2009/11/04

"På lördag vill jag se Flavio i ögonen"

KRÖNIKA. Några dagar har gått nu. Men regnet slår fortfarande hårt mot vår stackars gräsmatta på Gamla, likt ett våldtäktsoffer sittandes i duschen med knäna under hakan och försöker skölja bort det fruktansvärda som har hänt.

Jag vaknade kallsvettig i natt och hoppades på att allt bara var en mardröm, att 1:a November 2009 inte hade varit än. Men det har hänt, det är 3:e November, det är ingen mardröm. Vart jag än läser i media slår rubrikerna som en käftsmäll mot mig "***´s GALNA GULDFEST".

Det har hänt, men det är förbi. Nu gäller det att torka tårarna, svälja besvikelsen och blicka framåt. För vad vi inte får glömma är att vi är Blåvitt - BÄST I SVERIGE. Vi har haft en kanonsäsong, vi har varit borträknade flera gånger men vi gång på gång rest oss ur graven och slagit tillbaka, sett Poseidon skina. Det är just det vi ska göra nu, det här var bara ett fall, nu reser vi oss.

På Lördag är det dags, på lördag reser vi oss, och vi slår tillbaka. Den här gången på bortaplan, på Råttsunda. Vi har verkligen ALLT att vinna, jag ska göra mitt yttersta för att slå mig lös från mina förpliktelser och tåga upp till Stockholm på lördag. Jag vill kunna ställa mig upp, se Flavio i ögonen medan jag håller ena fingret över munnen och den andra handen runt örat.

Jag vill se att vi alla gör det, och helst minst tre gånger.
Så kom igen nu Blåvitt, den här segern är VÅR.

39 kommentarer:

  1. Jag känner mig så trött, så sliten, så dränerad på ork.

    Jag är ledsen.

    Men visst, jag ska försöka samla kraft och lust inför finalen på lördag.

    Det måste gå.

    SvaraRadera
  2. Flavio är en idiot.
    Orka...

    SvaraRadera
  3. Svenska..vad??? är det match på Lördag?

    Nästa match är väl i April?

    SvaraRadera
  4. 08:26, allsvenskan börjar i mars!
    Annars var ditt skämt jätteroligt.

    Får dock hålla med om att cupen inte känns som den gäller något i vanliga fall men nu i år gör den ändå det. Inte minst för att äckliga Gnaget inte ska få ta en dubbel.

    SvaraRadera
  5. solnatattarna råkade vinna eftersom de misslyckades fullständigt med att sälja obollololo. solnatattarna är det enda laget som haft samma trupp sen starten och dessutom köpt en spelare som går drekt in på plan - fyllot och kvinnomisshandlaren. Hade vi haft samma förutsättningar hade vi vunnit serien med 15-20 pinnar före tvåan. råttorna vann pga inkompetens.

    SvaraRadera
  6. Jag skiter (lite) i om vi vinner, så länge *** förlorar. Åt helvete med gnaget!

    SvaraRadera
  7. Jag känner igen mig precis! Jag kan inte för mitt liv förstå hur det kunde hända som hände efter första halvlekens storspel. På något sätt får man försöka se människan bakom allt det osympatiska, vi ska inte förfalla till råttornas nivå. En annan sak som känns uppriktigt trevlig är att det blir lättare att välja sida nästa år om andra lag skulle vara bättre. Långt in på hösten verkade folk se ellos som värre än gnaget, i min bok helt otroligt!

    SvaraRadera
  8. DRÖMMAR AV GULD
    A
    DRÖMMAR AV GULD
    I
    DRÖMMAR AV GULD
    K

    DET ÄR DRÖMMEN OM AIK!

    SvaraRadera
  9. Göteborg - Sveriges huvudstad när det kommer till bortförklaringar, dåliga förlorare, kort minne och grinighet. Och felaktigt användande av ordet "våldtäkt".

    SvaraRadera
  10. Förklara bort våra meriter då, vad har ni att komma med, AIK?

    SvaraRadera
  11. Herrejävlar så många råttor det varit inne på kommentarsforumen det senaste.

    Orka.

    SvaraRadera
  12. 4/11/09 09:56:
    Det är rätta i såljna är naturligtvis "våldtäCkt"?

