2010/11/08

Kommer DU till Gamla Ullevi nästa år?

FÖRTROENDE. För mig handlar supporterskap om att stötta både i med- och motgång. Det är dock ingen hemlighet att alla supportrar inte tänker likadant. Efter den skitsäsong som vi har genomlevt, eller snarare genomlidit, är det många som kommer dra sig för att köpa årskort inför nästa säsong. De anser helt enkelt att Blåvitt som produkt inte har levererat det som de har förväntat sig och är därför inte längre villiga att betala dyra slantar för något som inte ger dem någon nytta. Att beskylla dessa människor för att vara medgångssupportrar kommer knappast att göra någon av dem mer sugna på årskort, snarare tvärtom.

Alla som någon gång sysslat med marknadsföring vet att en bra produkt säljer sig själv. Det är upp till IFK Göteborg att inför nästa säsong återigen försöka erbjuda ett lag, ett spel och en gemenskap som människor är beredda att betala för. Genom att rannsaka sig själva och bygga upp organisationen ordentligt från grunden kommer de per automatik att locka tillbaka åskådarna till Gamla Ullevi. Någonting som är nödvändigt för att fylla arenan. För i längden kan uttalanden från respekterade spelare såsom Tobias Hysén bara användas som publikmagneter ett visst antal gånger innan budskapet känns urvattnat.

I den bästa av världar så handlar fotboll enbart om passion för sporten och de ekonomiska intressena kan läggas åt sidan. Men 2000-talets fotbollsverklighet ser annorlunda ut. Håkan Mild har gång på gång försäkrat oss supportrar om att både han och spelarna har fortsatt förtroende för Jonas Olsson och övriga i ledningen. Gott, det låter kanon. Dessvärre så är detta förtroende inte den enda faktorn i ekvationen som Mild borde ta hänsyn till.

IFK Göteborg är som allsvensk klubb beroende av intäkter. Intäkter som genereras bland annat genom sponsorer och försäljning av biljetter. Biljetter som köps utav supportrar. Därför är supportrarnas åsikter kring ledningen också viktiga. Supportrars sviktande förtroende för föreningen leder till minskad biljettförsäljning vilket i sin tur leder till minskade intäkter. Utan intäkter kan Blåvitt inte betala de löner som de mest attraktiva spelarna efterfrågar. Utan intäkter kan de heller inte hävda sig i konkurrensen mot andra allsvenska klubbar i jakten på nya värvningar. Utan intäkter måste besparingar göras. Lägg därtill att Kamratgården nästa år ska upprustas för 35 miljoner och att vi dessutom missat chansen till Europaspel, så förstår ni snabbt hur allvarlig situationen kan bli. Därför borde alla uppe på kamratgården fråga sig hur de ska locka folk till Gamla Ullevi nästa säsong. Eller snarare hur de ska lyckas återställa supportrarnas grusade förtroende. Denna fråga är allt annat än lätt att besvara och det är därför som jag ställer den till er, BaraBens läsare.

Ni som i dagsläget inte har tänkt köpa eller förnya ert årskort till säsongen 2011; Vilka åtgärder skulle krävas för att ni skulle göra det? Tränarbyte? Spelarvärvningar? Tio vinster under försäsongen? Ett officiellt uttalande från IFK Göteborg kring föreningens höga ambitioner? Eller räcker det med att Mild och spelarna återigen försäkrar oss om att de har förtroende för den nuvarande organisationen? Hur mycket förtroende har ni supportrar själva kvar?

50 kommentarer:

 1. "Produkten" inom svensk fotboll är väl inte spelet i sig. För med dagens TV utbud inser alla att Alsvenskan är kass.

  Vad man istället säljer är väl en känsla av tillhörighet och 2x45 minuter bra stämning. Så därför tror jag vi säljer minst lika många årskort till nästa år.

  SvaraRadera
 2. UPPRENSNING:

  Ny tränare, 2-3 tunga nyförvärv (resterande kan komma nerifrån), göra sig av med ca 5 spelare i dagens trupp och sist men inte minst ett uttalande om att man skall vinna guld.

  Ps. Sportchefen AKA Mild hänger hyfsat löst, men får en chans till. Ds.

