2009/11/01

En mening som beskriver kvällen känslor.

ÅT HELVETE MED ALLT!

81 kommentarer:

  1. Men för i helvete Baraben, det är nu vi behöver er som mest.

    SvaraRadera
  2. Inget SM-guld till Göteborg! Inget SM-guld till Göteborg!
    Inget SM-guld! Inget SM-guld!
    Inget SM-guld till Göteboooooooorg!

    Så. Jävla. Underbart.

    SvaraRadera
  3. Nu lägger vi ner.

    SvaraRadera
  4. Ja säg några uppmuntrande ord, vi hade alla odds emot oss! tunga spelar försäljningar och skador! vi va underdogs och stod upp jävligt bra i första.

    SvaraRadera
  5. bra jobbat polisen,,,,,det skulle tydligen va omöjligt att ta sig in på planen,,,,,

    SvaraRadera
  6. blåvitt var värda detta. FUCK FUCK FUCK. Sellas skott är fan det vackraste jag har sätt! FUCK FUCK FUCK. Att den inte sitter, så jävla orättvist så KLÖCKERA stannar.

    Oavsett så har blåvitt bragsguldet!! Året som gått är det bästa sett till förutsättningarna och jag känner mig grymt ärad av att vara blåvitt!Nästa år kommer vi VINNA. CUPGULDET kommer vi att vinna!!!!!

    Kämpa för blåvitt mina vänner! Vi är bättre än så här!

    SvaraRadera
  7. MOOOT CUUUUP-GUUUUULD!!!!

    (faaaaaaaaaaaaan.)

    SvaraRadera
  8. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

    PÖTTIPANNA!

    SvaraRadera
  9. Inget SM-guld till brooooooowiiiiieee

    SvaraRadera
  10. Det enda jag säger är: Vi var en stolpe ifrån guldet. Jag tror att hade den suttit där, så hade matchbilden sett helt annorlunda ut.

    SvaraRadera
  11. Jag var så jävla säker. Stod i baren på BP, till vänster om mig stod 2 tjejer, närmast en blondin, söt och trevlig. Jag tänkte förvarna henne om att "om blåvitt gör ett mål till kommer jag kanske krama dig bara sådär av glädje." Nu blev det aldrig så, kanske va tur för mig. Men å andra sidan hade jag riskerat ett ofredande pga en kram, för ett SM guld. Jag fick tårar i ögonen av blåvitts första mål, lämnade lokalen när råttorna gjorde sitt andra. Helvete. MVH, Frank

    SvaraRadera
  12. Fyfan! Dags att kröka ner sig rejält. Vi tar cupen istället. Patetiskt att se allt AIK-slödder som hänger på våran blogg. Men det är väl så när man inte har någon egen sida att hänga på.

    SvaraRadera
  13. hejdå guld
    hej tårar
    .

    SvaraRadera
  14. lÄNGTAR TILL PREMIÄREN NÄSTA ÅR!

    SvaraRadera
  15. Känns som att rättvisa till slut skipades idag efter allt jävla mygel och gnäll som tagit IFK dit man var. Djordic må vara allsvenskans mest osympatiske och överskattade spelare vilken man inte unnar någon framgång men IFK är motsvarigheten bland de allsvenska lagen.

    SvaraRadera
  16. Värre än Barcelona '86. Säger väl allt...

    SvaraRadera
  17. Längesen jag va så här nere.. helt otroligt, vi förtjänade sm guldet..

    SvaraRadera
  18. Längesen jag va så här nere.. helt otroligt, vi förtjänade sm guld.

    SvaraRadera
  19. Tillfälligheterna avgör som vanligt ribba eller stolpe eller vafan d var, Tobbes sköna skott typ 1mm utanför och guldet går till ett gäng som uppenbarligen uppmuntrar till huliganism. Visst ä
    r det världens mest helvetiska sport? Tack till alla som sjöng för Tobbe och blåvitt!

    SvaraRadera
  20. Jin:

    Sagt av en supporter till laget som började med huliganismen i Sverige...

