2009/11/19

Hysén: "Det skulle vara svårt att tacka nej till Chelsea"

INIFRÅN BLÅVITT. Det är mycket snack kring om jag vill stanna i Blåvitt eller ej just nu. Därför vill jag konstatera följande: absolut, jag vill gärna stanna kvar. Jag har aldrig sagt att jag VILL lämna Blåvitt. Det som gäller är att OM det skulle komma något bud som känns rätt så är jag inte främmande för att lyssna på det.

Därifrån till att något faktiskt ska hända är väldigt långt.

Det viktigaste är att jag och Håkan vet vart vi har varandra. Det tycker jag vi har. Men det är mycket som ska spela in för att ett lag i utlandet skall bli aktuellt. Dels själva laget, staden, tränarens förtroende för mig, pengarna - allt det där måste ju funka för att det ens ska bli aktuellt.

Det är klart att det skulle vara svårt att tacka nej till typ Chelsea, (även om jag vet att jag inte får spela så mycket där), om ni fattar vad jag menar. Men sedan finns det ju lag som jag tror att jag kan klara av och spela i, men jag kan inte spekulera i vilket Europeiskt lag som hade passat bäst för mig som spelare, det är helt enkelt omöjligt att veta.

I somras bloggade jag att jag var värd 25 miljoner kronor och det var ju en siffra som jag slängde ur mig mest på skoj. Men jag vet ju hur mycket Blåvitt har gjort för mig - så det absolut viktigaste är att de blir nöjda. Sedan vad det innebär, det får ni fråga nån annan i vår organisation. Det där vet Håkan Mild bäst och jag litar på att han har full koll på hur han ska sköta sitt jobb. Jag och Håkan har alltid haft en bra kontakt, något jag tror att han har med de flesta, alla i laget har i alla fall en väldigt stor respekt för honom som sportchef.

Nyligen fick jag priset som Allsvenskans bästa spelare på Fotbollsgalan. Ja, hur fan gick det till?
Nej, seriöst så känns det skitbra, även om jag inte tycker att man kan säga att EN spelare är bäst. Det finns så många som är bra på så olika saker.

På sikt kommer jag nog uppskatta priset mer då det inte är jag som valt mig själv, så det känns jättekul att kunna titulera sig "Allsvenskans bästa spelare 2009". Det var ju första gången de delade ut priset med om jag förstått saken rätt så lite egen historia har man därmed fått. Mina största intryck från Fotbollsgalan var annars att Klas Ingesson såg ut att må bra trots allt, det kändes fint. Jag har aldrig träffat honom, men han är en ikon inom svensk fotboll och det är alltid jobbigt när folk man sett så mycket på TV blir sjuka. Det känns som om man känner dem på något konstigt sätt, så hans tal var ett fint inslag tycker jag.

Det var ju bara jag och Ragge som var på galan tillsammans, vi satt med Stefan och Jonas. Sedan var Robin, Gurra och Bjärs där med U-21 laget från i somras. Det bästa som hände var väl när Ragge hånade sönder en person som inte fattade någonting. Jag har ingen aning om vem det var, men i det skicket den här personen var visste nog inte den det heller. En och annan grogg innanför västen, om man säger så. Men jag och Maria garvade så vi grät i varje fall.

Zlatan har ju slutat i landslaget och jag har sagt att det är hans beslut, det räcker så. Det är klart att det är tråkigt, men vad fan, det måste han få bestämma själv. Nu i början vet vi ju inte hur och var Hamrén vill att jag eller nån annan ska spela, så det blir en utmaning att visa framfötterna den kommande tiden. Jag tycker Marcus Allbäck som assisterande känns som ett klockrent val, han har varit med så länge och vet hur allt kring landslaget funkar. För mig som anfallare är det kanon med. Jag tror han absolut skulle fungera som assisterande på permanent basis med...

När jag ser tillbaka på säsongen 2009 minns jag främst första hemmamatchen på Gamla Ullevi, hela våren, hemmamatcherna, U-21 EM. Det finns mycket att minnas från i år. Om tio år hoppas och tror jag att jag kommer se tillbaka på säsongen 2009 som som början på något stort. Typ, "det året som det vände för mig och efter skytteligasegern så funkade det rätt bra".

Om jag får titta in i kristallkulan kan väl framtiden ha två vägar. På den ena kommer Robin, Adam och alla i knägänget tillbaka, vi får en superb trupp nästa år och vinner dubbeln mot AIK, haha. På den andra stigen blir jag utlandsproffs, startman i landslaget och vi tar oss till EM 2012. Den sista "detaljen" kan ju i och för sig hända även på den första stigen.

Sen finns det en liten genväg som blir en senväg och det e att vi åker ut säljer Kamratgården till ÖIS och Håkan blir tränare i Hammarby, hahaha. Men det är ju lite av en högoddsare.

Två storstadslag åkte ur i år. Hammarby sålde ju sina bästa spelare, det var de ju "tvungna till", men det är klart att det är en bakomliggande orsak. För ÖIS del var de ju usla i våras. Det visade sig att deras genomrötna vår placerade dem för långt efter, men de ska ändå ha en eloge för att de ens var nära att klara sig kvar. Åtvidaberg och Mjällby är två klassiska lag och det känns skitkul att de är uppe igen. Jag har mött dem i superettan och det brukar alltid vara bra med folk på både Kopparvallen och Strandvallen.

Ser jag tillbaka på negativa saker från året var ju de avgörande matcherna mot AIK egentligen bara resultatmässigt usla. Allt annat var fantastiskt egentligen. På den negativa strängen får jag ju nämna skadorna i laget givetvis och att min roomie (Wernbloom) stack ju utomlands, den nya (Sella) lirar fan bara backgammon och sover, haha.

