2009/11/29

Uppvärmning inför El Classico

26 kommentarer:

  1. Vem fan bryr sig om annan fotboll än blå-vit fotboll?

    SvaraRadera
  2. Heja Puyol! :)

    SvaraRadera
  3. gött e de!!

    SvaraRadera
  4. Fan Puyol e inte liten alltså.

    SvaraRadera
  5. Vem fan e Barca? Skêcka Blåvitt

    SvaraRadera
  6. 29/11/09 15:06:
    Haha, va?! Han är iaf inte stor.

    Som Cartman skulle sagt: -Gay!

    SvaraRadera
  7. Hala Madrid!

    SvaraRadera
  8. Vem fan bryr sig om el Bögico?

    SvaraRadera
  9. Håller med alla andra här, varför ödsla onödig energi på något jävla jippo nere i Spanien....?

    SvaraRadera
  10. Kanske är det att kokettera men den matchen känns lite som det mest ointressanta i fotbollsvärlden. Gårdagens tipsextra-visning av Man Utd - West Brom från 1978 kändes betydligt mer sexig.

    SvaraRadera
  11. Nä, är man inte intresserad av fotboll så kanske man skiter i el clasico, men har man något som helst intresse för fotboll så inser man att när 2 av världens bästa fotbollslag möts, med en svensk på topp i ett av lagen. Så är det nånting som är intressant.

    SvaraRadera
  12. 17:14.
    Jag är jävligt intresserad av fotboll, dock skiter jag fullständigt i all annan fotboll än den ifk spelar. Annan fotboll tråkar ut mig något så fruktansvärt.

    SvaraRadera
  13. Jag vill dejta nån som är lik Zlatan. Han är så sexig. Synd att han inte är med i matchen.....

    SvaraRadera
  14. Och vad har detta med Blåvitt att göra??????

    SvaraRadera
  15. Detta är en blog för IFK Göteborg. Eller har jag missat någonting?!

    SvaraRadera
  16. Iron Maiden2009-11-30 00:39

    Det är ju Steve Harris inte Puyol..

    SvaraRadera
  17. Helvete i jävlar vad trött jag blir på allt torslandapack som inte har hjärna å fotbollsintresse nog för annat än blåvittrelaterad fotboll. Om man inte bryr sig något om sporten alls utöver blåvitt, då är man fan inte fotbollsfan utan bara en trångsynt fanatiker som kan hålla på med nått annat där tillhörigheten och gemenskapen står i fokus. För i blåvitts fall är det just fotboll det handlar om.

    SvaraRadera
  18. Håller med föregående, tröga inavlade idioter vissa är.
    Är man som sagt genuint intresserad av fotboll så är det självklart man förstår vilken stor match Real - Barca är.
    annars är man enbart intresserad av blåvitt och inte av sporten fotboll. Vilket visserligen kan vara okej men då behöver man inte påstå sig vara just FOTBOLLSintresserad och sen gnälla på alla som älskar sporten.

    SvaraRadera
  19. 18:20: Haha vafan, då är du ju intresserad av Blåvitt och inte fotboll. Jag älsklar all fotboll, missar inte en CL-match och pressar C+ 10 timmar varje helg. Tittar på Häcken och Qviding med jämna mellanrum. Fotboll är fantastiskt, jag ser så mycket jag kan. Att sedan klubben jag älskar råkar syssla med sporten är ju bara en stor fet bonus och givetvis ser jag allt Blåvitt presterar på plan, på plats i Göteborg med omnejd, annars på tv.

    Att man kan gilla fotboll utan att älska Blåvitt är väl ganska självklart, men att motsatsen också fungerar visste jag faktiskt inte försän nu.

    SvaraRadera
  20. Intressant att TV4 och Aftonbladet har lyckats få halva Sverige att tycka att detta är världens viktigaste match!Innan TV4 hade rättigheterna var ju denna match inte särskilt intressant... jag skiter fullkomligt i La Liga och jag bryr mig ENDAST om Blåvitt för det är MITT lag!

    SvaraRadera
  21. 01:59 - Att man är trött på allt tjat om Barcelona och Real är nog mest sunt. Det betyder inte att man inte är intresserad av sporten överlag. Jag gillar att avnjuta bra fotboll men spanska ligan med den tröttsamma stjärnkulten och plastigheten blir för mycket (vilket iofs ses överallt i den moderna fotbollen). Alla kanske inte vill lyssna på den dyrast producerade och på ytan vackraste musiken á la Celine Dion. Alla kanske inte vill semestra i rosaskimrande Disney Land.

    Det är väl helt enkelt ganska naturligt att det reser sig en motreaktion mot det förment vackra.

    Visst finns det teknik och vackert passningsspel där nere men filmningarna och den låga nivån från domarna tar bort mycket av känslan. Sen är det inte så mycket med supporterkulturen. Lejonparten av publiken sitter och dricker läsk och försöker fånga Messi på bild med mobilen, reser sig möjligen upp om det skulle bli mål. Därutöver finns det lite narcisstiska Ultras-kids som ägnar sig åt inbördes beundran.

    Då känns tex Tyska ligan och vissa Brittiska matcher samt Allsvenskan mer som min grej.

    SvaraRadera
  22. INGEN ÄTER PYTT I GÖTEBORG

    SvaraRadera
  23. Attraheras man inte av Europeisk fotboll utan det finns bara ETT lag man håller på och det är Blåvitt, då är man alltså inte intresserad av fotboll?

    Tomtar..

    SvaraRadera
  24. 19:36: Att vara intresserad av är knappast samma sak som att hålla på. Att hålla på ett lag är ju att förstöra underhållningsvärdet. Kan ju knappast säga att jag njöt av fotboll den 1 november, det gjorde jag däremot igår när jag fick se två derbyn och el clasico och samtidigt ge blanka i fan i hur det gick i matcherna.

    SvaraRadera
  25. Jag gillar bra fotboll det är Barca och Real absolut

    Klart det står i medierna om dessa
    Det är väl kanske världens bästa lag , med spelare man bara tycker är gudar
    Vilket spel , vilket flyt, vilka passningar, vilka mål

    WOAW säger jag

    Och Zlatan kom in avgjorde, snacka om hög nivå

    BLÅVITT I LOVE YA!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.