2007/04/05

Premiärtruppen: Ölme och Olsson stannar hemma

PREMIÄR Efter dagens eftermiddagsträning så offentliggjordes truppen som åker ner till Trelleborg för morgondagens allsvenska premiärmatch. De sexton spelare som åker är:

Bengt Andersson, Erik Dahlin, Adam Johansson, Ragnar Sigurdsson, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson, Gustav Svensson, Jonatan Berg, Niclas Alexandersson, Pontus Wernbloom, Andres Vasquez, Eldin Karisik, Stefan Selakovic, Marcus Berg, Jonas Wallerstedt och Mathias Ranegie.

De vars namn är i fet stil är troligen de som spelar i startelvan.



Träningen bestod egentligen bara av två moment. Inlägg och spel sex mot sex i korta matcher. Inläggsövningen imponerade inte. Inläggen var ofta av dålig kvalité och avsluten var inte mycket bättre. Bäst inlägg slog Jonatan Berg, men även unge Jakob Johansson slog bra inlägg. Shaffer var riktigt dålig och spred inläggen i alla väderriktningar man kan tänka sig.

Sen var det spel i väldigt korta matcher med lag bestående av sex spelare i varje. Med röda västar spelade Jose, Bastian, Jakob, Sella, Bjärsa och Pontus. I gult lag spelade Vasquez, Gustav, Jonatan, Marcus, Hjalmar och Ragnar. Blått lag bestod av Walle, Ranegie, Alex, Adam, Ölme och Karisik. Det blev inte många mål men om jag inte minns fel så plockade gult hem flest vinster. Tempot var högt och några av spelarna som utmärkte sig med stabila instatser var Ragnar, Alex, Gustav, Jonatan och Bjärsa.


Inte mycket mer att säga om dagens träning som var ganska kort. Inga hintar om startelvan och svårt att avgöra hur detta spelet ser ut mot allsvenskt motstånd. Vad som dock kan sägas är matchen imorgon mycket väl kan avgöras av att ett par spelare har fått en välbehövlig nytändning eller är i vädigt bra form just nu. Ragnar, Jonatan, Pontus och Bjärsa ser heta ut och det kan mycket väl vara nån av dessa spelare som avgör morgondagens match.

Mot Trelleborg!

12 kommentarer:

  1. Vet inte om jag kan hålla med dig helt och hållet Erling. Jag tror Karisik spelar från start till vänster på mittfältet och Vasquez börjar på bänken.

    Ser man till den första inläggsövningen var det J. Berg, Adam, Hjalle och Karisik som till början fick stå och måtta inlägg och det gav mig känslan att det är Karisik som startar i morgon. Karisik överglänste sedan Vasquez på spelövningen.

    Min startelva: Bengan - Adam, Ragnar, Bjärsa, Hjalle - Jonte, Alex, Wernbloom, Karsisik - Marcus (Wallerstedt), Sella

    SvaraRadera
  2. Tjugo spänn på att Vaqsuez och J.Berg startar.

    SvaraRadera
  3. Tror att Ärling har rätt angående startelvan, Vaqsuez kommer vara given iår.
    Förvånade att TO får stanna hemma, är det någon skada han återhemtar sig ifrån..?

    SvaraRadera
  4. Tror att Ärling har rätt angående startelvan, Vaqsuez kommer vara given iår.
    Förvånade att TO får stanna hemma, är det någon skada han återhemtar sig ifrån..?

    5/4/07 17:35


    Han är alltid skadad, det är normalläge för honom.

    SvaraRadera
  5. Vadet taget. karisik och berg på kanterna.

    SvaraRadera
  6. Larz+ Erling/ Jag tror det blir Pecka och Lampan på kanterna, är nån emot?

    SvaraRadera
  7. Frankie: Det går inte för dom är inte kvar i blåvitt längre

    SvaraRadera
  8. Wallerstedt kommer starta

    SvaraRadera
  9. Frankie<<--synd att inte Pecka lyckades i a-truppen.Har inte sett någon dominera i U-laget så som han gjorde.

    SvaraRadera
  10. Jag tror Mikael Nilsson kommer in mot gnaget.

    SvaraRadera
  11. Eller Wahlerstedt som Kanal Lokal skrev i sitt klubb-tv idag? :) Pinsamt... och Adam Johannson, Vasques och Jonathan Berg och allt de stavade fel på.

    SvaraRadera
  12. Vad ska man säga Erling, det blev både Karisik och Vasquez

    Dött lopp.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.