2007/04/10

Så göra vi när vi krossar AIK...

FILM Dennis Jonsson har lämnat blåvitt och Gamla Ullevi är ett minne blott. Här kommer ett filmklipp på när Dennis gör debut i allvenskan. En sann hjälte som vet hur man sänker AIK. Snart är det dags igen då vi möter AIK i hemmapremiären.

9 kommentarer:

  1. En av mina första matcher. Inte konstigt man blev fast...

    Så som Dennis spelade den matchen var jag övertygad om att han skulle bli nästa storback i IFK, tyvärr blev det inte så men han bjöd ändå på många fina minnen.

    SvaraRadera
  2. jeppe

    Även för mig den första matchen i vuxen ålder. Hade följt IFK på avstånd men hängde med en kompis på matchen. Kände till de flesta namn i laguppställningen men när jag fick höra att någon Dennis Jonsson skulle starta så trodde jag att det var ett tryckfel

    SvaraRadera
  3. Älskar det spontana försöket till volt efter målet. Så typiskt Dennis

    Vi vann väl matchen med 2-0 till slut har jag för mig?

    SvaraRadera
  4. oooh vilka minnen. Vilken sketsàsong det var, men den matchen vàger (nàstan) upp hela àret... Jag skrev uppsatsen pà nationella i svenska i nian om den matchen.

    SvaraRadera
  5. Redan glömt 26/10-06???

    sillen blev strypt

    SvaraRadera
  6. Det bästa med klippet är väl nästan att den som är först fram att gratta är ingen mindre än Kabba, tätt följd av Håkan och Erling.

    SvaraRadera
  7. Fantastiska bilder! Han är så skön att se. Vilken energi han gav på planen. En härlig inställning. Trodde precis som Jeppe att Dennis skulle bli Blåvitts nästa storback. Och jag tycker att han gjorde många bra matcher för Blåvitt. Trodde helt klart att Dennis skulle spela i en medelklubb i någon större liga i europa vid det här laget. Och med hans inställning blir jag inte förvånad om han en dag når dit. Det är han helt klart värd.

    SvaraRadera
  8. "Ingen markerar Dennis Jonsson!"

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.