2007/04/24

Supporterfonden skänker 100 900 kronor till IFK Göteborg!

SUPPORTERFONDEN Fredagen den 20 April 2007 summerades första året av projektet Supporterfonden. Klockan 14:05 genomförde vi transaktionen där Supporterfondens fondhjältar skänker 100.900,00 kronor till IFK Göteborg.

Den sammanlagda insamlade summan uppgick till 102.287,14 kronor varav 1387 kronor skänks till Drottning Silvias Barnsjukhus, 100.900,00 kronor skänks direkt till IFK Göteborg och 60,14 kronor kvarstår i Supporterfonden som en avrundning, men även som en symbolik över att Supporterfonden inte är tom utan nu istället laddar med kraft för Supporterfonden 2.

Idag måndag, den 23 April 2007, så mottog IFK Göteborgs ordförande Stig Lundström, sportchef Håkan Mild och styrelseledamöterna Bengt Kjellberg och Tage Christoffersson gåvan från Supporterfondens fondhjältar när vi formellt lämnade över gåvan genom en symbolisk minnesplakett och ett gåvobrev till föreningens officiella representanter.

IFK Göteborgs styrelse har vid sitt senaste styrelsemöte fått möjlighet att diskutera vad man ämnar att göra med den nytillkomna gåvan från sina supportrar och beslutat att med hjälp av gåvan investera i Kamratgårdens fasciliteter. Detta innebär att man avser att gåvan skall bli en grundplåt för en ombyggnad av Kamratgården där man nämner en uppvärmd fotbollsplan som ett konkret exempel på vad som kan bli aktuellt framöver.

Så under första året av Supporterfonden har ni supportrar till IFK Göteborg som deltagit i projektet, ni fondhjältar, gett IFK Göteborg det eknomiska incitamentet och grundplåten att starta en ny och spännande utveckling av hjärtat i föreningen IFK Göteborg, Kamratgården.

Vi i projektledningen hos Supporterfonden vill dels tacka alla er som bidragit med ideer, alla er som hjälpt till på olika vis och självfallet främst alla er som skänkt era slantar till det vi tillsammans älskar mest av allt, vårt kära Blåvitt. Inom kort startar vi upp "Supporterfonden 2" med råg i ryggen och förhoppning att göra allting kring projektet lite större och lite bättre. Våra lärdomar och erfarenheter från första året gör att vi med glädje och mod ser fram emot år två av det projekt som alla kan bli del av, alla från pojken med veckopengen till direktören med fallskärmen.

Utan dig är vi inget.

En liten summa från en ensam ängel flyttar inga berg. Men tusentals gåvor från tusentals änglar i ett kollektiv kan bli del av den kraft som åter bär fram vårt Blåvitt till en position som Sveriges nummer ett! Nu tar vi krafttag för "Supporterfonden 2"!


Med blåvita hälsningar

Markus Hankins
Projektledare Supporterfonden


Supporterfonden är i vanlig ordning öppen för gåvor från alla Blåvita supportar även i fortsättningen. De gåvor som kommer in de närmaste veckorna medan Supporterfondens förbereder projektets nya säsong kommer att redovisas retroaktivt när "Supporterfonden 2" officiellt öppnar i början av sommaren 2007!

28 kommentarer:

  1. Det var la gôtt!

    SvaraRadera
  2. fy fan va bra jobbat, ni förtjänar beröm som gör detta! nästa år på Supporterfonden 2 ska jag fan matcha det högsta budet! (förutsatt att ingen sätter in något vansinnigt högt...)

    SvaraRadera
  3. Härligt med överlämnandet! Härligt med "Supporterfonden 2"! Härligt att pengarna kan starta igång arbetet med att bygga en konstgräsplan till Kamratgården!

    Dagens ord: Härligt!

    SvaraRadera
  4. Strongt som fan. Jag var lite skeptisk från början men nu när ni bevisat att det hela fungerar och att Blåvitt både fått pengarna och är positiva så kan ni räkna med mig som fondhjälte till år två! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  5. Samma här. 5 juni kommer min underbara 18 års dag så kan räkna med någon hundralapp från mitt håll.

