2007/04/17

Feldgraus femma

FELDGRAUS FEMMA Återigen en fullkomligt omöjlig uppgift att hitta fyra spelare som var bra...

AIK, hemma
5 poäng: Andres Vasquez - Kom runt på kanterna, slog bra inlägg från svåra lägen, bröt in i banan, jobbade hårt i defensiven.
3 poäng: Jonatan Berg - Oerhört snygg frispark, jobbar hårt och gör likt Vasquez en ganska bra match, tyvärr leder det ingen vart.
2 poäng: Ragnar Sigurdsson - Kommer definitivt att bli den som slår igenom i Blåvitt i år. Stabil i defensiven och när han väl går bort sig så repareras skadan snabbt med en patenterad glidtackling av högsta klass. Vågar dessutom hålla i bollen i backlinjen och inte bara slå långt.
1 poäng: Pontus Wernbloom och Niclas Alexandersson - Innermittfältarna får dela på enpoängaren efter en ganska bra första halvlek där man under större delen lyckas störa ut Dulee från spelet och tvingar AIK att slå långt. Det var väl det enda som dessa två herrar gjorde bra idag, tyvärr. Alex tappar oroväckande många bollar och Wernbloom saknar passningsspel.

Totalt efter 2 omgångar
1. Andres Vasquez - 6 poäng
2. Erik Dahlin - 5 poäng
2. Ragnar Sigurdsson - 5 poäng
4. Jonatan Berg - 3 poäng
5. Pontus Wernbloom - 2½ poäng
6. Niclas Alexandersson ½ poäng

25 kommentarer:

 1. Hur kan du ge någon ens en poäng när man viker ner sig fullständigt mot solnaråttorna!

  SvaraRadera
 2. Sella och M.Berg gjorde ingen glad idag! Jag hoppas att rehn och Olsson byter ut dessa herrar mot Mathias.R och Jonas.W- de grabbarna har ju lite muskler samt att om vi skall fortsätta att bara tjonga upp bollen så måste vi ha KILO på topp!!DAGS ATT VAKNA NU BLÅVITT!!!

  SvaraRadera
 3. Bort med sella eller bort med berg, jag ser att dom plockar bort sella lite och lite berg, och in med mattias , sella och berg får inte tag i bollen och är för lika.

  SvaraRadera
 4. 0,5 poäng bara för att de delar på en poäng?

  Vad händer om det är två spelare som är asbra? Ska de dela på 5 poäng o få 2,5 var? Isf lönar det sig att komma ensam på andra plats..

  MVH,
  Matteläraren

  SvaraRadera
 5. Kan låta drastiskt....men bänka Alex. Hans kurva går spikrak nedåt.

  SvaraRadera
 6. Det låter drastiskt och follständigt absurt. Orkar dock inte diskutera mera om det, förklara dock gärna vem som skall peta honom...

  Martin

  SvaraRadera
 7. fullständigt...

  SvaraRadera
 8. Bedrövligt idag. Men bänka Sella är absolut inte lösningen. Han och Alex och delvis Vasquez är de enda som håller i bollen lite. Övriga i laget blir ju hyperstressade och skickar iväg en långboll eller spelar enkelt hemåt direkt när dom blir stressade.

  SvaraRadera
 9. När fan ska ni lära er??? Hela Sverige skrattar!!!!


  Mvh Huvudstaden

  SvaraRadera
 10. Matteläraren/ Hur har du tänkt dig när du vill att jag ska dela ut 5+3+2+1+1 poäng istället för 5+3+2+½+½ poäng? Om jag har sammanlagt 11 poäng att dela ut, kan jag ju inte helt plötsligt dela ut 12 poäng. Uppenbarligen har du missförstått systemet. Är två spelare asbra får den enda 5 poäng och den andra 3 poäng.

  SvaraRadera
 11. Jävligt cool orange banderoll hos solnapojkarna.

  SvaraRadera
 12. hahahahahaha fy fan va underbart att skå er , krossa erat äckliga lag, finns inget jag avskyr mer än blävitt-svin och all skit ni skriver om mitt lag som är direkt patatisk får mig avskyer mer, för själva är ni så bra lr vadå? va fan gjorde inte era såkallade "fans" mot oss sist 2006 i gbg, när ni gav er på en försvarslös tonårsflicka, jävla äckliga svin till fans har ni, drar inte alla över en kam nu men många av er är riktigt jävla sviniga men vi slog er där de smärtar mest nämligen på planen och det är det viktigaste så ni inte får för er att ni är nåt,, om ni inte sov hela förra säsongen så visste ni redan att vi är ett bättre lag än er vilket vi åter igen visade idag

  SvaraRadera
 13. jajajaja, spela roll.

  Dags att bara inse att vi inte är bättre. Hade nog allt för höga förhoppningar "återigen".