  SvaraRadera
 3. Låt oss trotsa alla naturlagar och förstärka vårt supporterskap när det emot.

  Låt oss bygga vidare på den stämning vi har på Gamla Ullevi.

  Låt oss visa hela jälva världen att vi är IFK Göteborg!

  Jag är klar för 2011.

  SvaraRadera
 4. Personligen är varje hemmamatch en fest för mig och jag kommer absolut att köpa mitt kort som vanligt. Jag tror att de som köpt årskort för att de är supporters och brinner för Blåvitt kommer ändå. Om man slutar gå så tror jag att det krävs ett eller flera skäl ytterligare för att sluta, av typen att man fått barn eller jobbar ofta o.s.v. Den vanliga publiken följer nog däremot framgångarna i högre grad så det är väl främst dessa som det bör säljas till. Att påstå att en bra produkt säljer sig själv stämmer inte, den dagen man tror det kommer man att stagnera.

  SvaraRadera
 5. Naturligtvis ses vi på gamla 2011! andra året för mig med årskort ska sluta med sm-guld!

  SvaraRadera
 6. Önskemål:

  1. En ny tränare som kan få spelarna att prestera max i varje match.

  2. JJ, Bärk, Pär, NC och Lund är truppspelare. Värva spetskvalitet till deras ordinarie positioner.

  3. Kalle, Stiller och Hjalmar är slut. Sälj.

  Här är nästa säsongs startelva:

  Sandberg
  Adam, Ragnar, Nyförvärv, Dyre
  Sella, Seb, Sana, Robin
  Tobbe, Nyförvärv

  SvaraRadera
 7. Punkt 1: klart man har årskort, alltid.

  Punkt 2: klart man skall klaga, gnälla & vara allmänt svår i sådana här tider

  Punkt 3: klart att nåt behöver ske i organisationen/truppen

  Punkt 4: bit ihop & återta pokalen snarast

  Punkt 5: fan vad kallt det är i november...kan ingen påskynda växthuseffekten, borde vara bra för gräset & min kropp då den inte reagerar på kall öl som den borde göra

  SvaraRadera
 8. Här kommer några krav:

  - 3-4 spelare som går direkt in i 11:an, varav minst en kreativ innemittfältare, helst två.

  - Ny tränare som förespråkar att bollen spelas på marken och framhåller teknik framför köttande.

  - Nermontering av den idiotiska säkerhetskontrollen på långsidan.

  - Att vi gör oss av med ett X antal spelare, inga namn.

  SvaraRadera
 9. När det blåser som snålast, står vi som starkast bakom våra änglar. Vill jag tro i alla fall. Varför? För att vi älskar dem. Jag skriver "vi", för att jag vet att jag inte är den enda. Jag har förnyat mitt årskort och kommer åka på så många bortamatcher jag kan. Mitt förtroende har blivit sargat, naggat i kanterna men min kärlek till klubben finns kvar. Jag vet att ingen på Kamratgården är nöjd och att de kommer göra allt för att det inte ska se likadant ut nästa år, och jag tror att det är bra att det kommer kritik från supporterhåll (den bör dock vara konstruktiv och sansad, vilket den inte alltid varit i år).

  Jag läste för ett tag sen någonstans om gamla supportrar som fanns på läktaren, tror det var i AB:s forum. Där berättade någon om en supporter som efter varje förlust brukade resa sig upp och skrika "DET GÖR INGET, VI ÄLSKAR DEM ÄNDÅ!!".

  Jag har varit bitter, förbannad, ledsen, frustrerad, uppgiven och stum den här säsongen. På något vis kändes det passande att 2-0 blev 2-2 i söndags, hur surt det än kändes.

  Men det spelar ingen roll. Nästa år kommer jag sitta på min vanliga plats och sjunga och skrika och lyfta fram våra pojkar. Det är Blåvitt och vi står upp för våra Änglar, speciellt när det blåser som kallast.

  ALLA till Gamla Ullevi 2011!!

  SvaraRadera
 10. Självklart kommer jag att förnya, men jag vill definitivt att man å det kraftigaste gå ut med att det här bara var en engångsföreteelse och att vi genast ska tillbaka till guldstriden. Gärna i samband med att man presenterar ett tungt nyförvärv.