Sedan kan jag lova er att det blir fortsatt bloggande här på BaraBen.com även till nästa år. Vad som än händer, jag ska försöka att få till lite texter med tätare intervaller dessutom. Det är alltid kul att få kommunicera direkt med er supportrar!

Jag skulle även vilja ta tillfället i akt att tacka alla som stöttat oss under året. Det har varit helt fantastiskt att kliva ut på Gamla Ullevi, att höra sången och se alla halsdukar på läktarna. Att vecka efter vecka känna att man betyder något viktigt för så många är en helt fantastisk känsla. Det är få förunnat att efter en fullständig katastrof i sista matchen, bli hyllade på det sätt som vi ändå blev. Många av oss var inte direkt sugna på att åka till efterfesten på Trädgårn, men jag tror inte någon ångrade sig, det var magiskt.

Det e sånt som man alltid kommer komma ihåg och minnas tillbaka till.

Det är inte alltid är lätt att vara positiv och att hålla känslorna tillbaka, så snälla gör inte det. Men jag skulle vilja be er värdera en extra gång vilka som förtjänar skit och vilka som inte gör det. Gör den värderingen baserat på vad som är rimligt att förvänta sig av de individerna.

Jag vet att alla innerst inne gör allt vad de kan för att hjälpa Blåvitt framåt och det har ni min yttersta tacksamhet för. Det är helt ofattbart när man börjar förstå hur mycket tid, pengar och uppoffringar ni gör, för att kunna hjälpa oss till framgång. Vi kan bara återgälda er genom att göra vårt yttersta för föreningen, något vi försöker göra varje dag, på varje träning och varje match.

Så kan vi komma överens om att fortsätta på den inslagna vägen, göra allting ännu bättre till nästa år, både på plan och utanför. Jag är övertygad om att IFK Göteborg kommer ha många fantastiska stunder även nästa år.

Låt andra hata, låt andra slåss om de nu måste, vi är IFK Göteborg.
Vi ska inte hålla på med sådant.

Sist men inte minst, vill jag passa på att tacka alla er som läser och kommenterar på mina texter, jag försöker läsa igenom alla kommentarer och ta till mig av era åsikter, för att kunna skriva ännu bättre nästa gång. Tills dess, ha det gôtt alla änglar!

Med kamratliga hälsningar

140 kommentarer:

  1. Hej Tobbe min kommentar var först. Tack för ett bra jobb i år.Hasse

    SvaraRadera
  2. Du är kung!!

    SvaraRadera
  3. Fan va tråkigt med knät. Men du kommer tillbaka snart ska du se!

    SvaraRadera
  4. riktigt bra skrivet tobbe!!

    Älskar att läsa dina blogginlägg! :)

    ha de Gôtt och krya på dig med knät! :) så tar vi hem dubbeln nästa år!

    SvaraRadera
  5. Snälla stanna och hjälp oss att leka hem seriesegern nästa år!

    SvaraRadera
  6. Riiiktigt gött att läsa detta alltså Tobbe, que són fenomenals
    Vilken hääärligt känsla vi har i Blåvitt.......

    SvaraRadera
  7. Tack!

    Du vet, man hade försvarat en psykopat som vann skytteligan, men en som dessutom är så sympatisk och har sånt hjärta, då finns det inga gränser.

    SvaraRadera
  8. Så grymt roligt att läsa dina inlägg Tobbe! Hoppas verkligen du stannar nästa år, för att hjälpa blåvitt mot nya tag ut i europa. Oavsett så är du alltid en av oss! Tack för i år!

    SvaraRadera
  9. "Det bästa som hände var väl när Ragge hånade sönder en person som inte fattade någonting. Jag har ingen aning om vem det var, men i det skicket den här personen var visste nog inte den det heller. En och annan grogg innanför västen, om man säger så. Men jag och Maria garvade så vi grät i varje fall."


    Vad var det ragnar sa?

    Tack för ett fantastiskt år och jag hoppas av hela mitt hjärta att du är kvar nästa säsong med!

    SvaraRadera
  10. Kalle i Backa2009-11-19 21:18

    Riktigt bra skrivet och håller med dig om att vi är bättre än att hålla på att fjanta oss på olika sätt som du just skriver. Tycker året har varit ett enormt lyft för oss supportrar & klubb och efter den här säsongen är nu nästan större än pappa Glenn :) Gött att du verkar vara en person med fötterna på jorden- fortsätt med det och nästa år blir det 20 mål va och 5 mot AIK...

    SvaraRadera
  11. Jadu Tobbe! Du är helt enkelt en makalöst härlig människa.

    SvaraRadera
  12. Du är grym Tobbe! Ragge är också jävligt grym!

    SvaraRadera
  13. Man har ju suttit hemma i kammaren och uppdaterat BaraBen i nån timma nu, i väntan på ditt inlägg! Som vanligt trevlig läsning, och härligt att du både gillar och tänker fortsätta blogga! Sêcket hjärta du har! Lycka till nästa säsong, vart det än blir! Vi ses på Gamla!

    SvaraRadera
  14. Stanna och hjälp oss ett år till Tobbe!

    SvaraRadera
  15. Tobbe du är fan one of a kind!

    SvaraRadera
  16. Underbar läsning Tobbe! Tack för allt denna säsongen!

    Kör hårt i vinter så ses vi förhoppningsvis på GU nästa år!

    ...för vi glömmer aldrig änglarna!