  SvaraRadera
 14. Inte lätt att dela ut poäng till våra spelare? En mycket otacksam uppgift skulle jag säga. Att Vasques får dagens 5 poängare är för mig en gåta. Tycker han är långsam och trög. Visst slår han några inlägg under matchen. Men det är ju vad han är på planen för att göra. Men han ligger inte bakom något speciellt? Jag tycker han underpresterar. Jag tycker man kan kräva mycket mer av honom. Att Berg får 3 poäng kan jag köpa. En fantastisk frispark från hans sida. Det är väl det ända av riktigt hög klass som vi bjuds på? Ragnar gör inte bort sig och hans 2 poäng är okej. Att Wernbloom och Alex får dela på 1 poäng föstår jag inte. Det var ju nog svårt att hitta 4 spelare som var förtjänta av poäng? Och så ger du fem spelare poäng. Totalt sett så gör man en usel match tycker jag. Och ingen bör få godkänt. 3 avslut på mål under en hel match. Kom igen Blåvitt. Vi måste kunna visa upp ett mycket bättre spel än det här?

  SvaraRadera
 15. Men hur fan kan Wernblom få poäng? Gjorde han ett rätt idag?
  Springa och kämpa i 90 minuter kan vilken elitidrottare som helst göra! Sen udrar man ju varför "svarte Marcus" hela tiden får förtroendet från start. När gjorde han senast en bra match?

  SvaraRadera
 16. monty_burns2007-04-18 00:15

  favrit i repris..
  ölme bäst på plan!

  (tänk då i melodisvammelfestivalen där de måste ge ngn en 12p.)

  SvaraRadera
 17. ""inte era såkallade "fans" mot oss sist 2006 i gbg, när ni gav er på en försvarslös tonårsflicka,""

  höörödu get your facts straight. hon gav sig på oss. hon var nitton och rejält inriden. dessutom desperat då hon sa att det inte fanns ngra riktiga män i solna.
  men vi gav henne nobben.

  SvaraRadera
 18. När ska ni förstå att vi helt enkelt är ett bättre fotbollslag än er. Inse fakta, vi har kommit före er i tabellen 7 av de 9 senaste säsongerna och hade vi haft fullt lag igår hade matchen aldrig blivit så jämn men vi är trots allt bättre spelare för spelare och det vet ni om..
  AIK-Göteborg 4-0
  Göteborg-AIK 1-2
  var det nån jag hörde pipa? nej just det, finns bara horor i blåvitt

  SvaraRadera
 19. Anonym!
  17 SM-guld!

  SvaraRadera
 20. 17/4/07 22:58

  Du har rätt om att det gör ont att förlora på planen, fruktansvärt ont. Emellertid kanske inte du som håller på AIK är i läge ifrågasätta andra lags fans, med tanke på att det är just din egen förening som har de absolut värsta i Sverige.

  SvaraRadera
 21. Wernblom var ju värdelös igår.

  SvaraRadera
 22. dtoag; patetiska götet som lever i det förflutna, vakna upp och känn 2000-talet ;) klockan slår, tiden går, Mild han tappar hår, inte kul att vara ful när blåvitt åker ur.. haha... han kommer från Götet, är bra bakom flötet, han jobbar på trålarn och stryper sin sill men tänk han kapade trålen och paddla från Polen men när han i Frihamnen skulle lägga till så hördes; Ni som kommer ifrån göteborg, ni åker alltid hem med sorg, han vände, han kände, javisst är det så. Men varför vinner alltod AIK? Varför kan vi aldrig nånsin rå på Allmnänna Idrottsklubben, AIK?

  pinsamt götet att komma dragandes med mer än tio år gamla framgångar, har ni inget bättre? nej det har ni inte eftersom vi kommit före er i tabellen 7 av de 9 senaste säsongerna och nu har AIK vunnit majoriteten av alla matcher mot IFK Glenn sen 1997 och framåt.. vi är störst, bäst och vackrast och ni är bara ett gäng bananer i pyjamas

  SvaraRadera
 23. högermannen2007-04-18 15:02

  Anonym-aikarn/ du börjar bli lite patetisk nu. kan inte ni i solna känna lite glädje iallafall. ni vann ju emot sveriges storhet-mästa mästarna.
  ok att ni är befinner er under gatutiggarnivå socialt, men ni borde glädjas åt de små glädjestunderna ni får, inte bara känna bitterhet.

  SvaraRadera
 24. feldgrau said...

  Matteläraren/ Hur har du tänkt dig när du vill att jag ska dela ut 5+3+2+1+1 poäng istället för 5+3+2+½+½ poäng? Om jag har sammanlagt 11 poäng att dela ut, kan jag ju inte helt plötsligt dela ut 12 poäng. Uppenbarligen har du missförstått systemet. Är två spelare asbra får den enda 5 poäng och den andra 3 poäng.

  Så du har 11 poäng att leka med? Isf tycker jag att det är mkt märkligt hur två spelare kan dela på en poäng men helt omöjligt att dela på en fempoängare?
  Gillar ditt initiativ men kan du inte hålla med om att det blev lite fel?

  Om jag hade satt poängen hade Sella fått en femma... :)

  MVH,
  Matteläraren

  SvaraRadera
 25. Som du säger, helt omöjligt att sätta poäng..men 5 på Vasquez???
  Tyvärr har alltför många allför höga förväntningar på denna "talang". Han har gjort en handfull bra matcher i den blåvit randiga tröjan och matchen mot AIK Solna var inte en av dom.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.