  SvaraRadera
 11. En svår fråga faktiskt. Kärleken är förstås större än sportchefer och tränare men samtidigt betalar man de här personernas löner, personer som på sätt och vis trampar på det man håller kärt.

  SvaraRadera
 12. Ett skitår får inte stoppa folk från att komma, det är nu dom behöver oss mer än någonsin.
  Jag är där!

  SvaraRadera
 13. Att vi inte toppar den här listan gör mig förbannad.

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/malmoff/article8091071.ab

  Vi ska vara bäst på läktaren och bäst på planen. Så är det bara. Förnya era årskort! Jag har redan gjort det.

  Angående förändringar.

  - Jag vill veta klart och tydligt från Kamratgården att vi siktar mot den finaste placeringen nästa år.

  - Önskar mig förändringar i truppen. En renodlad vänsterytter, tack, en vänsterback och en mittback.

  - Önskar också att Ragnar säljs. Älskar den guben, och han förtjänar att få gå vidare. Han är dock alltid välkommen tillbaka!!

  SvaraRadera
 14. Blåvit skåning2010-11-08 15:45

  Hade jag bott i Göteborg hade jag utan tvekan skaffat årskort. För att visa mitt stöd kommer jag att bli medlem i klubben på livstid. Älskar blåvitt i både med och motgång!!!

  SvaraRadera
 15. Vill/kan jobba, Någon?2010-11-08 15:53

  2006 Fösta årskortet, missa inget.
  2007, Jag missade en match, min farsa dog.
  2008. gick på alla.
  2009, missade IFK-Gais, va sjuk som f-n.
  2010, missade.. eller jag gick bara inte, ingen bra annledning, hade ingen lust då det inte gällde nått. "missade" 3 el 4 hemma matcher.

  2011...... ändringar för mig personligen.

  1. ett jobb, 3200kr i år igen för att förnya då jag är arbetslös, funkar inte.

  2. Någon värvning av klass. bort med den breda truppen. inget europakval i år.

  3. Sänkning av priset.

  4. Ny tränare, eller hårdare uppstyrt, sena byten, 6 misssade straffar och byten som inte går att förklara... m.m.

  SvaraRadera
 16. Det är ett stort hån mot oss trogna årskortsinnehavare att vi måste hosta upp pengarna redan 30/11 för att behålla vår plats.
  (För oss som har sittplats)

  Vi kan delbetala OM vi skaffar IFK Mastercard, jag vet. Men jag hade sett lite handlingskraft från klubben först och sen betalat in typ siste januari eller februari istället.

  Ge & Ta Blåvitt!

  SvaraRadera
 17. Vissa kanske ser IFK som en "produkt" som ska hålla en viss nivå för att man ska ha/se den men för dom flesta av oss är det vårt liv och det köpslår man inte med. Vill blåvitt få dom andra till arenan så måste man börja ta betalt i förhållande till "produktvärdet" annars så får vi nöja oss med grisfotboll för hutlösa priser och 6000 personer per match.

  SvaraRadera
 18. Självklart årskort 2011 men jag skulle vilja se några förändringar. Pärlan tror jag kommer lyckas antingen nästa säsongen eller säsongen därpå men skulle vilja se ett nyförvärv på den platsen ändå eftersom söders skade hellvete Bärkroth håller inte än toppklass i Allsvenskan och Astakhade kan man inte räkna med prestera varje match men oerhörd talang!. Så en ny toppklassig anfallare Drugge enligt mig perfekt. Och minst en ny vänsterkant löpare.

  Sandberg
  adam ragge dyre/ny dyre/ny
  sella seb elmar sana/ny
  Hysén pär/söder/ny

  Visst Lagerbäck hade varit ett tråkigt tränarbyte. Men hellre en tråkig som jag tror kan lyckas bra sportsligt med Blåvitt och ta något SM guld en skönspel och 2a varge år trots allt GULD som räknas i slutändan
  Lagerbäck your welcome!

  SvaraRadera
 19. Håkan Stark2010-11-08 16:05

  Håller med Anonym 8/11/10 15:54.