    Lägg ner dumsnacket.

    Sveriges två bästa lag gjorde upp om guld och vi var bäst - väl mött nästa år...

    SvaraRadera
  21. båda målen idag, båda målen mot halmstad, förlustmålet mot trelleborg, målet som gav helsingborg lika... kan inte komma på fler men det finns säkert där. ALLA SER LIKADANA UT, HUR FAN KAN DOM INTE LÄRA SIG ?!?!?!

    SvaraRadera
  22. Gothenburg Angel2009-11-01 18:23

    Jag är stolt över blåvitt
    Älskar blåvitt
    Ajk finns inte i min värld just nu
    we will be back


    Älskar blåvitt*

    SvaraRadera
  23. Bryt ihop och gråt fram till cup-matchen som vi vinner. Sen gråter vi fram blod fram till nästa säsong över att pissråttorna bärgade guldet i vår borg. Nästa säsong kommer vi tillbaka starkare än någonsin!!!!

    SvaraRadera
  24. Stå upp för Änglarna. En suverän säsong givet förutsättningarna. En bra första halvlek och hårsmån från att säkra matchen både en och tre gånger. Mot slutet tröt orken helt förståeligt. Tack spelare och ledare. Låt oss nu sörja och ta nya tag. Vi skall ta cupen till helgen!

    SvaraRadera
  25. nästa år blir det årskort till mig och grabben. tack för ett underbart år till hela laget och till alla fans för att vi tillsammans är världens bästa lag

    SvaraRadera
  26. Rätt åt er...
    Hela tiden har man hört hur IFK är oslagbara på hemmaplan och guldet redan är klart. Inte en jävel har ägnat en tanke på att det är ett lag till som ska spela om det, och AIK har väl inte direkt ett taskigt facit i år?

    SvaraRadera
  27. Daniel

    Man tar sig för pannan! Klubben som införde huliganismen i Sverige via nedbrända kyrkor, mord på andra klubbars fans etc. vann sm-guld idag.

    Dagens seger var inte mycket att snacka om, tyvärr men försök till historieförfalskning skall alltid beivras.

    Här kommer istället lite verklig historia: Sedan Hitler gick in i Polen har aik 3 guld. Kamraterna har 14 under samma tid.

    SvaraRadera
  28. Deppa inte blåvittsupporters, ert lag har gjort en fantastisk prestation under 2009 och ni hade oss verkligen i brygga under första halvlek.
    Dock gjorde IFK ett byte som gjorde att AIK kunde ta över matchen, då Stiller byttes ut. Hysén ensam på topp blev ett alltför lätt byte för taggade AIK:are.

    Så kom igen och sluta deppa!

    Gnagarn i Götet

    SvaraRadera
  29. Bytet av Stiller var väl en sak han var ju småskadad, men hur i helvete tänkte de när de bytte ut Bjarnason?

    SvaraRadera
  30. jag kan bara hålla med Bjarnason var en av dom absolut bästa spelarna på planen.

    SvaraRadera
  31. Fick feskeslöddret fråb Götet torsk idag, eller? Hahahahahaha!

    AIK - kungar

    SvaraRadera
  32. Guldet såldes med Bjärsa o Wernblbom. Helvetes vad dom saknades idag. Guld till råttorna...Skjut mig.

    SvaraRadera
  33. Åååå när vi kastar våra tomma glas, finns det alltid någon med hjärtat kvar!!!

    För evigt trogen! Tack för en jätte bra säsong Blåvitt!

    SvaraRadera
  34. Äckliga svin! Rätt åt er! GAIS!

    SvaraRadera
  35. dom hade flyttat sina stolpar

    SvaraRadera
  36. tack för bästa säsongen på 2000-talet.

    SvaraRadera
  37. Man förlorar inte hemma mot råttorna. Finns inte på kartan. Förlustnollan spräckt. Byter ut bäste spelaren. Tobbe osynlig. Dyrestam såg ut som 1 7årige pajsaren han är. Var Sebastian med? Långa bollar på Tobbe, va f-n. Är så jävla besviken så en sjukskr. är nog aktuell. Sängdags, gonatt.

