2007/04/29

"Stockholm tillhör oss"

Ur DN: "Västerorts åklagarkammare medger nu att mordutredningen angående fotbollssupportern Tony Deogans död i juli 2002 har kastats och sannolikt förstörts genom bränning."

Hela affären från början till slut (?) är tragisk och ger ett stinkande intryck av det svenska rättssystemet. Man bränner upp förundersökningar som inte är avslutade. Varför står man och bränner upp förundersökningar över huvudtaget? Jobbar det små pyromaner inom det så kallade rättsväsendet i Sverige? Patetiskt och skrämmande är de ord som bäst summerar detta fiasko.

I Norges damserie "Topserien" drabbade Trondheims Örn och Amazon Grimstad samman i veckan. Kanske nordens bästa namn på ett damlag? I stark konkurrens med LDB då såklart...
"Dessutom vågar jag med 99% säkerhet säga att Mats Härd ensam skrämt bort mer folk från Blåvitts matcher än Wisemen."
Signaturen "daB" på klubbens forum

Är det någon som har kollat upp om Jonatan Johansson eller Junior har några släktingar i Göteborg?

Tyvärr börjar Svennis jakt efter ny tränarposition bli smått tragisk. I intervju efter intervju hypar han intresset kring de "storklubbar" som vill se honom som deras tränare. Dock får man känslan av att han i bästa fall kommer få tränarplatsen i Empoli eller Watford nästa säsong?

Uppe på Östermalm har Järnkaninerna fått chansen att bestämma ett budskap som skall tryckas på Djurgårdens matchtröjor. Somliga har tyckt att vi på Baraben.com borde försöka sabotera deras omröstning så att något fånigt alternativ vinner. Men detta blir mer eller mindre omöjligt då alternativen slåss med varandra om att låta mest löjeväckande. Vad sägs om ett "
Stockholm tillhör oss", eller kanske ett "DIF mot rubbet" eller varför inte det lätt fjolliga "Stockholms Pärlor"? Rösta på vad som helst och ge fotbollssverige ett gott skratt.

Vi varnar även för att ligistgrupperingen Kvastarna sägs röra sig mot Göteborg i helgen. Håll alla fönster och dörrar stängda för att undvika gödselstanken de bär med sig...

13 kommentarer:

  1. hur fan kan man välja ut så efterblivna saker att sätta på en matchtröja? "stockholms pärlor"???

    SvaraRadera
  2. lika som bär:
    kvastarna - grunden boys

    SvaraRadera
  3. http://www.kvastarna.com/tifo.htm

    tifoverksamheten e ju stor asså. ? tycker att killen mad tatueringen inbringar RÄDSLA! haha. ?

    SvaraRadera
  4. Stockholms pärlor är en Ebba Grön-låt, varken fjolligt eller efterblivet. Men man kan inte veta allt!

    SvaraRadera
  5. Anonym said...

    Stockholms pärlor är en Ebba Grön-låt, varken fjolligt eller efterblivet. Men man kan inte veta allt!

    29/4/07 22:54


    Nu spelar det väl knappast någon roll att det är en Ebba grön låt? Det LÅTER ju helt förjävligt rent ut sagt. Men då jag inte håller på DIF vore det humoristiskt, men fy fan va pinsamt för dem som gör det.

    SvaraRadera
  6. Vågar man fråga varför du valt att citera det jag skrev på forumet? Tyckte du det lät bra eller dumt? //daB

    SvaraRadera
  7. Eftersom Thåström är dif så har de använt sig av Sthlms pärlor sedan länge. Inget konstigt med det.

    SvaraRadera
  8. Tragiskt det här med Svennis. Han har gjort ett bra jobb i England tycker jag. Även om ambitionerna där alltid är höga. Han har visat upp bra resultat med England. Nu kanske inte enbart resultaten fällde Svennis? Men jag måste säga att jag är minst sagt förvånad att han inte har fått ett nytt tränarjobb i en klubb av större mått. Att han skulle sluta som förbundskapten var ju klart redan innan VM. Vet inte om han kan ha blivit lite girig? Att han skall ha orimliga summor i lön? Jag vill ju inte tro det. Tror han vill ha ett lag med möjligheten att slåss om ligaguldet? Tror det är det sportsliga han ser till? Men det finns inte så många klubbar som har chans på ligatiteln i europas 3 största ligor. Tror kanske att han måste sänka ambitionsnivån lite? Ta en klubb som slåss på övre halvan. Det viktiga måste vara att ha ett tränarjobb till nästa säsong?

    SvaraRadera
  9. daB, skulle nog tro det var ett "positivt" citat. Jag håller med iaf.

    SvaraRadera
  10. Pinsamt, sluta dissa DIF era jävla brillmuppar.

    SvaraRadera
  11. Det var Kriminella Gitarrer som gjorde Stockholms Pärlor och spelade in den 1977 i Klippan. Sedan gick Stry Terrarie vidare till Garbochock och Ebba Grön och med honom följde låten.

    SvaraRadera
  12. så passande att politikerna i Stockholm vill förpassa difpacket till smutsiga söder om söder. dif sambo med Bajen.

    stockholm till hör oss. Hahaha...

    SvaraRadera
  13. vad sägs om följande slogan till IFK Gbg då; "IFK - vi som luktar fisk" ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.