  Betala redan i slutet av November?
  Va fan är det för fasoner?
  Tycker dom att dom missar bra platser till julförsäljningen eller?

  SvaraRadera
 20. Ja ett lägre pris hade ju inte skadat, bättre lite lägre och fylla arenan än högt pris och halv fullt under många matcher.. Sen är ju Tiden för betalningen urkass! Man borde kunnat reservera platsen med en lägre summa.. och betala resten nästa år inför starten.. Men jag skall försöka hosta upp pengar ur nån ficka, annars får de vara nästa år..

  SvaraRadera
 21. Förnyat mitt årskort idag, i med och motgång !

  SvaraRadera
 22. Till Realisten:

  Förstår dig. Det jobbiga är att när säsongen kör igång nästa år så kommer man ha fet ångest för att man inte är där. Har själv egentligen inga pengar, men det får bli lite skrammel och mycket nudlar den här månaden. Årskortet kommer förnyas.

  Önskemål till nästa år: att kunna delbetala utan att behöva skaffa IFK Mastercard.

  SvaraRadera
 23. Kärnverksamheten i IFK Göteborg är fotboll. Spelar vi väl kommer intäkterna per automatik; framgång föder framgång. Därför bör Mild inte lyssna på oss supportrar utan handla på det vis som han tror är sportsligt bäst för IFK. Går bra sportsligt kommer som sagt intäkterna per automatik. Och så länge vi vinner spelar det ingen roll om vi spelar samba- eller grisfotboll.


  Ingen kommer att klaga på Olsson om han får fortsatt fötroende och tar oss till guld nästa år. På samma sätt kommer alla att klaga om vi kommer sist med tex. Torbjörn Nilsson...

  SvaraRadera
 24. Kommer förnya årskortet! Vissa säsonger är åt helvete men man måste genomlida det svåra för att förtjäna det goda.

  SvaraRadera
 25. Anonym 16:18/ Du menar alltså på att en person bör driva vidare på sin linje även om 99 andra i samma organisation säger tvärt om? Sedan när den ensamma personen kör hela skiten i botten, då är allt lugnt ändå eller? I helvete att det är. Det är Milds skyldighet att lyssna på omgivningen, annars kan han sitta där själv till sist med elva Faltsetas-gräsklippare i laget.

  SvaraRadera
 26. Ny tränare (Typ Gud, Thern, Boström) och bort med en del överflödiga spelare såsom Hjalmar, Stiller, Olsson och NC.

  SvaraRadera
 27. Om jag ska hosta upp närmare 4000 innan december vill jag gärna veta om jag slipper se Falsetas bli inbytt då vi ligger under i mitten av halva. Höstens matcher har vart en lång deja vu.
  Truppen måste förstärkas, lite konkurrens om platserna hade inte skadat...

  SvaraRadera
 28. CLUB GOTEBORG2010-11-08 16:49

  Jag hoppar över årskort anna 2011!

  Klubben håller på att förfalla. Vad är det för skitambition vi har med att "sikta på topp 4". Vi skall alltid sikta på guldet.
  Jag har så många punkter som bör/måste förändras enligt mig.

  1. Jonas Olsson skall bort
  2. Låna ut JJ, Falle och Bärkis
  3. Tack och hej då för NC, Kalle, TO, Sella, Stiller och Hjalmar.
  4.Sänk priserna på biljetterna. Om man nu vill ha "clean court" så är det bästa att man sänker biljettpriserna till 100 kr för ståplats och 200 kr för sittplats. Jag tycker personligen inte att det är värt mer pengar för att gå på Blåvitt eller en allsvensk match DÄERMOT lägger jag gärna x antal kr på öl samt go mat på arenan vilket gör att jag ändå bidrar med mer pengar till IFK.
  5.Håkan Mild. Skärp dig! Visa lite stake för föreningen och dess supportrar. Just nu är du ljummen och det håller inte.
  6.Seppo och Kent Olsson måste vara de mest anonyma ledare vi har haft i föreningen. Dessa herrar figurerar inte i media och verkar inte ha någon form av status i och runt Göteborg. Byt ut dessa herrar till någon ledare med mer auktoritet och GO!

