2007/04/27

Ängelholm: ett bildreportage

Stormatch på gång i Ängelholm...


...på Änglavallen, när självaste Änglarna kom på besök.



Glenn army på plats...


... och inför matchen var allt fortfarande frid och fröjd...


...publikvärdarna och säkerhetsansvarige hade en lugn afton.


Spelet var katastrofalt, vedervärdigt, uselt...


...och till råga på allt så tog batteriet på datorn slut.


Till slut ordnade det sig dock, efter mycket möda och stort besvär...


...och det var dags att återigen bege sig hemåt.

18 kommentarer:

  1. Det var som att se ett sämre knattelag i ett anseende, snacket på plan. Det fanns inget, det var helt obefintligt.

    Faktum var att enda gången någon sa något, som inte var Pontus gnällandes på domaren, var Ölme. I en situation med ett inkast på högersidan, då Ölme i vanlig ordning inte hade någon att kasta till, så skrek en av åskådarna ”- kasta bollen då för fan Ölme”, varpå Ölme blixtsnabbt vänder sig mot publiken, sur och arg och skriker tillbaka ”- men jag har ju för i helvete ingen att kasta till!!!”

    SvaraRadera
  2. Låter som om spelarna tog det som en allmänt onödig träningsmatch, och Ängelholm såg det som årets match. Som brukligt när det gäller allsvenska lags inställning till svenska cuppen med andra ord. Snacka med publiken...haha!

    SvaraRadera
  3. Låter som om spelarna tog det som en allmänt onödig träningsmatch, och Ängelholm såg det som årets match.

    Med tanke på att alla spelare i vår trupp är proffs borde man kunna förvänta sig att de ser på sitt jobb med likvädig inställning varje arbetsdag. Vilken annan arbetsplats kan man mysslyckas på med motiveringen att man inte tyckte just den dagen eller det projektet var så viktigt...

    SvaraRadera
  4. På väldigt få arbetsplatser "kan man misslyckas på med motiveringen att man inte tyckte just den dagen eller det projektet var så viktigt" I svensk "proffsfotboll" ser man dock detta hända då och då. Bland annat i Svenska Cupen

    SvaraRadera
  5. Lik förbannat är det inte vare sig acceptabelt eller bra att det kan bli så. En gång kan alla begå misstag, men i Blåvitts fall har vi med undantag av enstaka vinstrader sett laget åka ut mot ena efter andra bonkegänget vilket tydligt visar att våra spelare ser ner på chansen att vinna cupen, de tar inte i för fullt för då spelar de inte jämnt mot sådana här klart sämre lag.

    Vilket i sig är underligt med tanke på att de aldrig vinner Allsvenskan så borde det finnas en hunger att vinna en annan tävlingsturnering som dessutom kan bli en biljett ut i europa?!

    SvaraRadera
  6. Vi får inte heller glömma bort att en vinst i svenska cupen gör att man får spela SUPERCUPEN! En sådan sak i sig borde ju vara motivation nog att vilja satsa lite på cupen.

    SvaraRadera
  7. ...tänk vilken dröm det skulle vara att få se blåvitt möta svenska mästarna i supercupen...mmm, jag ryser av njutning bara jag tänker på det.

    SvaraRadera
  8. Med tanken på hur dåliga vi är när vi spelar "bra" så är jag glad att jag inte såg vårat bottengäng idag

    SvaraRadera
  9. Anonym. 27/4/07 01:52

    detta är inte gais forum.. Har medlidande över din besvikelse. VERKLIGEN!

    Ölme och publiken, sikken grej :P
    klockrent svar på tal också! :D
    ÖLME FOR PRESIDENT!

    SvaraRadera
  10. Jag vet inte om ni som satt och följde matchen via datorn kanske tog lite för lätt på den här matchen. Spelet var verkligen helt uselt. Klart den sämsta insatsen jag sett i år, ja faktiskt nåt av det sämre jag kan minnas på väldigt länge.

    Vi blev stundtals utrullade av ett lag från division ett. De var först på boll i stort sett varje duell. Spelarna hängde med huvet och det var inget snack på plan. De enda som klarar sig med hedern i behåll är Alex, för att han kämpade sig in i matchen, och Dahlin - som faktiskt gjorde en riktigt bra match. Tro mig, han hade en del att jobba med.

    Nej, detta var verkligen katastrof. Jag är fortfarande chockad äver den monumentalt usla insatsen. Och då brukar ändå jag kunna vara tämligen optimistisk i vanliga fall, men detta...

    Ett lag helt utan spelidé eller själjförtroende. Anders Svensson snackade om att ta en psykolog till Borås, kanske är det läge att skicka upp han till kamratgården istället?

    SvaraRadera
  11. Om man ändå aldrig går in för att vinna Svenska cupen, varför inte skicka in ett rent b-lag kryddat med U21-spelare så att de får lite matchträning och rutin? Skitsamma när i cupen vi torskar om vi ändå inte vill vinna den.

    Och spara Alex för sjutton! Skall han lira landskamper så skall han definitivt inte spela i cupen. Han får inte gå sönder!

    SvaraRadera
  12. Anonym 10:45... Jag tycker att det är löjligt att använda Alex i en sån här match.. Håller också med om att man bör ställa upp med såna spelare som inte får så mycket speltid i a-laget annars, iaf när man möter ett div. 1-lag

    SvaraRadera
  13. Tycker man skall ställa upp med bästa laget. Framförallt nu när inte spelet har fungerat i allsvenskan. Och detta var väl tyvärr nästan det bästa laget vi hade att tillgå? Känns ju mindre bra att höra att man gör en usel match och stundtals är utrullade mot ett division ett lag. Det är väl klart man skall satsa på cupen. Med en uefacup plats i potten borde det motivera alla lag? Och detta är kanske Blåvitts chans att ta sig ut i europa i år?

    SvaraRadera
  14. Passa Ölme!

    SvaraRadera
  15. verkar vara en gemytlig plats ängelholm, tack för bilderna.

    SvaraRadera
  16. Spara spelare.. vad är det för jävla snack! Jävla n00bs!

    Vi har ju precis kört i gång Allsvenskan det är ju nu dom ska få igång matchtempot.

    SvaraRadera
  17. tränarn: Den enda jag vill ha sparad är Alex som knappast behöver komma upp i matchtempo och har en tuff säsong som det är med alla resor med landslaget.

    De andra spelarna skall petas för att de ändå inte går in för att vinna Svenska Cupen. Vinner man inte komfortabelt mot ett lag som Ängelholm är det nåt fel på inställningen och har man motivationsproblem inför en match skall man fan inte spela heller.

    SvaraRadera
  18. det klart det är motivationsproblem, det spelar ju ingen roll vilken tränare vi har.. BoJo emot assyriska..

    arne förra året, som fick gapa som en galning för att få igång spelarna..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.