    SvaraRadera
  17. KUNGEN FRÅN LÄNSMANSGÅRDEN! Love you!!! // M

    SvaraRadera
  18. Tobbe Hysen, saknar ord.

    Vilket stort hjärta du har!

    Vi blåvita stöttar dig till 110% ovavsett vilken stig du väljer nästa år!!!

    SvaraRadera
  19. Övre Masthugget2009-11-19 21:29

    We are the future! Kämpa vidare!

    SvaraRadera
  20. Grattis till en fantastiskt fin säsong Tobbe. Du har varit grym!

    Gnagarn i Götet

    PS. Tacksam om du håller nollan mot Gnaget nästa år också!

    SvaraRadera
  21. Så jävla bra! Helt underbart att läsa dina texter!

    Revansch 2010!

    SvaraRadera
  22. Gott Tobbe, du ska bara veta hur mycket vi älskar dig... även om du skulle försvinna.

    SvaraRadera
  23. Gott att du är ärlig med dina avsikter, det har du all respekt för. Min egoistiska förhoppning är att du blir kvar i Blåvitt och att Wandersson och Obolo försvinner istället..

    SvaraRadera
  24. tack för dina blogginlägg. Det är alltid lika roligt att läsa

    SvaraRadera
  25. "På den andra stigen blir jag utlandsproffs, startman i landslaget och vi tar oss till EM 2012. Den sista "detaljen" kan ju i och för sig hända även på den första stigen."

    Det är inte bara den sista detaljen som kan hända på den andra stigen utan även detalj nummer två. Att spela i blåvitt kommer inte hindra dig från att vara startman i Landslaget, snarare tvärtom!

    Tobbe, hos oss är du alltid kung!

    SvaraRadera
  26. Jag kan antagligen inte säga något du inte redan vet.

    Tobias Hysén, du är en fantastisk bra fotbollsspelare och en jävligt bra förebild för alla andra som håller på med fotboll. Du är en unik spelare, inte bara duktig, utan hela uppträdandet på och utanför planen är exemplariskt.

    Jag hoppas som blåvit att du snabbt lägger tiden i Djurgården bakom dig och kommer ihåg vilka supportrar som är "dina" men jag respekterar dig så jävla mycket för att du inte gör det.

    Skulle kunna skriva uppsatser om dig, men det känns så trivialt, då alla andra säger precis samma sak.

    Ha en fin fortsättning Tobias, oavsett var du nu får den.

    MVH Adrian

    PS. Du minns antagligen inte det, men vi har snackat ett antal gånger efter matcher på obskyrda orter, alltid lika trevligt. DS

    SvaraRadera
  27. Skit i det som visas i slutet och märk inte ord, tänk på det som är det viktiga och det som stämmer :D Alla älskar Tobbe, våran hjälte :)

    http://www.tackfilm.se/?id=1258663217265RA61

    SvaraRadera
  28. Tack för allt tobbe! Ett blåvitt hjärta av guld <3 Underbart att du bloggar igen!

    SvaraRadera
  29. Bra att du (och alla andra i laget) tar avstånd mot bråkstakarna som trots allt finns i klubben. Fortsätt med det, du (ni) har 99% av alla IFKare i ryggen.

    Sen, huruvida du lämnar eller inte förändrar inte på fakta. Du är en Ängel av högsta rang. Blir det nu utlandsäventyr så är du den första jag unnar det. Tror alla håller med mig. Och sen när skutan väl bär hemåt så hoppas jag det är blåvitt du väljer.

    SvaraRadera
  30. Fan Tobbe, du och hela laget är skyldig oss att spöa gnaget i alla möten nästa år, ta ett SM-gULD OCH SÅ FÅR DU GÄRNA VINNA skytteligan igen. Snälla stanna ett år till!!

    Vad du än väljer att göra, stanna eller sticka så kommer du alltid vara älskad av oss fan!! Kom fan ihåg det. Finns bara EN Hysén!!

    SvaraRadera
  31. Kungen Tobbe. Hoppas du stannar, annars lycka till!

    SvaraRadera
  32. Tack Tobbe för en fantastisk säsong. Hoppas verkligen du vill stanna.

    SvaraRadera
  33. Tack själv Tobbe, jag hoppas du blir kvar i Blåvitt hela karriären!:)

    SvaraRadera
  34. Vafan ska du i Chelsea å göra?! :O Trodde Liverpool var din klubb på öarna! Gå dit istället, det hade varit grymt :) De spelar ju med en forward bara med, Torres är alltid skadad och du petar ju Ngog :)

    SvaraRadera
  35. Så jävla underbar text tobbe, man känner som ett i laget när man läser.

    2010 - Blåvitts år!

    SvaraRadera
  36. Bra skrivit, och Tobbe, du ÄR bäst i allsvenskan.

    SvaraRadera
  37. Grymt skrivet fick fan tears in the eyes men se till så Risp kommer hem också ta ett snack med Håkan ;)

    SvaraRadera
  38. Tycker det är grymt att du sätter din egen lycka framför vilka pengar som finns att tjäna. Skynda långsamt, Tobbe. Är övertygad om att du blir framgångsrik vad du än beslutar dig för att göra. Hoppas givetvis på att få se dig i de blåvita färgerna även nästa säsong. Kanske kan vara nåt att önska sig i julklapp?

    SvaraRadera
  39. Kung Tobbe!
    Vad hände med Ragges pass från Barcelona lägret förresten? hehe

    SvaraRadera
  40. Vad du en gör! Fostra pojken så han spelar för blåvitt. Måste ha en generation hysen för framgång!

