2009/11/02

BaraBen avslöjar rykten och sanningar om att...

...Vi vet och tycker det är gott att veta att många nedan berörda kommer läsa detta och förhoppningsvis tar till sig de ris eller ros som utdelas.

...Tobias Hysén bör ligga bra till för att bli årets ärkeängel.

...alla i IFK Göteborg anno 2009 skall hålla huvudet högt.

...det var stockholmspoliser som placerades framför AIK-supportrarna inne på Gamla Ullevi och att deras befäl stod och trixade med en boll minuterna innan slutsignalen istället för att aktivt se till att råttorna hoppade tillbaka upp på läktarna.

...Landvetters flygledartorn med flit lät de ca 20 AIK-anhängare som flög in med privatflygplan stå väääldigt länge i kylan bredvid sitt plan ute på flygfältet och få vänta på transportfordon till gaten. ”Sådär gör man inte!” skrek visst flygledaren när passagerarna utrymt det lilla planet för pissepaus bredvid landningsbanan.

...AIKs säkerhetsvakter i gula västar hjälpte kategori C supportrar att komma över staketet in på planen och därefter kramade om varandra efter slutsignalen.

...ultrasgrupperna som brände av årets hetaste tifo lovat betala till Blåvitt de böter pyrot kostar. Snyggt jobbat på alla vis. Men nästa gång kanske stor plastbanderoll + eld bör undvikas.

...Blåvitt tyvärr fortfarande bara har 17 guld utan Gustav Svensson.

...företaget Show Security som Blåvitt tvingades hyra in (de röda vakterna) var fullständig meningslösa och att företagets tidigare meriter i huvudsak enbart bestod av konserter och festivaler.

...Blåvitt tyvärr kan få betala böter för att gnagarna stormade planen.

...Levande Sittplats kommer sälja ut sina sista lediga platser som årskort i ett nafs.

...Lars-Åke Lagrell kommer att gå i pension 2010. Självinsikten om den senaste tidens alla gaggiga medieutspel bör bidragit. Sista uppdraget för den gamle gråsossen lär bli att se till att...

...SvFF kommer skrota det hycklande kravet på klubbarna om en skötsam ekonomi för att få behålla elitlicensen. För det kommer knappast hända att förbundet överväger en historisk degradering av de nyblivna mästarna AIK, och tillika kontorskollegerna, med anledning av klubbens dåliga ekonomi eller den sk ekonomiska dopning som hyfsar till deras bokföring. Ur blåvit synvinkel hade det just nu givetvis varit underbart med en AIK-degradering. Chansen kanske dock finns om Lagrell lämnar över makten till...

...Disciplinnämndens Kenneth Tallinger som tycker att de sista veckorna varit händelselösa och trista när han inte längre fick stå i mediernas rampljus och fortsätta vara i händelsernas centrum under allsvenskans slutspurt.

...många änglar bara var en halvlek ifrån att få cykla till första bortamatchen nästa säsong. En säsong som kommer börja rekordtidigt tack vare att allsvenskans bäste målvakt blir seriens enda spelare i fotbolls VM! Tack Kim för att abstinensen blir kortare!

....ingen får glömma att det var polisens gamla bekanta kommenderingschef Erik Nord som i egenskap av högste befäl i måndags även givetvis är högst ansvarig för att råttorna helt ostört tilläts hoppa över staketen och invadera vår arena för att fira sitt guld, men framförallt för att de därmed tilläts få håna alla blåvita på läktarna och äventyra våra spelares säkerhet inne på planen. Stor tumme ner för hur den största poliskommenderingen i samband med fotboll någonsin organiserades inne på arenan när det väl gällde. Nu gäller det att länsordningspolisens chef står för sitt ord och jobbar på ordentligt framöver. Bildbevis saknas definitivt inte med så många ackrediterade fotografer och kameror. Vi kräver att polisen omedelbart lägger högsta prio HÄR till att börja med.

