2009/11/08

Gästkrönika: "Guldet kommer hem igen 2010"

GÄSTKRÖNIKA. BaraBen.com levererar här ännu en gästkrönika. Denna gång är det signaturen "Jeebo" som summerar säsongen och siar om framtiden...

Ja, så här dagen efter känns det förjävligt men jag ska försöka mig på att summera säsongen ändå...

Vi ska inte klaga på säsongsstarten vi hade på vår nya borg, den dagen var ju helt magisk! Sen rullade det på jävligt bra hemma tills Häcken kom på besök. Sen kom Helsingborg nästa hemmamatch där vi går ut och spelar ut dom i första halvlek sen tappar allt, sånt vill jag inte se nästa säsong. Vi måste kunna göra två bra halvlekar, för hade vi gjort detta i Häcken- och Helsingborgsmatcherna så hade guldet hamnat där de hör hemma, nämligen på Sveriges framsida!

Jag kan trots det inte säga annat än att jag är jävligt nöjd med säsongen som helhet om man ser till Blåvitts läge med fem långtidsskador och försäljningar under sommaren. Redan då började ”experterna” att räkna ut oss att vi aldrig skulle kunna hänga på när vi tappat så där många spelare men firma Rehn/Olsson och en viss Håkan hade läget under kontroll och gjorde några bra värvningar på en vecka. De visade sig vara jävligt bra och spelade avgörande roller så att vi kunde hänga med i guldstriden hela vägen till sista matchen.

Sen får vi inte glömma att Hjalmar som inte är en favorit men går in och gör ett strålande jobb som mittback bredvid Ragge. Och Dyre som går in och äger sin vänsterbacksplats, den killen kommer ju bli ruggigt bra. Redan nu vid sjuttonårs-ålder spelar han så här moget! Visst han gör några juniormisstag ibland men i helhet så är han riktigt bra.

Kan ju sitta och hylla varenda gubbe känns det som, men det får jag ta nån annan gång. Kan ju bara säga att jag är jävligt stolt hur dom presterat i år, även dom som man trodde hade haft sina bästa fotbollsår bakom sig klev fram och gjorde en sjukt bra insats hela säsongen.

Så om vi nu kan få behålla vårt lag helt och inga sålda så tror jag starkt på att guldet kommer tillbaka till Sveriges framsida 2010!

Tack för mig, och jag hoppas vi syns på Gamla även nästa säsong för den kommer bli helt fantastiskt!

// "Jeebo"

11 kommentarer:

  1. Jag minns när vi åkte ur VM 2002. Dagen efter Senegal-matchen skrev GP om att vi hade "goda chanser inför nästa vm" och skit... VM i Tyskland gick väl sådär... Är lite rädd för snacket "nästa säsong då tar vi det"

    SvaraRadera
  2. Anonym 12:41

    Vi är inte Sverige, vi är Blåvitt.
    Och vi är ute efter revansch, kåta på segrar, taggade som fan.

    Jag vill verkligen höra alla från klubben säga att det är vår målsättning att vinna skiten 2010. Och jag hoppas att Tobbe och Ragge är så förbannade att de stannar kvar i klubben nästa år för att vinna skiten. Jag kan inte se Ragge lämna Blåvitt efter att han varit med o matt förlora två titlar till AIK. Jag kan det bara inte.

    /?

    SvaraRadera
  3. Värsta veckan i mitt liv, bästa året i mitt liv.

    SvaraRadera
  4. Anonym 13:03

    Självklart hoppas jag vi vinner skiten nästa år, och självklart så vet jag att spelarna kommer vara grymt taggade. Men jag är rädd att det smyger in sig en känsla av "det e lugnt när vi får tillbaka alla skadade". Vem vet vad som inträffar nästa säsong i form av skador och försäljningar?

    SvaraRadera
  5. vilken jävla sket-"krönika". de senaste 3-4 inläggen har ju redan avhandlat detta.

    SvaraRadera
  6. Stolt, ja. Nöjd? I helvete heller.

    SvaraRadera
  7. Jag tror absolut inte att allt är fixat bara för att vi får tillbaka Adam, Söder m.fl. Det som gjorde att vi kom tillbaka gång på gång i år är inställningen. Därför hoppas jag att vi får behålla alla de som aldrig ger upp och att fler spelare visar lite jävla anamma. Igår såg det fan inte ut som om någon i Blåvitt förutom Bjarna, Ragge och Kim verkligen ville vinna (möjligtvis Tobbe också men han hamnade i en lite taskig sits). Vi ska fan inte tro att det blir någon promenadseger nästa år för då kommer vi garanterat göra bort oss. Men om viljan till att slita och kämpa finns där så tror jag att vi har goda förutsättningar att nå långt.

    SvaraRadera
  8. Konfiko//

    WORD!

    SvaraRadera
  9. Anonym sa...
    Värsta veckan i mitt liv, bästa året i mitt liv.
    8/11/09 13:06

    Bra sammanfattning

    SvaraRadera
  10. Risp är en duktig fotbollspelare
    och en bra affärsman minns hans sista matcher då han mer sprang och tittade på vilka uppköpare satt på läktaren istället för att spela.Har följt honom i varje tidnings notis nära han när han bytt klubb.visst skall man skicka kort och vara i tidning för att inte bli bortglömd men för mig som spelare är han bortglömd

    SvaraRadera
  11. Glöm det! Vi är ett gäng som är sämst när det gäller så även 2010.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.