2009/11/03

Säsongen är INTE över än!

MATCHTANKAR. Att förlora guldet till AIK hemma på nya arenan är ett av de värsta IFK-minnen jag har, definitivt. Framförallt när jag verkligen, VERKLIGEN trodde att vi skulle vinna. När vi förlorade ett derby mot GAIS trodde jag verkligen att det skulle bli min värsta fotbollsupplevelser. Jag trodde inte något skulle överträffa den besvikelsen. Idag kan jag bara konstatera att jag hade fel. Det var en piss i havet i jämförelse med den tomhet jag kände när jag gick och la mig sent på söndag-natten.

Måndagen blev inte bättre, jag vaknade upp jävligt tom och hade en oerhört konstig känsla i kroppen. Sen hände en del andra saker som fick ner mig ännu mer. Det har verkligen inte varit en bra start på veckan. Men så idag träffade jag en blåvit polare. Vi hade ett långt snack om matchen, om säsongen, om situationen och det blev nästan som ett psykolog-samtal åt båda håll. Och när samtalet var över kollade vi på varandra, varpå han sa:
"Men för helvete, vi tar revansch i Cupfinalen"

Det var då jag insåg att säsongen faktiskt inte är helt över än. Vi har en cupfinal på lördag! Under resten av dagen har den växt fram till något som kan liknas vid ett livsbränsle. Något som gör att man orkar upp ur sängen, något att se fram emot! Visst ger inte cup-guldet samma rus som ett SM-guld. Men det är ändå ett plåster på såren, och det är ytterst viktigt att stoppa råttjävlarna från att ta den där dubbeln. Eller "dubblish" som någon ghettounge från Stockholm hade sagt.

32 kommentarer:

  1. Word! Nu kör vi!

    SvaraRadera
  2. ALLA TILL SOLNA!

    SvaraRadera
  3. Gothenburg Angel2009-11-03 23:55

    GO BLÅVITT

    SvaraRadera
  4. Om AIK vinner dubbeln kommer de ranka den här säsongen som sin bästa någonsin i modern tid - på vår bekostnad! ALDRIG! FRAMÅT KAMRATER!

    SvaraRadera
  5. Synd att det inte blev någon guldpytt för gbg i år. Hörde däremot att det blev någon slags festmåltid iallafall. Har hört att det käkades torsk på blew its silverfest... någon som kan bekräfta?

    SvaraRadera
  6. För att låna fiendens retorik: nu är det krig. De kan sitta och skratta med sina galgar och sitt hat och sina sms-lån. Med Gurra på plan kan de ju försöka pricka mongot där framme, flaxgubben Öhrlund kommer stå ännu längre in i målet den här gången. Vi vinner, 2-0.

    SvaraRadera
  7. Alla till solna,gammal som ung, julgran eller grabb!
    Nu kör vi!!

    Vinner migrationsverket cup guldet också blir vi ju helt överkörda!

    Dags att ge AIK lite böter också kanske? storma planen och förstöra gräsmatta som mål!

    Payback time

    SvaraRadera
  8. Anonym 00:01: inom en snar framtid har det vänt för er igen, glöm inte att ni låg i superettan 2005. Du vet att det inte är jättebra när klubben måste ta lån för att betala Bojan och kompanis löner va? Passa på att njuta! Hälsa dina polare, ni är alltid jävligt häftiga när ni dyker upp var tionde år eller så.

    SvaraRadera
  9. Nu är det AIK som är obesegrade på den "ointagliga borgen/felbygget" ullevi. Hur känns det? Historiens final och Poseidon föll som en fura. Kan ni höra våran sång, IFK?

    PS; Planen på ullevi är under all kritik. Det kan 1800 gnagare intyga.

    SvaraRadera
  10. Gorhenburg Angel2009-11-04 00:26

    Ajk ?

    Men hallå när ni har 18 Sm guld
    OCH 2 Uefa Då kan vi snacka
    ...... tills dess

    Gör samhället en tjänst stick o brinn*

    Herrejösses vilket komplex

    Sa du 1800 gnagare?
    Ok du är säker på att alla kom hem?
    Det är inte jag nämligen då anticimex hade julfest i förskott
    Din jävla pajas

    SvaraRadera
  11. 4/11/09 00:18

    Instämmer, det var historiskt. Det var första gången ett lag fullt med kulturberikare vann guldet. Svenska mästare njaah.

    SvaraRadera
  12. Krossa AIK!