  Om det inte sker en förändring så hoppar jag över årskortet nästa år. Då köper jag hellre lösbiljett till de 5 stora matcherna där det blir lite stämning och hets!

  SvaraRadera
 29. Intresset har sjunkit i år. Sämre lag, stämning på arenan m.m. Tråkigast är dock att fel spelare alltid försvinner och att de unga inte tog det kliv framåt som önskats. När Selakovic som är 33 år är den jämnaste spelaren i laget, men långt ifrån landslaget, så förstår man att laget har slutat att utvecklats. Blåvit är man i alla fall, har stått många gånger på stora Ullevi och gått hem vansinnig, men lika förbannat går man på nästa match med förhoppningar. That´s life!

  SvaraRadera
 30. Årskortet förnyar jag jämt, matcherna går jag på jämt, oavsett hur laget spelar.

  Men förtroendet pendlar och detta året är det lågt, både mot ledningen, tränarna och spelarna.

  Jag väljer dock att uttrycka det på årsmöten, genom mail och säga min åsikt, jag skulle aldrig bojkotta en match, det försämrar bara klubbens möjligheter att komma tillbaka, genom att de får sämre stöd, sämre ekonomi och sämre publik och sponsorintäkter.

  SvaraRadera
 31. Jag kommer alltid tillbaka. Säsongskort 2011, med Sana-raketgaranti i varje match!

  SvaraRadera
 32. För egen del är jag lagom nöjd att bli utkickad från sektion K2 efter att ha haft platsen i två år. Någon jävla form av kompensation eller erbjudande om en annan plats vore verkligen på sin plats. Vi ringde kansliet och fick då välja o vraka på platser längst ner på sektioner i samma prisklass. Övriga 400 årskortsinnehavare från sektion K2 har väl enbart fått ett mejl där det står att de måste se sig om efter en annan plats. Vafan, så fort man har prenumererat på en tidning hinner man ju inte ens avsluta prenumerationen innan de ringer o tjatar om man inte vill förnya. Hade IFK varit en tidning hade scenariot varit följande; "Tjena, vi har precis sagt upp din prenumeration. Är du sugen på att fortsätta prenumera får du ta tag i det själv och tyvärr kan du bara få halva tidningen eller betala extrapris för deluxetidningen. Vi skiter i vilket. Heja blåvitt".

  SvaraRadera
 33. Det behövs nog ganska mycket för att jag skall förnya mitt årskort:
  1) En ny gräsmatta
  2) Ett gäng som sköter gräsmattan
  3) Utbildning till dem som skall sköta gräsmattan
  4) Utrustning som hjälper gräsmattan att växa, typ uv-lus, värme etc
  5) En etablerad kreativ mittfältare
  6) En ny etablerad anfallare så att vi klarar ev. skador på Hysen/Söder
  7) En ny tränare
  8-10) att mina 3 årskorts-kompisar (som tröttnat på avsaknaden av punkt 1-7) också vill förnya årskorten

  Även om jag inte förnyar årskortet så kommer jag givetvis gå på matcher nästa år, men troligtvis några färre än i år / förra året

  SvaraRadera
 34. Nej, inget nytt årskort för mig... När vi inte ens kan stå emot tunga Gefle sista kvarta då är måttet fanimig rågat.....avgå, någon.....

  SvaraRadera
 35. om inte spelarna orkar engagera sig vad fan ska jag lägga pengar på skiten då för...

  SvaraRadera
 36. Såklart man är på 2011, har jag vart på plats sedan sent 70-tal så skrämmer inte den här säsongen bort mig iaf.

  SvaraRadera
 37. Håller med anonym 20:03 i punkt 1-4 om gräsmattan. Blåvitt kommer aldrig kunna vara ett spelande lag på hemmaplan om de spelar på en gräsmatta som enbart duger för tjong-och-hoppas-på-det-bästa. I GT-intervjun med Drugge idag säger han själv att han var kass i våras då han gillar att göra instick och att det inte gick då pga de kassa planerna. På Ullevis gräs går det inte att spela ett sådant spel och har inte gått under hela säsongen.