    SvaraRadera
  13. En liten revansch, men ändå en revansch! Hade varit så gött att sätta dit de dom ordentligt..

    SvaraRadera
  14. Lägg ner Volvo2009-11-04 11:06

    Ni har allt att förlora. AIK vann guldet i söndags. Tänkte bara om det undgick någon av er.

    SvaraRadera
  15. Men vi tar guldet på lördag!

    PS. Nästa år spelar vi med A-laget!

    SvaraRadera
  16. Shoo, ni är muket välkomna till Stackhoolm på lördag.
    /2fjordlax9

    SvaraRadera
  17. "Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede."

    Synd ni inte applicerar det på era inlägg också. Oerhört tråkigt att se så kassa förlorare som det vimlar av här inne.

    SvaraRadera
  18. Haha även om ni nu vinner på lördag så lär det inte svida så mycket för oss gnagare. Det enda vi behöver göra för att göra er blöta i ögonen är att sjunga "sm-guld!".

    Någon fråga "vad Gnaget har för meriter, vad har vi att komma med?" Vi är obesegrade på er hemmaarena, kan ni säga samma sak?

    Ps. ALLA ÄTER TORSK I GÖTEBORG!

    SvaraRadera
  19. Anonym 13:19 angående ditt svar på frågan så nej det kan vi inte men vi spelade 17 matcher i rad (borta-derbyn medräknade) innan vi förlorade, ni har spelat 3, och om det inte vore för att förtusättningarna var att ni bara behövde oavgjort skulle vi inte gått ner på trebackslinje och satsa allt frammåt i slutet och då skulle ni aldrig gjort sista målet. Med andra ord skulle vi käkat upp er i en vanlig seriematch och det vet hela Sverige.

    SvaraRadera
  20. Vi är blåvitt, näst bäst i Sverige enligt tabellen i år.

    Låt småkommunerna ha sitt roliga i mellanåt. Solna har lika många invånare som, tja Borås...småstadsmentaliteten lyser igenom.

    SvaraRadera
  21. Hoppas Ragnar knäcker knäskålarna på flavio och pavey.

    Jag hoppas verkligen detta.

    Jobba nu gubbar så sjunger vi ut dem på råsunda. Alla till sthlm

    SvaraRadera
  22. Självklart har IFK störst och flest meriter, åtminstone jämfört med AIK och det kan ingen förneka. Klubben har betytt väldigt mycket för svensk fotboll, det erkänner t o m Bojan. Men vad fan hjälper det idag? Det gamla vitrinskåpet med IFK meriter säger ingenting om hur Poseidon skiner idag, än mindre hur änglarna mäter sig mot sina motståndare. Varken tabellen eller inbördes möten ljuger, AIK piskade IFK både hemma och borta och är värdiga segrare.

    Sen att en stockholmsklubb i göteborgsögon är större rival än era lokala rivaler GAIS, ÖIS och Häcken är väldigt underhållande i övriga svenska supporterögon - för göteborgare är uppenbarligen hela livet en komplexfylld stadskamp. Väl mött på lördag, om det blir tröstpris till blåvitt eller dubbel för AIK spelar ingen roll - vi är regerande svenska mästare.

    SvaraRadera
  23. Vi får väl hoppas på att blåvita fans inte vill hämnas genom att förstöra sittplatser, toaletter, krossa fönsterrutor i solna...

    Förövrigt är det lite småkul att nollor i råttklubben inte har en egen vinnarkultur utan måste kopiera vår genom att käka pytt.

    Stadium hyrde ett plan och åkte runt i sto med en banderoll där de hyllade tattarklubben i solna. Slutsats: organisera total köpbojkott av stadium tills de ber om ursäkt.

    SvaraRadera
  24. Gothenbrug Angel2009-11-04 14:17

    Opps!

    Saxens vrede var är du nu?
    Blåvitt blogg och den består nu av råttskit.