    Vi ska fira guld på Råsundas gräsmatta. Tror inte den är lika fin efter vår segerdans.

    SvaraRadera
  13. De här rasistiska insinuationerna om AIK är bara patetiska. Spelare i vårt lag som Kamal Mustafa, Mikael Dyestam, Ali Selim, Chris Mbamba, William Atashkade kanske inte riktigt är bekanta för de anonyma kommentatörerna här?

    För att inte tala om de helsvenska och så svenskt klingande Elmar Bjarnason, Hjalmar Jonsson, Stefan Selakovic, Tuomo Turunen, Kim Christensen, Ragnar Sigurdsson?

    Ska man nedvärdera sin motståndare bör det göras baserat på att deras meriter, prestation eller stil är under kritik, inte spelarnas härkomst. Göteborgare är bättre än så.

    SvaraRadera
  14. Gothenburg Angel2009-11-04 00:59

    Frankie

    Att tala om kulturberikande är aldrig rasistiskt

    Sen är det väl en sak som var och en får avgöra om man anser att en del lag har mer av ej svenskfödda än andra
    Rasist behöver man inte vara för att man uttrycker sin åsikt


    Basta!

    SvaraRadera
  15. Gothenburg Angel/ Men hur kan du klandra AIK för att ha utländskt födda spelare när vi själva har det? Då sågar du ju även IFK, hur tänkte du där?

    SvaraRadera
  16. Gothenburg angel- om man uttrycker en rasistisk åsikt så uttrycker man inte bara sin åsikt, man uttrycker en rasistisk åsikt. Ett ägg är fortfarande ett ägg även om man kallar det för ett plommon....

    SvaraRadera
  17. Gothenburg Angel2009-11-04 01:13

    Tror inte man ska speklulera vem som är rasistisk eller vilka uttryck som befinner sig under den genren

    I alla fall har vi åsiktsfrihet och tryckfrihet i det här landet

    En sak som är självklar i ett demokratiskt land

    Man kan skilja mellan rasism och vanliga åsikter

    SvaraRadera
  18. Gothenburg Angel/ OM du säger något rasistiskt så kan du inte gömma dig bakom att det är "din vanliga åsikt" OM det nu är rasistiskt. Det krävs ingen hjärnkirurgsexamen för att fatta det...........

    SvaraRadera
  19. Gothenburg Angel2009-11-04 01:19

    Nej men var gränsen går förstår dom flesta!

    Notera vad jag skrev
    Att säga kulturberikande är inte rasistiskt

    SvaraRadera
  20. [Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.]

    SvaraRadera
  21. Nya SD forum, bra jobbat bara ben

    SvaraRadera
  22. Blåvitt plockar från norden och föder upp de som har svensk medborgarskap? Inte åker till afrika för hitta någon. Säg inte att detta inlägg är rasistisk. Men allsvenskan får inte bli att varje lag har 10 av 11 utespelare med utländsk bakgrund. Kanske en norsk där, o en tysk där o så. Men hela laget? Nej. Sen klagar vi nog på aik för dem vann, så vi klagar på deras icke svenska spelare.

    SvaraRadera
  23. Remember, remember the 1st of november!!

    SvaraRadera
  24. Den här j-a Rinkebypajasen får ha vilken hudfärg som helst, men med den attityden borde ngn i laget markera stenhårt i första närkampen. Rasisitisk? Ofan, han är ju blåsvart...

    SvaraRadera
  25. Rasismen sitter i ditt trångsynta huvud Frankie.

    SvaraRadera
  26. Mattin Matummbba2009-11-04 09:28

    Tjabbis. Vekommna öpp tel ståkhoolm...nerr ve tar dubblisch.

    SvaraRadera
  27. Gothenburg Angel2009-11-04 14:23

    4/11/09 03:18

    Touche"

    SvaraRadera
  28. Gött skrivet!
    Nu krossar vi gnaget och deras osvenska gäng!

    SvaraRadera
  29. Du senaste anonym! Vi fattar att det är du som skriver alla SD-inlägg. Ta ditt "patriotiska" snack och kör upp det i röven!

    MVH
    Ulf

    SvaraRadera
  30. http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.240712-maria-haldesten-fotbollshatet-ar-for-dyrt

    SvaraRadera
  31. Rasism är när man anser att en specifik ras är överlägsen en annan. Att man säger att "hela" deras lag är kulturberikare är INTE rasistiskt.

    SvaraRadera
  32. Visst, men om vi förlorar cupen också, hur kommer du att känna dig då?

    Pesimisten

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.