2007/04/05

Karisik eller Vasquez från start?

PREMIÄR Blåvitt genomförde sitt sista träningspass inför den allsvenska premiären i morgon mot Trelleborg. Det var en komplett trupp, så när på två man (Mourad som är långtidsskadad och Thomas Olsson som tränade med fystränare Jonas Hellberg vid sidan om), som genomförde ett lätt träningspass där fokus låg på att inte några spelare skulle gå sönder i sista stund.

Träningen bestod av två spelövningar, en inläggsövning och en blixtturnering. På inläggsövningen fick Hjalmar, Jonte Berg, Karisik och Adam stå och måtta inlägg till par om två. Senare bytte man till fyra nya kantspelare, men kanske kan de fyra första namnen vara de som får starta mot Trelleborg i morgon.

Hetast på inläggsövningen var Adam, Marcus Berg och Wallerstedt. Adam visade upp en härlig bollbehandling, Berg såg vass ut på avsluten och Jonas Wallerstedt var som vanligt fenomenal på huvudet och helt hänsynslös mot sig själv.

Under spelövningen så var spelarna uppdelade i tre lag om sex spelare. I det höga tempot var José Schaffer bland de bättre medan nyförvärvet Eldin Karisik överglänste Andres Vasquez och den förre helsingborgaren såg riktigt spelsugen ut. Av träningen att döma så är det Karisik som ska starta i morgon. Jonas Wallerstedts uppoffrande spelstil kan vara en fördel gentemot Marcus Berg i en match som kan bli fysisk, men det blir nog Berg som får chansen från start. Men den platsen som känns som mest öppen på förhand är kampen mellan Karisik eller Vasquez…

Trolig startelva: Bengan – Adam, Bjärsa, Ragnar, Hjalle – Jonte, Alex, Wernbloom, Karisik – Mackan, Sella

8 kommentarer:

  1. Alternativ (?) träningsrapport inför den allsvenska premiären.

    Nu tar vi Trelleborg!

    SvaraRadera
  2. Enligt Alltid Blåvitt så är Adam halvskadad och kommer börja på bänken, några kommentarer om detta?

    SvaraRadera
  3. Han såg hel ut på träningen och såg gick ut att gå för fullt (om man ser hur de andra spelarna gick in).

    Men visst har han haft problem tidigare i veckan, men det är nog mycket upp till honom om han vill spela eller inte.

    Annars lirar väl Gustav.

    SvaraRadera
  4. Motsatta uppgifter, Erling säger Vasquez och Larz säger Karisik, spekulationerna flödar: I love it!

    SvaraRadera
  5. Wallerstedt går in och avgör med två mål i 67nde och 80nde.. 3-1 får vi med oss hem

    SvaraRadera
  6. Svaret blev då alltså att både Karisik och Vasquez spelade eftersom J Berg inte är registrerad. Tyvärr hittar jag inga lämpliga ord för hur otroligt klantigt det är....

    SvaraRadera
  7. Det är riktigt jävla dåligt, men vi lär väl oss en läxa av detta med.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.