2010/06/02

Grabbar som valt sitt svenska VM-lag...

14 kommentarer:

 1. spårade killar...

  SvaraRadera
 2. Vad heter låten som spelas mellan 41 - 47?:)

  SvaraRadera
 3. Pat the Cat2010-06-02 14:16

  Jag undrar mest varför ni publicerar fler inlägg under uppehållet än vad ni gör när allsvenskan är igång? Är det inte en blåvitt-blogg det här? :)

  SvaraRadera
 4. Sköna killar!

  Dock alltid lite kritisk till snubbar som sitter med benen i kors ;)

  SvaraRadera
 5. Sköna gaisare som håller på Götets bästa lag! Inga fjollänglar där inte!

  Go GAIS Go!

  SvaraRadera
 6. Om du nu är gaisare, vad fan gör du här?

  SvaraRadera
 7. Förstår inte, ska detta vara kul?

  SvaraRadera
 8. Pat the Cat/ Fler inlägg under uppehållet än när Allsvenskan är igång? Hmmm. Låt oss kika i facit:

  2010 (521 inlägg so far)

  * juni (3)

  * maj (101)

  * april (113)

  * mars (100)

  * februari (102)

  * januari (102)

  Se där, din känsla stämde inte alls. Vi ligger på ett snitt på strax över 100 inlägg per månad i år, ungefär tre inlägg om dagen. Såväl i januari under vinterledighet, som i mars vid Allsvenska hypen, som i juni under VM-uppehållet.

  Anonym 15:48/ Sköna Gaisare? Jag vet inte om du har problem med ögonen men det är inte Gais dräkter, utan Kameruns landslagsdräkter som dessa galna skånska grabbar lattjar boll i...

  SvaraRadera
 9. www.fcstpauli.se

  SvaraRadera
 10. uhm... detta var ju.....roligt?

  SvaraRadera
 11. Visst är det Kamerun, Frankie, men killarna är gaisare har jag hört från säker källa. Och tröjan har ju dom rätta färgerna!

  SvaraRadera
 12. Anonym 19:25/ De snackar ju värre skånska än Henke Larsson, menar du att det finns Gaisare som inte bor i Domkyrkan innanför Vallgraven och jobbar som jonglör på den mest hemliga inneklubb som någonsin existerat? För enligt säker källa är det beskrivningen på han, ni vet, han den där, Gaisaren.

  SvaraRadera
 13. http://www.totalfotboll.nu/?p=276

  SvaraRadera
 14. Pat the Cat2010-06-03 15:04

  Frankie:

  Lugn nu... inget att hetsa upp sig för... Jag tycker om all fotboll så jag gnäller inte. Tyckte bara att det rasslade på i ovanligt bra takt (och långa goa inlägg) trots blåvitt-torkan men det är mycket möjligt att jag hade fel. Jag har bättre saker för mig än att föra exakt statistik över antalet inlägg här inne (tro det eller ej).

  Men (som Tony Irving hade sagt)... I skrivande stund har det varit klart ett tag att (vår kära) Risp inte får förlängt kontrakt. Inte ett ljud om detta här inne än. Jag antar/hoppas dock att det beror på att ni filar på en lång intervju och ett långt reportage om honom.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.