2007/04/13

Ingen torr humor i Malmö

BARABEN LOVE VARUMÄRKEN MFF Dam skall byta namn efter hudvårdsmärket "LdB" vilket kommer att inbringa Iff-Iff damerna 24 miljoner kronor över tre plus fem år. Detta i sig är väl inte ett så konstigt besked från de pengakåta skåningarna. Det lustiga är ordförande Ingrid Gunnarsons komentar till det hela (från gårdagens Metro, s. 17):
"Detta betyder att vi får en egen identitet. Nu heter vi inte längre något som påminner om något annat..."
MFF Dam lägger alltså till produktnamnet "LdB" för att på så sätt inte påminna om något annat.

I denna galna värld väntar vi bara på att Stig Lundström föreslår ett namnbyte på vårt älskade lag till "Ica Maxi Torslanda" för att på så sätt stärka den Blåvita identiteten -kanske får vi 24 mille för besväret.

Tack till: Kraken & Niclas D

11 kommentarer:

  1. Det här var faktiskt jävligt roligt!
    Vem blir förvånad med pengakåte äcklet Hasse Borg i den staden?

    SvaraRadera
  2. Hehe, jo nu slipper man tänka på MFF när de spelar. Fotbollen förstörs av ekonomi och pengar. Svensk fotboll som i jämförelse med de flesta andra europeiska ligor hitils är förhållandevis oförstörd. Darker days ahead... Var det inte förresten i det Ultras skulle fungera som motpol genom sitt att sjunga på läktarna annordna tifo osv?

    SvaraRadera
  3. Fan va klantigt "ekonomi och pengar", tur att jag han upptäcka det själv innan någon smart-ass hinner klanka ner på mig. Ursäktar skandelen!

    SvaraRadera
  4. Det märkligaste i hela historien är väl inte det sålda klubbnamnet över 8 år. Det är att det bara är 2 mille mindre än vad bajen gick loss på för all framtid.

    SvaraRadera
  5. Ekonomi o pengar sa han, såg ni? Fy fan va dumt hahahaha

    SvaraRadera
  6. Wow, att ha en identitet som en hudvårdsprodukt är ju verkligen att skaffa sig en egen identitet.....Vart är fotbollen på väg?

    SvaraRadera
  7. Tycker det hela är ganska roligt.
    Men samtidigt tycker jag också att det är tragiskt att det ska behöva bli så, varför fan kan inte MFF herr ställa upp på damerna?
    Jag tycker även det är förbannat dåligt att IFK inte har ett damlag.

    SvaraRadera
  8. Det ryktas att herrlaget ska ingå avtal med en känd grötleverantör

    SvaraRadera
  9. Kan knappt tro att det är sant.

    SvaraRadera
  10. Haha, sen är ju frågan vem fan lägger pengar på damfotboll, då det inte är nån som ser på skiten!?
    Sen så varför är det alltid Malmö som säljer ut allt?

    SvaraRadera
  11. Det var faktiskt så att från början så ville damsektionen skiljas från herrsektionen så det var inte "herrarna" som var snåla även om jag skiter i vilket.....

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.