    SvaraRadera
  38. det var inget fel på tändningen hos våra gubbar. orken fanns bara inte där när ajk kom upp och satte tvåan. Fantastisk säsong, så synd att den inte fick krönas med guld. Vi är blåvitt, bäst i Sverige. 2010.

    SvaraRadera
  39. Ända ljusglimten är la att blåvitt kan ta tillbaks sina 2 mille de gav till polisen för att de skulle var " omöjligt att ta sig in på planen " vilken skämt

    SvaraRadera
  40. skottpeng på fittorna som hoppade på tobbe? bild finns på gp.se

    SvaraRadera
  41. Ja men byta ut Stiller mot en ringrostig Alexandersson, i min värld finns det inte bara. Stiller kan bita fast bollen i "anfallszon" och på så sett ge Hysén mer utrymme, det syntes mer än tydligt mot Halmstad när Stiller kom in och lika tydligt idag när Stiller gick ut. OK han kanske var halvskadad, men byta ut honom mot Alex var tjänstefel...

    SvaraRadera
  42. Sjukt lågt att ge sig på en motståndarspelare. Jag ber om ursäkt på övriga Gnagetsupportersvägnar. Sånt äcklar mig...

    SvaraRadera
  43. Vi var bättre än galgarna, och det är väl det som svider mest just nu.

    SvaraRadera
  44. ÄLSKA GÖTEBORG!
    Jag är stolt över vad våra änglar presterat under hela säsongen.

    Våra hjärtan klappar för blåvitt och de slutar aldrig slå...

    SvaraRadera
  45. Blåvitt har gett oss en underbar säsong och de ska ha stående ovationer.

    Forza Blåvitt! Vi ses nästa år!

    SvaraRadera
  46. Fan jag mår så dåligt att de inte är sant, och vilken jävla idiot var det som kastade mynt. Den jäveln borde få gruppstryck

    SvaraRadera
  47. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

    SvaraRadera
  48. Grattis till silvret! Det var ni verkligen värda som ni har kämpat hela sessen, trots era mentala handikapp. Stort Grattis från oss AIK:are!

    Hahahahahaha!

    SvaraRadera
  49. Hahahahaaa! Skrattar bäst som skrattar sist!

    SvaraRadera
  50. STOLT SVENSK MÄSTARE2009-11-01 20:54

    Allmänna Idrottsklubben, AIK, SVENSKA MÄSTARNA men det är inte ni... såååå jävla gott att ta guldet ifrån er på er egen hemmaplan, detta är den bästa dan i mitt liv överlägset... fan va ägda ni är hahaha.....
    Vet inte vad som är bäst, att vi är Svenska Mästare eller att ni inte blev det men det är en kombiantion av bägge antar jag...

    SM-GULD!!!

    SvaraRadera
  51. Kom igen gubba bara vik inte ner er , vi tar revanch mot Cup Guldet 2009 och sedan ladda inför en ny säsong , Även råttor kan ha tur , men de fick tugga asfalt på centralen ändå! Framåt Kamrater!

    SvaraRadera
  52. Man kan se detta på rätt många sätt. Denna säspng har AIK spelat med samma lag hela tiden samt har dom haft en jävla ap-tur. Det är liksom det som krävs för att dom ska ha en chans. Hade vi haft samma förutsättningar som dom så hade vi säkrat detta guldet för en eller två omgångar sedan. Mot cup guld, super cupen och ny säsong 2010!

    SvaraRadera
  53. "Oavsett så har blåvitt bragsguldet!"

    Att flytta in stolpar är ingen merit för bragsguld. Helt sjukt att ni alltid kommer undan med vad fan ni än gör, era äckliga skattefuskare.

    SvaraRadera
  54. Klart man tänker så nu. Men allvarligt änglar, vilken jävla säsong vi har gjort. Att tappa så starka spelare och alla skador som vi fått bär med oss så har vi gjort de riktigt riktigt bra.