    SvaraRadera
  41. Kan någon komma på en spelare som har varit så jävla grym både på och utanför planen som Tobbe?

    Det har ju funnits många sympatiska och trevliga blåvita genom åren, men så klockren som Tobbe?

    Glenn, gör fler tack!!

    SvaraRadera
  42. Det är så gott. Du är så go!
    Tror och hoppas att du inspirerar många nötter där ute till att tänka om och tänka rätt. Du är en stor del av Blåvitt, och jag är väldigt stolt att vara en del även jag.
    Att se dig i Blåvitt 2010 hade varit en ära.

    SvaraRadera
  43. Alltid en skön rak kommunikation som alla förstår!
    Jag tror att blåvitt av idag har dig att tacka för mycket. Inte bara för att du bidrar med hög klass utan det känns som att du återinfört din fars gamla takter och fått alla gubbar att känna för varann.
    När man ser er på stan så ser man bara glada herrar.. Fortsätt så!

    SvaraRadera
  44. vinn dubbeln mot trelleborg istället.. då får vi beviset på att aik solna inte är något annat än ett luftslott.

    SvaraRadera
  45. Du är så jääääääävla grym.
    Synd dock and Wernbloom lämnade dig och att du får bo med Sella...:P

    SvaraRadera
  46. Är övertygad om att ifall du stannar, kommer vi ut i europa!

    Du behöver liksom inte sticka till en annan klubb! Fatta vad kul det hade varit att spöa Sunderland med blåvitt! Tänk på det tobbe!
    Du har farsan, du har staden, du har fansen, du har laget, och nu har du allt i egna händer. Du kommer alltid vara unik. Har trott på dig sedan du kom till blåvitt, även ifall det gick lite risigt.
    Vissa dömer ju direkt..dock inte jag! Du är kung, farsan din är kung. Vad du än väljer så har du oss bakom dig, det hoppas jag du vet. Bara du vet vad som är rätt för just dig!

    Ha det gött och simma lögnt! peace

    SvaraRadera
  47. Fan Tobbe, du skriver riktigt bra. Och det är helt underbart att ha en sån positiv kraft i laget vi älskar. Och då tänker jag framförallt på att du alltid jobbar för att få en positivare och mer kamratlig supporterkultur. Just kamratligt kanske lät lite gammalmodigt..men vi är många på läktarn som också jobbar för och vill se en ännu mer positiv läktarkultur där vi framförallt älskar blåvitt. Bort med hatet och annat skit, precis som du skriver så e vi för bra för det. Och jag tror det är jättebra att du som är en stor "idol" för oss;) påpekar detta. Tycker det har vart en otroligt bra stämning i år runt och kring klubben och det är vår allas förtjänst. Hoppas vi fortsätter tar kliv framåt nästa år!
    Dessutom tror jag du svetsar samman laget och er spelare med oss supportrar ännu mer. Och det tror jag är jättebra på alla sätt!

    Det hade vart osannolikt underbart om du stannar i blåvitt. Men även annars, lycka till så jäkla mycket!! Det är du värd!

    SvaraRadera
  48. Helt klart allsvenskans bästa spelare! Vilken pondus du har när du skriver. "låt andra hata, å slåss" vi är Blåvitt och håller inte på med sånt. Underbart! Tobbe du e kung och jag önskar dig allt gött. Vill mer än gärna ha dig här hemma, men förstår om utlandet lockar igen. Tack för allt detta året. Vem vet nästa år kanske du vinner premier leauges skytte liga med Liverpool?

    SvaraRadera
  49. Tack Tobbe! En helt underbart bra text. Och tack för 2009. Jag unnar verkligen dig att komma ut i europa igen, för att du är en sådan grym fotbollspelare. Men mest av allt hoppas jag på att få se dig spela i den blåvita tröjan även nästa år och låååång tid framöver.
    Jag älskar dig Hajsen, nu och föralltid!

    SvaraRadera
  50. Jag hoppas absolut att du stannar i blåvitt även nästa år med! men ifall det skulle bli att du bär dig av hoppas vi alla att få se dig i blåvitt tröjan igen!!

    SvaraRadera
  51. Tack Tobbe för texten. Du är en god människa.
    Hälsa gubbarna tack för säsongen.
    Se nu till att få en riktigt skön semester. I vår möts vi igen.

    SvaraRadera
  52. Tobbe, stanna i Blåvitt och behåll din startplats i landslaget! Flyttar du till nån klubb i "europa" riskerar du att hamna på bänken och DÅ tappar du platsen lika fort som en Bärkroth-rusch!

    Europa ja. Man skall inte glömma att vi numera är så bra igen att vi faktiskt spelar i Europa varje år. Tänkt att möta nått av de riktigt stora lagen - med Blåvitt - på Gamla Ullevi inför ca 17 000 tokiga hemmafans...

    SvaraRadera
  53. Ta chansen, Tobias. Du har möjlighet att göra dig odödlig i Göteborg. Tänk att stanna i Blåvitt och bli den ikon du förtjänar att bli. Tänk att få möjligheten att ge den moderna fotbollen ett stort Fuck you finger. Visa att klubbkänsla är viktigare än pengar. Bära Blåvitt fram till champions league. Ta tillbaka det som är vårt. Ta chansen, Tobias. Vi älskar dig vilket val du än gör....

    SvaraRadera
  54. Tack som fan Tobbe! Du och de andra blåvita krigarna förgyllde mitt liv 2009!

    SvaraRadera
  55. Stanna tobbe!!! Du blir la hellre en LEGEND i blåvitt än en bänknötare i strudelland...

