidigt".
  Det var iaf svaret som folk fick när de undrade varför det var Kalmarfans inne på puben som inte hade årskort/biljett på Levande Sittplats.

  "Ja, men dem var här så tidigt så då fick dem komma in.", blev svaret från den kvinnliga vaktchefen. (red.anm: 5 minuter innan halvtidsvilan gick de ner till baren.)

  SvaraRadera
 4. Gott i så fall vill också komma åt er bar.

  SvaraRadera
 5. Hmm. Det var väl en sak igår när det var obefintligt med folk på arenan men när det blir normalt med folk igen så lär det väl knappast vara så? Det var ju debatt om att baren bara rymde typ hälften av vad det fanns platser på LS

  SvaraRadera
 6. Vi hade en deal om att släppa in "alla" igår eftersom vi visste att det skulle bli lite folk. Vi hade samma upplägg förra året mot Gefle(?) i cupen.
  Det var många "icke-LS:are" som hängde i baren igår, särskilt i halvlek.

  Under Allsvenskan så är det dock, precis som vanligt, LS-årskort eller biljett till N1/N2 som krävs för att komma in i LS-baren.

  Mvh Billdal Boyz

  SvaraRadera
 7. Kasst med kioskerna ja.

  Riktigt illa också att storbildskärmen inte var igång, går det inte att upprätta rörliga bilder där trots att inget tv-bolag var på plats?

  Hursomhelst, alla misshandlar cupen.

  // Mange

  SvaraRadera
 8. we’re germans – football play we better than you
  http://www.youtube.com/watch?v=Qnl3-xNlKVA

  SvaraRadera
 9. Första tävlingsmatchen på en månad. Inte ens 3000 såg den. Baraben skriver nästan inget om matchen. Drygt handfull kommentarer. Blåvitt engagerar verkligen baraben och dess läsare.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.