    Jag är jävligt stolt över IFK Göteborg så de finns inte, även om man trodde att vi skulle få vår belöning idag. Nu tar vi cupen, och efter de tar vi supercupen också mot samma sketna gäng !

    SvaraRadera
  55. Fuck off A J K you aint got no history, two european cups and eighteen leagues that's what we cal history.

    SvaraRadera
  56. I kväll är jag bara tom, en enda stor tomhet är vad jag känner. När 1-0 kom var man i sjunde hi,len, sen kom 1-1, då fanns hoppet kvar, och sen kom 2-1 soom en jävla käftsmäll. Men nu bryter vi ijop och kommer igen, det kommer en ny säsong där är Adam, Söder och lite fler tillbaka, kanske några schyssta värvningar också

    Forza!

    SvaraRadera
  57. Säger väl en hel del om aiksupportrarna att de väljer att fira sitt sm-guld på en IFK-blogg. Vi vet att vi vinner i längden.

    SvaraRadera
  58. Anonym 1/11/09 19:18:

    Dyre var darrig de första 5, sen höll han klass. mutumba kom inte förbi honom en enda gång. Tyvärr kan man inte säga samma sak om Erik Lund...

    Åh hjalmar, varför tittade du bara på bollen?

    SvaraRadera
  59. Elfsborgaren2009-11-01 21:43

    Blåvitt borde ha avgjort i första... Dyrenstam gjorde en bra första halvlek då det var tydligt att han var den svaga länken, Mutumba hade inte mycket att hämta där. Erik Lunds varning i slutet på första kan varit avgörande. För i andra halvlek bytte Mutumba kant för att utmana varnade Lund som var tvungen att spela "safe". Till skillnad mot t.ex. Nils-Eric Johansson som kunde glatt smälla på Stefan Selakovic och ta ett kort. Stör mig lite på att AIK:arna inte kunde vara lite ödmjuka, vi var inte oroliga alls i halvtid... sure, sure.

    Flavios uppträdande var under all kritik, när han gjorde upprepade gånger "sätta på" gesten mot publiken, han lär inte vara populär nästa säsong. Tjernström attityd var däremot kanon!

    SvaraRadera
  60. Se för fan till att sluta upp i Solna på lördag. Vi ska vinna årets sista match!!

    SvaraRadera
  61. Till Stoffe:

    Jag tar en skattefuskare framför en hustrumisshandlare varje dag i veckan.

    Angående Flavios juckgester framför en läktare med övervägande barnfamiljer...har hade säkert från goda råd av Dulee.

    Rätt komiskt också att samma spelare pratar om gud och gör korstecken vid entrè på plan.

    SvaraRadera
  62. För jävligt!

    Måste dock se framåt; Nästa år blir det SM-guld plus sköna internationella matcher!

    Flavio, den jävla Favella-nollan! Han tror att han kan agera hur som helst på plan? Det kommer slå 100 gånger tillbaka din äckliga jävla brasilianska föräldralösa slum-fitta

    SvaraRadera
  63. Visst det känns jävligt tungt just nu.

    Men om man ser på helheten av säsongen. Jag vet inte hur lång skadelistan var + Wernblom och Bjärsmyr sålda. Tycker vi gör det jävligt bra, har ledningen i andra men orkar inte riktigt hela matchen. Tycker Rehn och Co ska ha ett jävla cred för denna säsong nästa år då är det SM GULD. Om vi får behålla denna trupp och förstärka lite till kanske

    SvaraRadera
  64. För idag e jag glad :) GAISAREN

    SvaraRadera
  65. Tänk om, om inte Pontus och Bjärs, men i alla fall Adam och Robin hade varit med idag. Fyfan vad underbart det hade varit!
    Jaja, men cred till Blåvitt ändå. De har gjort en fantastisk säsong, det kan inte undgås. Synd bara att de faller på mållinjen idag :(

    SvaraRadera
  66. Tack alla uppkäftiga gnagare och äckliga gaisare till att ni stöttar hemsidan genom att gå in på den och läsa vad som skrivs här!

