2009/11/07

Äntligen på väg

LIVE. Det slutade med mörker. Inte bara på planen utan även utanför. För när vi hoppade på tåget och skulle lämna stationen så visade det sig att vagnen var utsatt för sabotage. Enligt ryktet hade något geni kastat en smällare på lokets strömledningar vilket gjorde att vi blev ståendes i Älvsjö i runt 1,5 timme, helt utan ljus eller ström. Nu rullar vi hur som helst, och vi räknar med att anlända i Göteborg ca klockan tolv.

Nåväl, trots förlusten, och trots mörkret så hade vi iallafall skoj. Och vad passar väl då bättre än att bjuda på ännu en falsksång och en bild från mörkret?

Ja, jag vet. Det suger att förlora. Det suger ännu hårdare att förlora två gånger. På en vecka. Mot våra värsta rivaler. Men kom igen nu, vi är Blåvitt. Vi har vunnit Svenska Cupen, vi har 18 SM-guld. I Europa har vi vart och även där vi guld har tatt. Vi är mesta mästarna från Göteborg.

Vi kommer alltid igen. 2010 är revanchens år!




15 kommentarer:

  1. synd att killarna är i målbrottet(puberten) hehe. DÅ har man inga vackra sångröster

    SvaraRadera
  2. Tycker tyvärr att tal om revansch ger obehagliga minnen. Vi minns väl hur snacket gick efter missat guld 97?

    Denna gången är läget lite annorlunda, då Blåvitt inte gjorde någon speciell satsning i år, utan tvärt om inte satsade alls egentligen. Ändå är vi 5 cm (och några domarmissar) från en dubbel.

    Det ger hopp. Hopp ger visserligen inga titlar, men kan vara en bra början.

    Jag vill se att minst ett (helst en för varje lagdel) etablerat namn förstärker och att högst en toppspelare lämnar.

    SvaraRadera
  3. En svart vecka men visst kommer vi igen....

    SvaraRadera
  4. hur va trycket i klacken erling? på tv hade dom ställt micken hos aik så man bara hörde deras jävla pa system hela tiden

    SvaraRadera
  5. nästa år kommer våra 5000 medgångsåskådare inte gå på matcherna. Känns tungst att förlänga med gamlingRNA OLSSON OCH STILLER och behålla kassa spelare som kalle svnsson, torunen mfl istället för RISP

    SvaraRadera
  6. men vem fan vill se sån här skit då?? tack väck skiten för fan.

    SvaraRadera
  7. anonym 21:13/ Du säger mot dig själv. Den gången (1997-1998) spenderade vi jättepengar samtidigt som vi snackade om revansch, det misslyckades totalt och vi gick in i vår värsta ekonomiska kris i föreningens historia. Så om du får dåliga vibbar av 1997 bör vi ju INTE göra som du förespråkar, att värva stort till varje lagdel.

    SvaraRadera
  8. Trevlig resa hem loosers...

    SvaraRadera
  9. Alla utom Tobbe och Elmar behöver nöta bollteknik... Killarna har svårt att behandla bollen på ett bra sätt!

    SvaraRadera
  10. 0 mål mot aik.

    SvaraRadera
  11. Förstår inte -bland många av oss blåvitta- att våra värsta rivaler är AIK för dem. Ett Lag utan meriter. Det finns bara ett storlag- IFK och ett lite mindre storlag- MFF som jag ser som våra rivaler. Aik vad fan är det? Det är fan goare att slå dansken. Nu skiter vi allt och vinner skiten nästa år.

    SvaraRadera
  12. Dubbelmästarna AIK2009-11-07 23:16

    Tänkte på en grej idag - varför var ni hänvisade till det trista jävla bortahörnet på södra. I en cupfinal som arrangeras av förbundet och därmed i alla fall i teorin på "neutral plan" borde väl åtminstone en halvan av Västra eller något reserverats till er.

    Sen undrar jag varför ni fick spela två cupfinaler i rad mot Kalmar på Fredriksskans. Det luktar fusk på nåt sätt.

    SvaraRadera
  13. AIK är ett storlag för de har störst antal idioter både i laget och på läktaren. De har flest allsvenska säsonger av alla lag. De har släppt in flest allsvenska mål, förlorat flest matcher och gjort bort sig vid sidan av plan flest gånger. De har också en hel del titlar och snart kan de vara ikapp storlag som HBK och Öster om man kollar vad som vunnits efter kriget. De drog ifrån ÅFF i söndags, grattis!

    De har också störst fördel av att få några extra hemmamatcher varje år. I år har de haft störst tur med domare och skador.

    De har också varit det laget som tagit ett mål mot Barcelona på störst allvar (klubbens tills idag största merit).

    Så AIK är allt ett storlag, men kanske inte på samma sätt som Blåvitt. Vi tänker nog mer på sportsliga framgångar, något som inte Solna är bortskämt med.

    SvaraRadera
  14. Gothenburg Angel2009-11-08 01:18

    Det vi har upplevt på Ullevi genom åren kommer aldrig Ajk få uppleva
    Det är bara så


    Sen vill jag ändå tacka ALexandersson i dag för sin fina dans med Bojan

    Tack NIklas , *Skrattar*
    Så arg han va Bojis , o vad bortspelad av dig , gött o se

    Tack igen
    Och nu ser vi framåt ...
    Blåvitt jag älskar er

    SvaraRadera
  15. haha skön sång. Inte Sopraner direkt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.