2010/06/29

Fotboll leder till helvetet, sodomi & evigt mörkerFotnot: Den här mannen är inte en av bloggarna på BaraBen.com. Hans åsikter representerar därmed inte BaraBen.com utan är blott ett tidsdokument över fotbollsdebatten. Vi är inte ens säkra på att han är man. Men "hans" budskap är så genomtänkt och avancerat att det är värt att lyssna igenom, om du kan engelska. Om det nu är engelska han nu talar. Ja, "han" i filmen alltså. Vid närmare eftertanke kanske den här mannen är utomjording. Men det är inte helt säkert.

10 kommentarer:

 1. Ett geni! Tråkigt nog verkar allt för många sådana här amerikanska dårar använda internet för att sprida sin fullkomligt vridna åsikter i alla möjliga ämnen. Varav många slutar i deras sjukliga rädsla för socialism som dom av någon anledning likställer med kommunism. Sen att vi kan skratta gott åt detta tar inte bort problemet att många amerikaner verkligen tar detta på allvar.

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahahahahahahahaha. Ett sådant geni. En fullkomligt lysande människa. Att skratta åt.

  SvaraRadera
 3. [Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.]

  SvaraRadera
 4. Av kommentarerna förstår jag att många vill att det är så här amerikaner ska vara, då det bekräftar era fördomar om dem, men tyvärr för er så är det här en komiker som heter Paul Day.

  Inte för att religiösa extremister inte existerar i landet, men de brukar vara lika hånade i större delarna av USA som de är i Sverige och ibland även innerligt hatade (Westboro Baptist Church t ex.).

  SvaraRadera
 5. http://www.landoverbaptist.org/2010/june/worldcup.html

  Fejk men kul.

  SvaraRadera
 6. Tur att vi i övriga världen spelar fotboll och inte soccer då... Hade varit roligt att höra vad han tykcer om SEX!

  SvaraRadera
 7. Behöver nog komma ut ur föräldrarnas källare lite mera men han var riktigt rolig =)

  SvaraRadera
 8. Heter för fan Football och inte Soccer på engelska!

  SvaraRadera
 9. Sjuk jävel detta!

  SvaraRadera
 10. Haha jo det är en komiker vid namn Paul Day alias Billy Bob Neck.
  Han har flera videos upplagda på youtube.
  Jag slås av hans seriösa intryck som gör att man tror att han inte spelar!
  kolla in denna:

  http://www.youtube.com/watch?v=cvkw5JviKyU&feature=related

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.