2009/11/23

Nederländsk såpopera


HOLLAND. Eftersom vi i Sverige helt uppenbarligen blivit en inofficiell farmarliga till holländska förstadivisionen kan det vara lite intressant att följa exempelvis The Mask och Boom-Booms fram(Van der)fart i AZ Alkmaar, så här under svensk off season.

I klippet kan ni se svenskduon lattja in ett mål - men notera främst insatsen av AZ:s pajasmålvakt. Den tvålhandsken hade knappt platsat i Bajen. Kanske borde Hammarby följa AIK hockeys exempel och ansöka om att få spela i EreDivisie?

20 kommentarer:

  1. Går det inte rätt långsamt?

    SvaraRadera
  2. Två assist av wernbloom kanske är roligare att nämna än hur dålig målvakten är?

    SvaraRadera
  3. o han i motståndarna som snott boom booms målgest

    SvaraRadera
  4. En för alla alla för blåvitt.2009-11-23 06:50

    Hur jävla lågt var det inte att kalla Elm för the Mask?? Sorgligt patetiskt, ett sån jävla lågvattenmärke av en i örig helt ok blogg. Vad fan ger er rätten att dela ut förnedrande tillmälen till folk. Det finns en del kaxiga spelare som förtjänar en och annan gliring men detta är lägre än glocalnet. Småskolenivå.

    SvaraRadera
  5. Killen är 21 år, ödmjuk, jobbar hårt trots sjukligt stor talang. Pinsamt att håna den spelaren. Rasmus Elm får spela i blåvitt när han vill.

    SvaraRadera
  6. Lagkänslan verkar vara sådär... inte mycket till tackande från Jonathas på Wernblooms framspelning. Istället rusar han iväg som en annan Pippo Inzagi och hyllar sig själv.

    SvaraRadera
  7. En gammal aikare gör mål och argentinas landslagsmålvakt (!) är ju helt otrolig. För det är han Romero, landslagsmålvakt för Maradonas Argentina...

    SvaraRadera
  8. Wernbloom / Elms mål var ju riktigt snyggt!!

    SvaraRadera
  9. Noterar främst Pa Modou Kahs boom-boom-rip off till målgest...

    The Mask, hehe!

    SvaraRadera
  10. Fattar inte riktigt vad skribenten får ut av att bara vara elak. Skall inte spela moralkäring här förstår inte riktigt grejen av att vara taskig "helt i onödan".

    SvaraRadera
  11. Skribenten borde istället fokuserat sitt agg mot den fruktansvärda aik-fittan Kah.

    Keepern hade väl en dålig dag, precis som en bloggskribent kan va i dålig form.

    SvaraRadera
  12. Kolla sista målet, precis som Söders första eh eh eh...

    SvaraRadera
  13. Holländska ligan har blivit en c-liga på bara femton år. Det säger väl också en del om Allsvenskan.

    SvaraRadera
  14. Fan va nice att se PW glänsa..

    SvaraRadera
  15. Wernblom förtjänar mer cred för framspelningen av 4-2helt klart, men måste bara instämma med föregående talare. Illa att skriva nått sånt om Elm, han förtjänar ett bättre smeknamn. Han har definitivt moralen och hjärtat som skulle passa en dag in i den blåvita truppen

    SvaraRadera
  16. "Tvålhandsken" platsade i Argentinas mål mot Spanien här om veckan så helt värdelös är han då inte.

    SvaraRadera
  17. Varför håna Elm?
    Duktig ödmjuk spelare med god moral. Hade gärna sett honom i blåvitt.

    SvaraRadera
  18. Shiiiiiiiiit. HAN SER UT SOM THE MASK INSE FAKTA OCH TÅL LITE HUMOR FÖRHELVETE MÄNNISKOR!! Mkt snyggt mål av PW/Mask

    SvaraRadera
  19. Fakta? Fakta är nog snarare att du är obildad och dum. Men det är inte ditt fel, utan har att göra med hur din släkt varit i generationer och en massa andra goa grejer..vettu

    /Bordieu

    SvaraRadera
  20. Humor? Hur jävla inavlad får man vara! Det är med andra ord helt ok att reta killen i klassen som har glasögan, han får ju tåla lite humor!! Eller!!

    PS: Jag vill se Elm i blåvitt hoppas att PW kan påverka honom.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.