2007/04/17

Tipsredaktören "LucaJoni" utmanar DIG!

LUCAJONIS TIPSHÖRNA Baraben.com kommer under 2007 att tippa resultatet på alla IFK Göteborgs allsvenska matcher via vår nytillträdda tipsredaktör "LucaJoni". Han säger att hans tips kommer att komma från ett "stort blåvitt hjärta" och dessutom skall han låta all eventuell vinst gå till Supporterfonden.

Nu vill tipsredaktör LucaJoni utmana alla er "experter" därute att göra det samma och påstår att endast de som antar utmaningen förtjänar rätten att såga honom om han mot all förmodan skulle misslyckas att pricka in resultat efter resultat. LucaJoni satsar en guldtia per match på "matchen" (matchresultat) och mellan varven tippar han även andra allsvenska matcher som går parallellt med IFK Göteborg.

Han vill uppmana alla läsare på Baraben.com att först skriva vilket resultat ni har tippat i den aktuella omgångens kommentarstråd (med nickname såklart), går resultatet som du har tippat in så skänker man vinsten till Supporterfonden under samma nickname. Den person som skänkt störst tipsvinst till Supporterfonden efter allsvenskans slut blir därmed den lyckliga vinnaren som kan titulera sig som "Baraben.com:s tipskung". Personen kommer även att "belönas rikligt"...

ÄNTLIGEN HEMMAPREMIÄR!

Inte mycket att orda om. De kloakstinkande råttorna är på besök för att betala en skuld som IFK Göteborg har att inkassera! Blåvitt vinner med 3-0 inför hemmapubliken och ingen saknar Gamla Ullevi denna afton!

Sigurdsson, Wernbloom och Ranégie hänger varsin balja och vårat nyförvärv från Lärje/Angered väljer alltså att premiärmåla mot AIK och gör det med dunder och brak!

Min guldtia lägger jag hos Unibet som för tillfället ger 34 gånger pengarna.

Antar du utmaningen?

11 kommentarer:

  1. Känn dig utmanad. En tjuga på 2-0 hos svenska spel.

    SvaraRadera
  2. 2304 kronor på 0-5.

    SvaraRadera
  3. Jag tippar 1-0 till ifk. 10 gånger pengarna. Det blir spännande ända till slutet. Men AIK behåller sin jumboplats

    SvaraRadera
  4. Utmaningen tagen. 20 riksdaler på 3-1

    SvaraRadera
  5. Någon som vet om man kan se matchen på nätet någonstans?

    SvaraRadera
  6. Tyvärr, jag säger tyvärr men det bli 1-1 i år igen.

    Stämmer ryktet om Ranégie, spelar han? Isf gör han målet..

    SvaraRadera
  7. henke / Canal+ visar veckans match på webben för 79 spänn men av nån jävla anledning är det örebro mot bonnläpparna. helvete vad irriterad jag blir.

    SvaraRadera
  8. Som vanligt så viker de ner sig....

    SvaraRadera
  9. Vart var försvarsspelet? Varför orkar AIK och inte IFK?

    SvaraRadera
  10. Så jäkla bittert, redan efter 30 när pressen började mattas ut insåg man vart det var på väg, känns som jag sett hundra versioner av samma match de senaste åren, klart blåvitt spelövertag en större del av matchen men så förbaskat ineffektivt och sen slutar det i bästa fall med oavgjort, har fan inte sett en blåvitt spelare som kan göra mål sen anita stack, jag vet, inte direkt nån hjälte, men han kunde iaf göra mål iförd den blåvita tröjan, kanske skulle vi låta sella o hjalle byta plats då hjalmar verkar betydligt hetare på att skapa målchanser (dock åt fel håll) och sella som vanligt är som bäst på att förhindra att bollen går in...nä, vi går mot ännu en blek säsong

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.