...ÖIS & Gais borde spela på Valhalla IP nästa säsong.

...Håkan aldrig säljer Tobbe för mindre än 70 miljoner.

...Bojan och grabbarna skruvade av pokalens handtag för att kunna användas istället för galge under flygresan hem för att fördriva tiden.

...Gamla Ullevi kommer få Grassmaster nästa säsong.

...Blåvitt tar revansch på Råsunda nu till helgen!

...den enkla, billiga och rationella lösningen på markvibrationerna blir att Gamla Ullevis grannar helt enkelt får gilla läget med att det gungar lite ibland precis som så många andra göteborgare som tex bor nära spårvägen.

...AIK nu lyckats med bragden ta hela tre guld sedan Hitler invaderade Polen.

…Här är, fortfarande och lång tid framöver, mesta mästarna från Götet!!!

41 kommentarer:

  1. Vi är fortfarande bäst. Om ett år kommer det här vara ett ont minne, inte mer. Framtiden tillhör inte AIK och det vet de innerst inne om. Det enda de kan är att hata och vara dåliga vinnare, som oss kan de aldrig bli.

    SvaraRadera
  2. ...ÖIS stannar på gamla.
    http://www.gp.se/sport/1.240523-orgryte-flyttar-inte-fran-gamla-ullevi

    SvaraRadera
  3. Tänk att ha så med flaggor runt hela arenan även mot Gefle och Trelleborg. ajk kommer att konkursa och inte helt omöjligt åka ur Allsvenska på säsongen 2011. Minns 1998. Suporteklubben har arbetat riktigt bra iår, baraben.com har varit helt fantastiskt i år. IFK GÖTEBORG har arbeta skitbra också. Nu e förarbetet gjort, kommande säsong kommer och skall bli den bästa på många år. Om vi inte lyckas sälja minst 10 000 årskort inför 2010 är det inte OK. Det e dags för oss alla att fixa detta nu. IFK, baraben, Änglarna och alla vi andra, nu börjar marschen mot GULD.
    Vi börjar med att ta Svenska Cupen på Lördag.
    Blir det nåt på Biljarpalatset?

    SvaraRadera
  4. Årets Julklapp bör ju bli ett årskort till BLÅVITTS alla hemmamatcher.

    SvaraRadera
  5. En bra grej vore om kansliet kunde svara när man ställer frågor om att förnya sitt medlemskap i IFK.

    SvaraRadera
  6. Det luktar avundssjuka på dom bara benen...

    SvaraRadera
  7. såå ja! Så skönt med baraben, tillsammans med sportsday så är det de enda medierna jag följer de närmaste två veckorna...

    SvaraRadera
  8. Klart man är avundsjuk på en titel. Men ingen blåvit eller annan supporter heller kan vara avundsjuk på en klubb som AIK Solna. Inte med de spelarna, inte med de fansen. Ni är ingenting, ni är lägre än råttor.

    SvaraRadera
  9. Löjligt att man inte ska få invadera en plan vid ett guld. Det ska självfallet vara tillåtet att fira på detta sätt. Allt annat är svenskt förmynderi och förbudstrams!

    SvaraRadera
  10. Bra skrivet, MrG!

    SvaraRadera
  11. Måste vara fel att vi får böta - AIK är ansvariga för sina supportrar och får böter för planinvasionen eller hur?

    SvaraRadera
  12. Gerrits tygkasse2009-11-02 23:15

    En sanning är att MrG visade sin välskapta röv för råttorna flera gånger under matchen. Högsta klass!!!

    SvaraRadera
  13. Moon-tifo blir det nya svarta på LS nästa år....
    /MrG

    SvaraRadera
  14. Jag är inte bitter........