    SvaraRadera
  56. Jag tror de flesta unnar dig en chans i en bra klubb i en bra liga men av egoistiska skäl så hoppas jag att du stannar. Du håller ju på att växa fram till en riktig Mr.Blåvitt och jag vet inte hur det skulle se ut utan Hajsens ledaregenskaper.

    Fan, nästa år är det revanschens år och det år då Blåvitt tar sig till slutspel i Europa League.

    SvaraRadera
  57. Tack för i år Tobbe, du har varit helt fantastisk både på och utanför planen.

    Jag var riktigt jävla depp efter gnaget matchen, men när jag såg dig komma fram och tack klacken då kom fan tårarna. Hoppas att du förstår hur mycket du betyder för oss supportrar.
    Hoppas vi ser dig nästa säsong. De hade varit underbart. Hällsa laget och ha det nu riktigt gött, du är kungen i götet!

    SvaraRadera
  58. D känns skönt att vi har fått n ny spjutspets i "Blåvitt"....å d e du Tobbe...fan vilken striker du e!!
    Å d e gött å se dina djupledslöp...
    från ståplats på G...som skär som n Morakniv genom A4 ark...
    Vi behöver däj Tobbe...så jag hoppas du stannar å gör oss ännu stoltare nästa år....tack för den här fantastiska säsongen, å kom bort å hälsa på i hörnet på G nästa år, så jag får skaka hand..


    Tom "Byron" på G

    SvaraRadera
  59. Tobbe fyfan va man njuter när man läser dina blogg inlägg eller ser intervjuer med dig. Du har en personlighet som få har därför kommer du alltid finnas i våra hjärtan hur det än blir i januari å ha våran fulla respekt.

    Men jag kan inte mer än hoppas att du är kvar nästa år för du behövs i blåvitt. Lika mycket dina spelskicklighet som din personlighet som kommer fostra många nya talanger.

    Tobbe i allas hjärtan

    SvaraRadera
  60. Du är kung Tobbe! <3

    SvaraRadera
  61. Tack själv Tobbe, du gör oss stolta.
    gissa om jag var nöjd att jag fick skaka tass med dig på trädgårn, det var nästan värt hela resan från sörmland trots förlusten mot ajk.
    Hoppas att om du nu blir proffs, sedan kommer tillbaks till blåvitt och avslutar karriären med ett guld.
    Det vore något.

    SvaraRadera
  62. Love ya hysse

    *blink*

    SvaraRadera
  63. Du är en bra människa Tobbe. Det syns och hörs när du talar, både i tv och i text. Unnar dig en ny proffschans men snälla kom tilbaka en dag.

    SvaraRadera
  64. :D Vilken glädjehöjare. Tack som attan! Väl mött på Gamla 2010
    Du är grym och du har alltid mitt stöd!

    SvaraRadera
  65. Tack för att du var med och gjorde 2009 till ett fantastikt år. Lycka till vad som än händer. Jag hoppas dock innerligt att se dig ösa in mål på Ullevi även nästa år.

    Det är du som är Glenn nu så du får hälsa pappa Ingvar.

    SvaraRadera
  66. Nu tändes hoppet igen på riktigt! Blåvitt mot Europa 2011!

    Det är dina inlägg man ser fram emot Tobbe! You're the man !

    SvaraRadera
  67. Tack för en (som vanligt) god lässtund. Uppskattar din uppriktighet och ditt sinne för humor, för att inte tala om dina kvaliteér som fotbollspelare. Som någon redan nämnt så tror jag också att du har bidragit till att den "gamla" BlåVita andan lever och frodas igen.
    Du stiger i aktning hela tiden, är nästan så att du börjar tangera Guds (Totte)respekt från min sida.

    Vill också tacka dig för ditt mod och lojalitet gentemot oss, som i ett pressat läge valde att som ensam komma fram och tacka oss efter AIK debaklet.

    SvaraRadera
  68. bra skrivit tobbe! ta gärna me lite skvaller från omklädnings rummet nästa gång! hade bäst glenn!

    SvaraRadera
  69. Tobbe du är det bästa som har hänt Blåvitt på länge. Vi alla älskar dig Tobias Hysén!

    SvaraRadera
  70. Sella är grym. Backgammon ... :-)

    SvaraRadera
  71. Otroligt nice att se dig i startelvan i landslaget. Välförtjänt! Nästa gång sitter baljan. Snälla stanna i blåvitt, du är blåvitts hjärta!

    SvaraRadera
  72. Älskar dig Tobbe!

    SvaraRadera
  73. roligt att läsa dina texter igen, jag tycker alltid det är sköj att läsa dina åsikter och inte bara låta andra förutsätta vad du tror och tycker!
    fortsätt skriva här på baraben, det är inte alla supportrar som får de privilegiet att ha en spelare som bloggare, så just därför uppskattar jag att du tar dig tid åt oss vanliga också.
    lycka till nu, o jobba på med försäsongsträningen!

    Framåt kamrater ge allt ni har!

    SvaraRadera
  74. Det ska krävas en go fylla för mig att förklara min kärlek till polare osv. Men, här och nu, så ska jag berätta för dig, Tobbe, att jag älskar dig (och även om klockan är 02:32 för tillfället så är jag spiknykter ;)!!!
    Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du blir kvar i Blåvitt, gärna karriären ut, MEN, som de flesta andra redan sagt så kommer jag aldrig att ge dig onda ögat om du skulle ge dig ut på ett nytt äventyr i Europa. Då önskar jag dig all lycka jag har i mina fickor.

