2007/04/06

Dagen D


FÖRVÄNTAN Så har äntligen dagen kommit. Efter månader av förväntningar, spekulationer, träningsmatcher och allmän blåvittfrossa så är det äntligen dags. Nu skall vi få se vad dagens blåvitt går för. Inte för att man kanske kan dra några större slutsatser efter bara en match, men det skall ändå bli spännande att se om det är ett mer "spelande" blåvitt som vi får se i år. Jag hoppas innerligt att det blir så, för vissa matcher förra året var helt enkelt för bedrövliga att skåda.

Har stora förhoppningar till att vi får se en het Stefan Selakovic på topp. Tycker han har sett stark ut under de senaste månaderna. Vore grymt om han kunde få en bra start så att han har det med sig sedan i maj när hemskheterna börjar i rättegångssalarna.

En annan intressant bit är ju att se om backlinjen håller den klass som jag tror och hoppas att den gör. Tycker att det hittills har verkat som att Ragnar & Bjärsa kompletterar varandra bra. Får hoppas att det fortsätter så.

Mittfältet tycker jag är mycket intressant. Försäsongen har visat att blåvitt kan formera sig på många olika sätt och det kan visa sig vara en styrka. Är lite nyfiken på om Karisik kan komma in och tillföra den kreativitet som blåvitt ofta har saknat på senare tid. Wernbloom blir också intressant att följa, som alltid ;-) Den killen har en härlig inställning och jag tror att han bara kommer att bli bättre och bättre.

Så kära IFK kamrater... Inte många tror på blåvitt så här på förhand. Men, det tror jag bara är positivt. Det är inte ofta blåvitt har möjligheten att slå ur underläge. Det kanske kan vara precis vad som behövs. Låt oss hoppas det...

Forza blåvitt... Kämpa för SM-Guld eller skall jag kanske säga, SPELA för SM-Guld...

2 kommentarer:

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.