    SvaraRadera
  15. Sedan 1997, det är väl vad vi kan säga nutid, med tanke på samhällets utveckling, har Blåvitt 1 guld! Vad är det att skryta med? Djurgården har tre, Halmstad har två, liksom AIK. Före 97 var ni duktiga, man skulle nästan kunna säga fantastiskt bra, 10 guld mellan 82-96. Annars så har det varit långt mellan gulden för IFK:s del också...
    Jag tror personligen att ni har haft er guldrusch! Knäcken igår kommer att sitta i många år framöver!

    SvaraRadera
  16. Det var väl ingen knäck. Med tanke på alla skador och även med försäljningar av nyckelspelare är det hejdlöst bra att säsongen gått så bra som den gått.

    Framtiden ser oerhört ljus ut.

    SvaraRadera
  17. Studiomannen:

    Jo jag tycker också att ni har gjort en bra säsong, inget snack om annat. Men som jag skrev tidigare, jag tror att ni knäcktes en aning igår...
    Och ni har en otroligt fin ungdomsorganisation! Ni ska ha all heder för 2009.

    Guld vinner man inte på beställning, dessvärre!

    SvaraRadera
  18. Snutens bolltrixxande är bland det värsta jag sett på väldigt länge. Avgå.

    Årskorten kommer gå som smör i solen, inte bara på LS.

    Lars-Åke Lagrell skiter i Allsvenskan. Han tycker svensk elitfotboll är tråkig. Han är mindrevärdeskomplex och önskade att han var bättre och engelsk, så han hade något i FA att göra.

    Att Lennart Johansson, vars inflytande och kapital han till stor del har att tacka SvFF för, använder detta inflytande och kapital för att se till att AIK kan vinna guld på lånade pengar, är ju direkt vidrigt.

    Öis spelar på Valhalla nästa säsong. De har skämt ut sig samtliga hemmamatcher i år, varför skulle de vilja fortsätta med det? Ser verkligen inte logiken i att spela på GU.

    Tobias Hysén kommer aldrig - you heard me - aldig lämna Blåvitt.

    SvaraRadera
  19. 23:32: Knäckta? Klart både vi supportrar och spelarna är knäckta, deppade och hänger med huvudet. Samtidigt är det väl ingen som inte har en helt sannslöst stark känsla att nästa år, nästa år är det vårt år. För varje minut som passerar från 1 november 2009 16:50 blir jag mindre knäckt och mer taggad. 2010 kör vi så det ryker.

    SvaraRadera
  20. Att man inte vinner guld på beställning i allsvenskan råder det väl inget tvivel om. Det är bara Djurgården som har lyckats med det sen IFK gjorde det på 90-talet. Så vad man kan dra för slutsats av det? Det kommer garanterat vara lika öppet som vanligt nästa år och om trenden håller i sig en annan segrare än aik.
    Jag tror garanterat att IFK kommer slåss om guldet nästa år men det kommer inte komma på beställning för oss, och inte för någon annan heller. Allsvenskan är för jämn som det är idag.

    SvaraRadera
  21. ...Bojan och grabbarna skruvade av pokalens handtag för att kunna användas istället för galge under flygresan hem för att fördriva tiden.


    HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA. Du fick mig att le igen! Fy fan va roligt!

    SvaraRadera
  22. Gothenburg Angel2009-11-03 00:39

    Absolut
    Blåvitt har en mycket fin meritlista
    Och för att komma i närheten av den kommer det ta generationer


    I alla fall
    AJk kom aldri ner till vår fina stad igen
    Ni är och förblir ett patrask

    SvaraRadera
  23. Bra skrivet!

    Fan va skönt om vi kunde få behålla Hysén till nästa säsong!
    Dock anser jag att det är tid att släppa iväg Sigurdsson. Han är själv sugen på att flytta och vi kan få bra betalt. Tror att Kalle Svensson lyckas bra nästa säsong!

    Känner att jag inte någonstans kan unna råttorna guldet. De tror sig stå över alla andra, och de våldtog vår borg igår, fy fan säger jag! Hoppas Stahre dör i hjärtattack av sin övervikt och att Bojan blir inkallad i nåt jävla krig på Balkan.