    I alla fall ajk ni är en skam för fotbollen
    Ni har verkligen presenterat er som sveriges patrask

    Och meritlistan kan ni bara drömma om
    Ett fullständigt Blåvitt som hade varit intakt genom tabellen
    Hade kört över er och backat tillbaka
    NI hade lite tur nu på 11 år *skrattar*

    SvaraRadera
  25. För övrigt är inte råttklubben värdiga vinnare. Man råkade vinna eftersom man inte hade kompetens att sälja oblolol. Hade man inte haft domarhjälp i flera matcher att råttorna slutat femma. Så värdiga vinnare? Nej, ett gäng råttor som anticimex borde ta hand om.

    SvaraRadera
  26. Blåvitts j-lag var nära att ta guld. Glöm aldrig det!

    SvaraRadera
  27. Gothenbrug Angel/ AIK:are får skriva här, det är bara till att kontra med att skriva något eget till dem. Det vi förbjuder är dessa idiotiska uppmaningar till kravaller, vandalisering och liknande. Det hör inte hemma här, basta.

    SvaraRadera
  28. DÅ vet vi detta'BB
    Tackar o niger för det svaret

    SvaraRadera
  29. Anonym 14:01 till att börja så vill jag tacka dig då du gav ett erkännande som förmodligen inga andra fotbollsintresserade än ni skulle neka i hela Skandinavien.

    Och oavsett om vi var ett bottengäng eller topplag så har vi stått för bedrifter inom svensk fotboll vars eko aldrig kommer tystna, så Poseidon skiner alltid, men kanske inte lika klart som innan.

    Och det här med det här med att vi ser Gnaget som våra värsta rivaler är inget unikt, se på marsielle-paris, madrid-barcelona eller rotterdam(Feyenord)-amsterdam(Ajax). Ett annat skäl kan vara att vi är en så stor klubb att vi trots flera lokalrivaler lyckats med något ni inte gjort; vi har blivit synonyma med staden och detta vet GAIS, ÖIS och Häcken om, men stockholmarna är alltid trevliga att överbevisa. Dessutom är det ju bara GAIS som har riktiga supportrar av de lokala lagen men är ändå bara en skitunge på gården medans ni är några kaxiga jävlar från ett annat kvarter.

    SvaraRadera
  30. Anledningen till att vi avskyr råttor är helt enkelt att råttor är det vidrigaste och äckligaste som finns. Råttor sprider pest, kolare och annat som mänskligheten bekämpat sen urminnes tider.

    SvaraRadera
  31. Tycker verkligen inte vi ska förstöra råsunda som råttorna gjorde med vår nybyggda borg...

    SvaraRadera
  32. Allt att vinna? VINNA? På lördag spelar vi modern till matcherna där vi har allt att förlora. Vinner vi är det en suck av lättnad och ett ryck på axlarna medan AIK fortsätter sjunga om SM-guld som om inget hänt. Förlorar vi däremot så är det att GE DUBBELN TILL AIK. Om vi trodde söndagens match var helvetet så kommer det bli helvetet 2.0 för att inte tala om att vi riskerar att GE DEM TRIPPELN i Supercupen innan ens nästa säsong har börjat.

    Det enda vi har att vinna på lördag är att slippa att mardrömmen eskalerar.

    SvaraRadera
  33. Anonym 15:09;
    Fel ordval av mig kanske, 'allt att vinna' okej. Men det du säger är exakt det jag menar, med det jag skrev. Men jag får tacka och bocka till att du förklarade vidare för dem som inte förstod. Tillsammans mot nya mål.

    SvaraRadera
  34. Flavio är en liten brasse **** jag ska storma plan ale´ale´.....


    (vid cupculd)

    SvaraRadera
  35. Tänk om råttorna kommer att misshandla oss i Solna då? Hur ska vi klara det?

    Orolig

    SvaraRadera
  36. Finns inte en chans att vi vinner där uppe. Råttorna tar det med 3-1.

    SvaraRadera
  37. det är väl inte svårare än att misshandla tillbaka ännu värre

    SvaraRadera
  38. Jag är en riktig råtta från Sålna.
    Vill skriva att jag tyker at IFK varit bässt under dena sesong.
    Vi som gnagare gjorde ju knapt mål under serien. Fins det rätvisa så viner ni cuppen.

    SvaraRadera
  39. haha blowitare e gnälligare än grinbajsen

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.