    Men hade det inte varit roligare att springa hem Europa League nästa år med Blåvitt istället? ;-)

    Mot nya mål!

    SvaraRadera
  75. For att svensk fotboll och IFK ska ga framat och utvecklas maste bra spelare stanna i ligan, snalla! stanna for Blavitt!

    ANGLARNA FRAMFOR ALLT!

    SvaraRadera
  76. Tobbe. Du är den bästa spelaren man kan tänka sig i Blåvitt. Så skönt att den bästa spelaren har den bästa karaktären.

    Tack för att du visar att du förstår oss. Det är så lite som krävs egentligen. Att jag sitter här och fäller en glädjetår över ditt bemötande är ju faktiskt helt absurt. Många spelare och andra runt fotbollen har mycket att lära av dig.

    Snälla stanna. Vi behöver dig.

    SvaraRadera
  77. Det är väldigt få spelare förunnat att efter endast 2,5 säsonger vara så älskade av folket på läktaren. Visst har Tobbe ett otroligt försprång tack vare eller pga sin farsa i denna kärleksförklaring. För vilken annan spelare med förflutet i ett Stockholmslag skulle efter 2,5 säsonger vara så älskad. Skulle vi älska Bojan, Mutumba, Sjölund eller Helg efter så "kort" tid i klubben? Jag tror inte det även om dessa spelare skulle visa samma föreningskärlek, klubbkänsla och kärlek mot oss fans.

    Visst känns det förjävligt att inte Torbjörn, Strömberg eller någon annan hjälte har någon fotbollsspelande 20-årig son. Det är ju tydligen bra för oss fans att få visa denna kärlek till våra hjältar :)

    SvaraRadera
  78. Det är väldigt få spelare förunnat att efter endast 2,5 säsonger vara så älskade av folket på läktaren. Visst har Tobbe ett otroligt försprång tack vare eller pga sin farsa i denna kärleksförklaring. För vilken annan spelare med förflutet i ett Stockholmslag skulle efter 2,5 säsonger vara så älskad. Skulle vi älska Bojan, Mutumba, Sjölund eller Helg efter så "kort" tid i klubben? Jag tror inte det även om dessa spelare skulle visa samma föreningskärlek, klubbkänsla och kärlek mot oss fans.

    Visst känns det förjävligt att inte Torbjörn, Strömberg eller någon annan hjälte har någon fotbollsspelande 20-årig son. Det är ju tydligen bra för oss fans att få visa denna kärlek till våra hjältar :)

    SvaraRadera
  79. Kärlek, Fred, REVANSCH!

    Mot SM-Guld 2010!

    SvaraRadera
  80. Hej Tobbe!

    Tack för en fantastisk säsong och ett otroligt spel som du visat upp. I den formen du har varit i år och med det klippet i steget du haft hade det varit förbannat roligt att se dig i ett lag som Barcelona. Nu kommer det sannolikt inte att hända (för livet är inte alltid rättvist) men ojojoj vad du skulle springa på alla fina instick du skulle få i La liga.

    Frågar man min 7 årige son så spelar det ingen som helst roll att Zlatan inte spelar i landslaget längre för vi har ju Hysén.

    Med förhoppning om fortsatt glädje på GU sommaren 2010.

    SvaraRadera
  81. Måste också säga att du hade gjort dig i farsan din´s gamla klubb Fiorentina, de hade behövt en kille med dina kvaliteér men vänta ett år och plocka hem Guldet!

    Lycka till!

    SvaraRadera
  82. Nu är min dag gjord. Fick gåshud av att läsa. Precis som alla sagt innan, du är unik och vi kommer alltid att ha ett hjärta för dig Tobbe. Önskar dig all lycka i framtiden!

    SvaraRadera
  83. Va???
    Det hela låter som ett avskedsbrev...Fan jobbit att förlora den gubben med!!

    SvaraRadera
  84. Alltid lika roligt att läsa dina krönikor, Tobbe! Tråkigt det där med din nya rumskompis, att han skulle vara en sån tråkmåns är väl kanske ett resultat av att han hunnit bli rätt gammal nu... å andra sidan, vem är förvånad, Sella har ju alltid framstått som ett surkart. ;)

    SvaraRadera
  85. Alltid lika kul och intressant att läsa dina texter! Hoppas du blir kvar även nästa säsong och att du får uppleva ett sm-guld med oss!

    VÄLKOMMEN HEM, TOBIAS HYSÉN

    SvaraRadera
  86. Glad att du kommer forsätta blogga även nästa år:) Man känner sig närmare laget på nåt sätt, hoppas du kommer filma lite från tränningslägret som senast.:)

    SvaraRadera
  87. Är övertygad att det blir Hysen klass på dig nästa år i Blåvitt. Alltså 6 Stjärnor. Det är bara Glenn Hysen och Thomas Brolin som har fått det. Nästa gång blir det du!!!!

    SvaraRadera
  88. Tobias;

    Få IFK-spelare i modern tid känns så förknippade till IFK som du gör med din "Blåvitt-bakrund".

    Betänk att om du väljer att stanna kvar resten av din karriär i klubben ("han får stanna kvar så länge han vill” som Håkan Mild sa häromdagen) så blir du en riktig IFK-ikon (min åsikt i alla fall)!

    Oavsett hur du gör så bestämmer ju du det själv... Så tack för en grym säsong och lycka till framöver!

    SvaraRadera
  89. Fan vad du är bra Tobbe! Jag skulle fan vilja ett porträtt av dig pa väggen!

    Culo shaker

    SvaraRadera
  90. Underbart Tobbe!