    SvaraRadera
  24. Vi tar guldet nästa år med. IFK:s nedgång har börjat. Ni åker snart ut.

    Guldråttan

    SvaraRadera
  25. Här är, fortfarande och lång tid framöver, mesta mästarna från Götet!!!

    SvaraRadera
  26. Är en göteborgare och IFK-supporter som pluggar i Stockholm så jag har lidit ganska mycket, både igår och idag. Inte kul att få pikar av folk dagen efter en sådan här match...
    Men gôbbar, vi tar det här nästa säsong! Herregud, med det laget vi har idag känner jag inte bara att det är möjligt utan att vi bör ha det som huvudmål. Eller för att citera Timbuktu:

    För the botten is nådd
    Hur långt kan man gå?
    Hur lågt kan man sjunka?
    Hur kasst kan man må?
    Kändes för jävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
    Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen!

    SvaraRadera
  27. Lars-Åke Lagrell är moderat.

    SvaraRadera
  28. http://www.gt.se/nyheter/1.1765079/slaget-efter-matchen

    "IFK:s Martin Mutumba"...

    Rekommendation, mejla lars.naslund@gt.se (chefredaktör GT) och fråga hur det kommer sig att personer som uppenbarligen inte har någon som helst koll på Göteborg eller IFK Göteborg bevakar just det på en avgörande guldmatch...

    SvaraRadera
  29. Gothenburg Angel2009-11-03 04:32

    Jag gillade dock den om Ajk mötte blåvitts B lag

    Inte för att killarna i laget är dåligt inte så jag menade
    Utan jag tänktelite mer på spelare som blev sålda diverse sakdor osv
    Visst tillhör detta fotbollen

    Men ändå rubriken är fin
    *S*

    SvaraRadera
  30. Sälja spelare är en sak som klubben bestämmer, så ta nu och glöm dessa, däremot alla era skador var olyckligt. Men som sagt sälja spelare bestämmer klubben, man kan avstå, säljer man så säljer man en del av chansen på guld...

    SvaraRadera
  31. Ha ha ha, vad ni gnäller och lipar!

    SvaraRadera
  32. Jag har insett att Gais gjorde rätt och vi bör följa deras linje med biljettpriser.

    Årskorten bör vara billiga och på vissa matcher borde vi sälja lösbiljetter på den attraktiva södra kortsidan för 1500 kr och uppåt.

    Då slipper vi de flesta råttorna.

    SvaraRadera
  33. Komiskt att mellanstadiekidsen på BaraBen pratar om "ekonomisk dopning". Minnet är kort...

    SvaraRadera
  34. Förr hette det Grin-Bajen.
    Nu heter det Grin-Blåvitt.

    SvaraRadera
  35. Lagrell är inte moderat.

    SvaraRadera
  36. KIM ÄR KUNG2009-11-03 09:45

    FRAMTIDEN ÄR VÅR!

    SvaraRadera
  37. Hallåååååå. Glöm för helvete inte lördagen. ALLA TILL SOLNA!!!

    SvaraRadera
  38. Ligger matchen upp någonstans än?

    SvaraRadera
  39. Det luktar en aning bittert...

    För övrigt är inte Christensen alls med säkerhet enda allsvenska spelaren i VM, även Covic lär kunna knipa en tredjemålvaktsplats.

    SvaraRadera
  40. inget rykte men en aik:are mordhotade en tjej på landvetter flygplats, som dock ej vågade anmäla

    SvaraRadera
  41. Men varför nedlåter vi oss till att gnälla o vara så jävla dåliga förlorare? Vi får ta att vi torskade, vi har ändå en bra säsong bakom oss med tanke på skador & försäljningar av nyckelspelare. Dock var råttorna bättre än oss i andra halvlek o matchen i helhet, tragiskt men sant. Patetiskt gubbar. Nu tar vi dom i cupen!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.