    SvaraRadera
  6. Jag skänkte år ett och kommer skänka år två med, det är viktigt med sånt här där vi vanliga blåvita kan hjälpa till lite extra. Dessutom lovar jag att värva fem av mina polare till Supporterfondens insamling, alla säger att de håller på blåvitt men nu ska de få skänka en slant till Blåvitt och bevisa det! :D

    SvaraRadera
  7. BRA JOBBAT! Att de finns själar som lägger otroligt mycket tid och kraft på detta är riktigt sköj, krädd till er!

    SvaraRadera
  8. Nu är det upp till IFK att använda pengarna bra!

    Härligt arbetat!

    SvaraRadera
  9. hahaha vad har han pa sig?? frankie seriost ??? hahaha

    SvaraRadera
  10. Fan va gott. Bra jobbat! Eloge.

    SvaraRadera
  11. hehe, e det frankie? ser ut som mackan allbäcks lillebror... :P

    SvaraRadera
  12. Bra jobbat!

    Se till att öppna på nytt nu när det vankas löning och är ute på officiella. Vi kanske är några som vill ge en slant till fonden redan nu.....

    SvaraRadera
  13. Ing/ LÄs sista stycket:

    Supporterfonden är i vanlig ordning öppen för gåvor från alla Blåvita supportar även i fortsättningen. De gåvor som kommer in de närmaste veckorna medan Supporterfondens förbereder projektets nya säsong kommer att redovisas retroaktivt när "Supporterfonden 2" officiellt öppnar i början av sommaren 2007!

    Stärk IFK Göteborg idag-
    bli fondhjälte med Supporterfonden!


    Det går att skänka hela tiden, bara det att det kommer dröja någon månad tills de uppdaterar stapeln och drar igång officiellt...

    helgesson, hankins & co: ni är värda sjukt med beröm, jag kommer matcha hankins egna bud under år 2!

    SvaraRadera
  14. *applåd* bugar och bockar, kul att andra orkar kämpa och lägga tid på sådant här så jag bara kan slänga in pengar då och då! bra jobb boys.

    SvaraRadera
  15. Okey!
    Missade sista biten där i brådskan men det är ju bra då är det ju bara att köra.

    SvaraRadera
  16. Fan va bra ni ar som har fixat detta gubbar!

    Culo

    SvaraRadera
  17. Stråland jobbat gubbs!

    SvaraRadera
  18. Bra gjort. Tråkigt att vi inte nådde målen (var väl 2 miljoner) men nu vet folk att supporterfonden inte är nått båg och kan ge pengar. Dessutom blir ni mer kända. En halv miljon nästa år?

    SvaraRadera
  19. Bra jobbat! Jag ska sätta in under år 2.

    SvaraRadera
  20. Härligt! När man betalar räkningarna så bör man slänga med en hundring eller flera. Många bäckar små...

    I övrigt undrar jag varför baraben.com har blivit så seg att titta in på? Massa jävla rutor som ploppar upp osv.

    SvaraRadera
  21. En liten summa från en ensam ängel flyttar inga berg.

    Hur mycket kan behövas för att köpa loss dem ur startelvan tror du?

    SvaraRadera
  22. Ha ha ha ha ha.

    Ni kommer att hamna i botten.

    Elvsborg vinner igen.

    SvaraRadera
  23. Starkt jobbat!
    Nästan uppe i öisarnas nivå ju och det får vi ju vara nöjda med.

    SvaraRadera
  24. Härligt jobb gubbar! Har lite stålar som viks för nästa supporterfond...

    SvaraRadera
  25. bra jobbat. jävligt bögig skjorta dock.

    SvaraRadera
  26. Grymt bra jobbat!

    SvaraRadera
  27. Bra jobb för våra älskade Änglar!
    Annat än IMG som vi lätt kan vara utan.

    SvaraRadera
  28. Fick ju inte ens in häften av vad öisarna fick int.. Vilket fiasko, lägg ner skiten, det är ju pinsamt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.