2007/04/06

Nu drar det igång!

SÄSONGSTART Så är vi äntligen framme till dagen som vi längtat efter sedan den sista omgången av förra säsongen. Allsvenskan startar och hoppet, tillsammans med förvissningen, om ett kommande SM-guld är tillbaka. Pepp, hets och laddning är på topp. Nu är det bara att dra på sig tröjan och dra iväg söderöver!

Eller, vänta lite. Det går inte. Jag klara inte av det! Resor till bortamatch har börjat ge mig ångest.

Jag kan inte hävda att jag skulle vara en fanatisk bortamatchresenär. Har varit iväg på runt sex stycken resor och jag klarar inte av att göra en till. Själva resan är oftast kanonkul i vettigt sällskap. Men hur ofta har jag fått se Blåvitt vinna på en bortaresa som krävt mer än två kuponger på lokaltrafiken. ALDRIG! Så, för att bespara mig lidande och undvika dåligt inflytande, vad det verkar, på laget, så stannar jag hemma framöver.

Så jag är ledsen att jag själv inte klarar av att åka idag. Dock gläds jag att höra hur många andra skall åka ner till Trelleborg för att stötta och skrika. Är avundsjuk på alla ni som åker, för det är jäkligt kul att resa iväg och se matcher. Ni är alla mina hjältar.

Krossa TFF!

Heja Blåvitt, Heja Blåvitt, nu skall vi mot toppen gå.....

2 kommentarer:

  1. fan va man känner igen sig, klockrent!

    SvaraRadera
  2. det var inte mycket du missade du.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.