    Säger som alla andra att det har varit en underbar säsong, som tyvärr fick ett dystert slut, men trots det ska vi vara väldigt nöjda!

    Vi har en cupfinal kvar att spela, den jävlar ska råttjävlarna inte få!

    SvaraRadera
  67. Vem fan bryr sig om cup-finalen?

    SvaraRadera
  68. "Oavsett så har blåvitt bragsguldet!"

    Att flytta in stolpar är ingen merit för bragsguld. Helt sjukt att ni alltid kommer undan med vad fan ni än gör, era äckliga skattefuskare.

    Jag antar att du anser att det är en merit att spöa upp sin fru, köra rattfull och begå kontokortsbedrägeri ditt jävla drägg. Borde fan va skottpengar på såna idioter som dig.

    Undra om nån fattade vad negern muttumba sa under intervju, född i Sverige och kan inte ett ord svenska, en väldigt bra representant för pajasklubben från Solna. Jävla tattare hela högen.

    SvaraRadera
  69. Jag säger så här: Vi förlorade en jävla massa bra spelare pga skador. ändå står vi i en helt avgörande guld match.. I mina ögon är VI bäst i Sverige!
    Jag älskar blåvitt, tack för ett fantastiskt år ! (L)

    SvaraRadera
  70. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

    SvaraRadera
  71. Göteborg: En samling rasister?

    SvaraRadera
  72. Anonym sa...
    Göteborg: En samling rasister?

    1/11/09 22:38

    AIK: En samling huliganer och kvinnomisshandlare?

    SvaraRadera
  73. Gratulerar ajk till er tredje titel. Hehe, ni är skit och ni vet om det. Försök ta med er lite av vårt tryck på Ullevi så kanske ni får lite atmosfär hemma.
    Hälsa och tacka svff på festen. De har hjälpt er mycket.
    "Fan mannen, jag har tatuerat för två dagar sen" Vad är det frågan om? Djur i laget.

    SvaraRadera
  74. Tack BLÅVITT och tack BARA BEN för en fantastisk säsong även om det inte räckte hela vägen.

    DET FINNS BARA ETT LAG I SVERIGE!

    SvaraRadera
  75. FAN VAD BESVIKEN MAN ÄR. DÖ LAGRELL TACK VARE DITT JÄVLA FIFFLANDE MED DOMARNA VANN STHLMS FITTORNA SAMMA GÄLLER AIK TIDNINGEN AFTONBLADET SER JAG NÅGON REPORTER ELLER OM DU LÄSER DETTA SÅ OM JAG SER DIG FÅR DU EN DANSK SKALLE. SKOTT PENGAR PÅ FLAVIO. FAAAAN VAD NÄRA GULD VI VAR DET FINNS FAN INTE 1 DM IFRÅN ATT SELLA AVGJORDE HELVETE TOMHETEN GÅR INTE ENS ATT FYLLA MED SPRIT

    SvaraRadera
  76. Migrationsverket nästa!

    SvaraRadera
  77. Jag hatar Mona Sahlin, bojan, mutumba, pavey, nils-eric johansson, stahre, fylle-dulle, A*K, A*K och deras ”supportrar”, råttor, galgar, lagrell, black army , gnagare, efterblivna personer som håller på A*K, FB.

    SvaraRadera
  78. Jävla idioter som drar ner en stor jävla glasskiva i nedre klacken. Göra så mot egen klack, far åt helvete!

    SvaraRadera
  79. Fy fan va deppigt.

    AIK må ha gjort en bra säsong och är nu svenska mästare. Men fy fan vilket osympatiskt lag. Kommer inte på någon i det laget jag skulle vilja se i en blåvitt trupp även om vi fick dem gratis.

    Tjernström är den enda som man kan unna ett guld, övriga har inte mycket att hämta.

    Otroligt stolt över blåvitts säsong ändå, sjukt imponerande att vara med där uppe även om det svider just nu.

    Ps. Hur mycket svensk mästare Mutumba än är så har han ju Sveriges fulaste tatuering...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.