    Skönt när spelare visar hjärta i dessa tider. Då vet man att det fortfarande finns ett hopp för fotbollen.

    Otroligt skönt att du klart och tydligt tar avstånd från hat & bråk. Det borde fler göra! Speciellt när huliganerna ofta vinner kampen mot arenasäkerheten för att vi i Sverige är sådana kycklingar.

    TRIPPELN 2010 (Svenska cupen, SM-guld & UEFA Europa League)!

    SvaraRadera
  91. Tack för i år, Tobbe. Hoppas du kan stanna nästa år också. Din arbetsvilja och moral är minst lika viktig som ditt målskytte. Blev väldigt glad att i alla fall du vågade slita dig loss från ordningsvakterna och komma bort till oss i klacken. Det betydde mycket denna eländiga afton. Ses på Valhalla om några månader.

    SvaraRadera
  92. TylerDurden2009-11-20 11:42

    Du har ett stort hjärta Tobbe. Och vi är så jävla glada över att det är Blåvitt!

    SvaraRadera
  93. tur att europa har bananrepubliken svergie som förser dom med talanger år efter år medans allsvenskan blir sämmre å sämmre mjällby och åtvidaberg nästa år jippi!?så tobbe..stanna kvar och gör ligan lite bättre!


    /en halv bitter laktos

    SvaraRadera
  94. Vi älskar dig Hajsen. Inte bara för ditt frispråkiga sätt och ditt efternamn utan framförallt för att du beter dig som en general ute på plan. Manar på de andra och utstrålar en pondus som skrämmer livet ur motståndarna.

    SvaraRadera
  95. Låt andra hata, låt andra slåss om de nu måste, vi är IFK Göteborg.
    Vi ska inte hålla på med sådant.

    Underbart!Inga argument kan knäcka detta!

    SvaraRadera
  96. Jag läste du skadade dig i landskampen. Hoppas det inte var allvarligt.

    Jag vann ett besök på Kamratgården 3/12 och jag håller tummarna att du och övriga skadade lirare också är där. Med tanke på alla operationer på sistone så blir det inte många kvar för oss att träffa annars. Men fy tusan vad jag ser fram emot det.

    SvaraRadera
  97. Bra skrivet Tobbe,,ses på gamla nästa säsong;)

    SvaraRadera
  98. Tobbe, ingen klandrar dig för att du löneförhandlar... Lycka till, hoppas du får den lön du förtjänar!

    SvaraRadera
  99. Helt fantastiskt att läsa detta, det värmer i hela kroppen när jag läser som en bok bara att den e så kort MER INLÄGG hehehe.
    "Så kan vi komma överens om att fortsätta på den inslagna vägen, göra allting ännu bättre till nästa år, både på plan och utanför. Jag är övertygad om att IFK Göteborg kommer ha många fantastiska stunder även nästa år." VÄLDIGT VIKTIGT

    SvaraRadera
  100. http://www.tackfilm.se/?id=1258721367565RA27

    SvaraRadera
  101. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  102. Helt Otroligt bra artikel.Snälla snälla Tobbe stanna,låt 2010 bli det året vi lekte hem sm-guldet.

    SvaraRadera
  103. Tobbe, du är gud!
    Tack för att du spelar i Blåvitt, och hoppas du fortsätter!

    /Joel

    SvaraRadera
  104. Hej Tobbe.

    Lycka till var du än hamnar nästa år. Jag personligen hoppas nästan att du går till en storklubb i Europa och slår igenom internationellt på riktigt.

    Glöm inte av att komma hem och vinna ett smguld till efteråt bara.

    Ha det fint, Mikael Johansson.

    SvaraRadera
  105. En sak är knepig. Hur man kan älska några personer som man egentligen inte känner så mycket som jag älskar er i blåvitt! Ni är ju helt underbara hela bunten.

    Så jag vill bara säga: Jag älskar dig Hajsen!

    SvaraRadera
  106. Tack för en underbar säsong, vad som än händer är du alltid allas favorit.

    SvaraRadera
  107. tack för alla mål och fina insatser under säsongen, synd på friläget på landskampen bara, men de e sånt som händer :) och ett extra stort tack för att du är en av få som öppet vågar kritisera huliganismen som ibland gör en less at se på världens vackratse sport (fotboll) och tidernas roligaste lag, IFK Göteborg :D

    SvaraRadera
  108. Hej

    Tobbe du och alla andra har gjort en enorm insats i år,det ska ni ha en stor eloge för.Bra att du säger ifrån att vi inte är förtjänta av folk som skämmer ut sig själva samt föreningen, där har ni spelare ett STORT ansvar.
    Ps:önskar dig å hela den blåvita familjen en riktig GOD JUL

    SvaraRadera
  109. Bra skrivet Tobbe!
    Du har rätt, låt andra hata o hålla på. Låt oss lägga all kraft på att älska Blåvitt i stället.

    SvaraRadera
  110. Tack för ett underbart år! du är Kung. Tror 2010 blir ett helt under bart år, hoppas du fortfarande är kvar hos oss då. eller att du nätar som tusan ute i europa!

    SvaraRadera
  111. Finns många Hysénare , men det finns ta mig fan bara en Tobbe !

    SvaraRadera
  112. "Låt andra hata, låt andra slåss om de nu måste, vi är IFK Göteborg.
    Vi ska inte hålla på med sådant."

    Får man önska sig detta citat på en t-shirt i Alternativa Shopen?

    SvaraRadera
  113. Alltid lika fint att läsa dina inlägg Tobbe.
    Mot SM-guld 2010!

    http://trippelsparv.blogg.se/

    SvaraRadera
  114. Wow! 116 inlägg. Orkar inte läsa igenom dem nu. Det finns många som tycker om dig Tobbe.
    Här är en till.

