2010/06/30

Det ryktas...

att Blåvitt gått vidare med en shortlist på eventuella målvaktsförvärv.

att listan ska innehålla minst två målvakter hos allsvenska konkurrenter.

att storyn om Glenn Hyséns så kallade "rasistattack" på Facebook redan uppmärksammades för mer än en månad sedan - och var lika löjlig redan då.

att Glenn Army snart får en hedersmedlem.

att två "blåvita spelarprofiler" var festens höjdpunkter och centralfigurer vid en minst sagt vild stekarträff i närheten av Göteborg denna midsommar.

att Gais snart är Göteborgs sista och enda hopp om att få en Europa-cup plats till nästa säsong.

att Tobias Hysén hade kunnat spela träningsmatchen mot ryssarna om liv och död stod på spel men tillåts vila sig i form inför den allsvenska omstarten.

att matchen mot Spartak Moskva flyttades från Stenungsund till Varberg på grund av att den första spelorten inte klarade av att lösa den tekniska biten för ryssarnas live-sändning av matchen hem till Ryssland.

att det vore trevligt med lite liknande medietänk från Kamratgården. Eller ens ett uns av det.

att SVT vid flera tillfällen ändrat detaljer i sin VM-studio sedan Twittrare och Facebook-användare klagat. Det har varit allt från omstajlning av Johanna Frändens lugg till att David Fjälls tvingats till annorlunda val av på plats-locations.

att Spanien skulle gå vidare var väl lika säkert som vovve, Volvo, David Villa.

24 kommentarer:

 1. Jag tippar att det handlar om Alvbåge och Dime...

  SvaraRadera
 2. Jag viiiill ha kvar Saaandberrg

  SvaraRadera
 3. blåvitt kommer inte värva ngn ny målvakt. de tror på sandberg. Han är en talang som inte fått visa vad han går för. Ge honom en chans.. tänk på hur de andra utespelarna får chansen gång på gång!

  SvaraRadera
 4. Sandberg är kass. Köp en ny malvakt nu!

  SvaraRadera
 5. jag tror på ante covic.

  SvaraRadera
 6. plats-locations?

  SvaraRadera
 7. Visas kvällens match på http://www.tvspartak.ru/ ?

  Håll utkik där om ni inte kan ta er till Varberg.

  SvaraRadera
 8. Det hade fan inte förvånat mig om Håkan skulle köpa in avdankade och bänkade Anti Covic nu när Elfsborg har 2 bättre målvakter..

  SvaraRadera
 9. @HS: Tack HS! :)

  SvaraRadera
 10. Viktor Noring och Kristoffer Nordfeldt?

  SvaraRadera
 11. Jag hoppas på den blåvita själen i öSK´s mål.

  SvaraRadera
 12. Konstigt att alla vill ha Alvbåge. Jag vill minnas att hans karaktär räckte till ett halvårs tålamod bakom Bengan och lite lip i media. Kanske samma personer som vill ha tillbaka Vasquez. Låt Sandberg stå, vad skall han(Kim, Alvbåge, Buffon) göra åt saken när utespelarna är som helvete inkompetenta?

  SvaraRadera
 13. Jo, för Håkan Milds vilda jakt på karaktärer har ju skapat ett vinnande lag där ingen viker ner sig...NOT!

  Kanske dags att börja se till vilken kvalité det är på spelarna man tar hit istället för att begränsa urvalet till de spelarna som har "Kamratgårdskaraktär".

  Alltså, ta hit John Alvbåge, han är bra.

  SvaraRadera
 14. Det ryktas att stora skribenter skriver om bussturer.

  SvaraRadera
 15. anonym 13:37/ Vilket även är den mest lästa artikeln på GT.se idag enligt rutan på deras sida...

  SvaraRadera
 16. Man kan ju alltid hoppas på spelare som alvbåge men cynikern i mig säger att de 2 allsvenkan målisarna är hassan och covic som ska bort från Ellos...

  SvaraRadera
 17. jag tycker fränden gör det kanon

  SvaraRadera
 18. Jag skiter i vem som står i mål sålänge som snubben är minst 190 cm lång och har pondus nog att inte bli instängd vid hörnor som Kim alltid blev.

  SvaraRadera
 19. Köp David Villa.

  SvaraRadera
 20. Det ryktas om att vi gör en riktig jäkla skitsäsong.
  AIK har åtminstonde tappat halva laget.
  Vi har inte mycket att skylla på.

  SvaraRadera
 21. Var på Påskbergsvallen ikväll och såg matchen mot Spartak Moskva. Herregud så dåligt spel av IFK. Det bär hela vägen till superettan!

  SvaraRadera
 22. visserligen tycker jag att spelarna ska ha karaktär, men jag tycker nog att kompetens är ändå viktigare. Det samma gäller ledningen, fint att Håkan och Jonas har karaktär men har de kompetens? Jävligt oklart tycker jag. Jag hoppas att de även besitter det senare, för i annat fall blir det superettan.

  SvaraRadera
 23. Jag hoppas inte dom värvar Covic, då kan man lika väl låta sandberg stå tycker jag. Det är väl bättre att blanda sig och försöka knyta till sig Christiansen från Fck. Sitter verkligen Elfsborg på så mycket pengar att dom kan värva alla dessa spelare?

  SvaraRadera
 24. Vilka fler spelare än Jönsson och Christiansen (som redan är klar enligt vad jag hört) har Elfsborg värvat? Deras gamla vänstermittfältare lär ju inte varit dyr.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.