    Tack Blåvitt för en helt underbar säsong!

    SvaraRadera
  115. Till alla er som läst, reflekterat och skrivit. Tack

    SvaraRadera
  116. Tobbe, ni har gjort en fantastisk prestation. Oerhört imponerande coh det kunde ha nått ända fram.

    - Härlig intervju med Ekwall och farsan.
    - Kommer du till Chelsea kommer jag och kollar.
    - Du är alltid välkommen till Torslanda. Glenn har Bengts nummer.

    Angående hata. Du har helt rätt. Vi skall älska IFK inte hata AIK. Man kan tycka mindre bra om dom, men inte hata. Där har ni spelare en viktig sak att upplysa oss supportrar om att ni inte gillar detta med att hata.

    Önskar dig all framgång framöver.

    SvaraRadera
  117. Ja, låt aik (fortsätta) bygga sin förening på hat. Resultatmässigt är de ju ändå ett mittenlag snart igen.

    Vi står för nåt annat. Resultatmässig jämnhet, och kärlek/broderskap. Det måste ju räcka längre i längden!

    SvaraRadera
  118. Skönt att du uppmärksammar alla oss som lever och andas Blåvitt, Tobbe.

    All cred till dig för din person och för allt du har gjort för oss den här säsongen!

    Vi älskar dig, hoppas att du stannar!

    SvaraRadera
  119. Förstår att det skulle vara svårt att stå emot chelsea men du har ju ganska bra förhandlingsläge med håkan i och med den säsong du gjort så min förhoppning är och många andras är naturligtvis att du stannar =) Skulle bli väldigt tungt om du skulle lämna. På nått sätt känns du som en bärande pelare i laget.

    SvaraRadera
  120. truedeathbyblog2009-11-20 21:45

    Det finns mycket att säga, men lite att skriva, tack för allt Platon!

    SvaraRadera
  121. Får en tår i ögat när jag läserhur du hyllar fansen. Betyder mycket för mig nu vet jag tt jag inte har stått på läktarni onödan nu vet jag att jag inte har rest på borta resor i onödan.Du är vekligen bäst Tobbe all min respekt går till.Sköt om dig.Mvh Patrk

    SvaraRadera
  122. Tobbe, du kommer att stanna för du vill det. Tobbe, jag heter Håkan Mild. Du vann mig, jag äger dig. Du får tusen kronor om du stannar, fatta mycket pengar.

    SvaraRadera
  123. Fruktansvärt stort att du bloggar här och att du hyllar oss fans.

    Det är fanimej få förunnat att ha en gubba som dig i föreningen.

    Stanna för fan Tobbe och dra hit så många bra spelare du känner så tar vi CL inom 10 år.

    SvaraRadera
  124. Wheré Angels Dare....
    Hysén Är Gud.........

    SvaraRadera
  125. jag beundrar dig nästan mer för att du gick och tackade fansen efter den tunga förlusten, än att du vann skytteligan. RESPEKT.

    SvaraRadera
  126. "Låt andra hata, låt andra slåss om de nu måste, vi är IFK Göteborg.
    Vi ska inte hålla på med sådant."

    Helt rätt Tobbe! Hoppas att många av dina unga idoler läser detta och inser innebörden.

    SvaraRadera
  127. 2010 är vårat! Vad det gäller dig Tobbe tycker jag det i allra högsta grad passar sig att sno Vasaloppets "I fäders spår för framtids segrar".

    SvaraRadera
  128. Alltid kul att läsa Tobbe. Du är starkt omtyckt av alla i den stora blåvita famlijen. Hälsa gubbarna på kamratgården!

    SvaraRadera
  129. Jag unnar dig en utlandssväng som blir mer lyckad än den förra men hoppas givetvis att du stannar nästa säsong också. Då blir det guld! Du personifierar blåvitt och borde självklart vara lagkapten. Du är kung, Tobbe!
    Mvh
    Patrik

    SvaraRadera
  130. Det måste la vara lätt att tacka nej till Chelsea? Du vill la till Liverpool?

    Du är bäst!

    SvaraRadera
  131. Underbart att läsa dina texter. Fortsätt såhär.
    Tack för 2009 Tobbe! Jag hoppas på att se dig på Gamla Ullevi i en blåvit tröja även 2010.

    TACK!

    SvaraRadera
  132. Tobbe, för mig symboliserar du klubben. Du är en ikon som alla i fotbolls världen kan se upp till.

    Otroligt stort av dig att komma fram till klacken efter AIK matchen, det visar verkligen hur mycket du bryr dig.

    Angående en utlands flytt; Varför inte bli Odödlig? Stanna kvar i blåvitt, så får du en staty brevid Gunnar.

    SvaraRadera
  133. Skönt att du börjar blogga igen tobbe stort tack för 2009!

    SvaraRadera
  134. Norrlandsängel2009-12-02 23:41

    Roligt att läsa! Lycka till i framtiden tobbe!!

    SvaraRadera
  135. "Det har varit helt fantastiskt att kliva ut på Gamla Ullevi, att höra sången och se alla halsdukar på läktarna."

    Det har varit helt fantastiskt att gå till Gamla Ullevi, sjunga Snart skiner Poseidon och se er gå in på plan!

    Ett magiskt år trots slutet.
    Trevlig blogg och hoppas du är kvar nästa år!

    SvaraRadera
  136. hej!
    tänkte bara fråga, det sägs att du har vart otrogen eller är det.. är det sant?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.