  En annan grej jag inte är riktigt nöjd med är hur jävla ängsligt stora delar av laget många gånger uppträder på bortaplan och detta i matcher som man måste vinna om man vill vara med där uppe i toppen. Jag vet inte om det beror på spelarna eller tränaren, men det har varit såhär ett bra tag nu. Halmstad borta i år och ifjol, DIF, Trelleborg i år och ifjol, Åtvidaberg etc. Här måste det hända något.

  Förövrigt går mycket att lösas genom att få mittfältet att röra på sig mer i uppbyggnadsfasen. Antingen petar man spelarna som står helt statiska stora delar av matcherna och bara väntar på att någon annan ska göra jobbet (JJ, TO, Stiller, Seb) eller så måste man få dem att börja löpa, och löpa rätt. Ett mittfält som inte rör på sig bidrar lika mycket till destruktiv fotboll som den dåliga gräsmattan, och så tråkigt och fantasilöst som spelet har sett ut stora delar av säsongen har jag full förståelse för om många inte vill förnya sitt årskort. Jag är en av dem.

  SvaraRadera
 38. Det går alldeles utmärkt att ringa Blåvitts kansli och förlänga förnyelsetiden. Men man missar premien i shopen då så jag ska betala med novemberlönen. Nästa säsong ska vi vara bäst på läktarna. Och på gräsmattan.
  Mer än någonsin i motgång!

  SvaraRadera
 39. Jag visste att de inte skulle vinna sista matchen, därför klippte jag kortet på morgonen och bestämde mig för att spendera dagen med min familj. Aldrig mer årskort, är trött på att bli besviken gång på gång. Det finns inget hjärta, eller någon som helst passion till sporten i laget.

  Avgå alla, jag skaffar Box nu och tittar på riktigt bra fotboll i fortsättningen. Allsvenskan har ingen framtid.

  SvaraRadera
 40. 21:28 jag hoppas att du inte får in rätt kanal på TV när vi har bortamatcher ute i Europa och att du inte får tag i biljetter nästa gång vi spelar en guldmatch.


  Stå upp för Blåvitt. Alltid.

  Jag kommer förnya.

  SvaraRadera
 41. har 5 punkter

  1. En Gräsmatta som det går att spela aktraktiv fotboll på längs backen
  2. Ett Varierat anfallsspel samt kompakt försvar
  3. billigre priser mot "osexiga lag så vi fyller då me
  4. Derbyna ska inte kosta skjortan full GU föder efterfrågan vilket leder till folk köper årskort för att få plats på derbyn (bajen för några år sen)
  5. Vinna matcher

  SvaraRadera
 42. Sänk priserna på årskort! Detta kommer resultera i fler "köpta" biljetter innan matcher och kommer haussa upp övrig biljettförsäljning. På tok för dyrt för tillfället!

  SvaraRadera
 43. Skönt att se en sund debatt där olika supportrar får ha sina åsikter utan att bli kallade både de ena och det andra. Vi är olika, helt enkelt.

  I övrigt, bra talat anonym 16:19.

  SvaraRadera
 44. tycker att den som inte köper årskort inför nästa säsong kan skita i att komma och kolla när Blåvitt spelar en avgörande match i toppen i framtiden. . . man måste kunna ta motgångar.. . . Jag däremot ska inte köpa årskort med tanke på att jag bor i Stockholm, men jag kan säga med handen på hjärtat att om jag haft samma förutsättningar som er så hade jag ALDRIG tvekat på om jag fortfarande vill stå upp för Mesta Mästarna IFK Göteborg <3

  SvaraRadera
 45. Haft årskort sedan 1996, första gången jag tvekar. Alldeles för många frågetecken som man vill ha svar på. Vill inte ha en tränare som har skrivit ner sina byten INNAN matchen ens börjat. Varför ha flera spelare på bänken.

  Det jag kräver är en spelidé. Idag har vi ingen. I det innefattar att man spelar med rätt man på rätt plats. SLUTA med konstiga placeringar av gubbar på planen. Erik Lund tex ÄR inte en vänsterback och ska ALDRIG bli det heller. Elmar är inte vänsterytter, för fan inse det. Och sluta upp med alla dessa olika positionsbyten. Dessutom vill jag redan nu veta vem som skall slå alla straffar nästa år, oavsett om han missar eller sätter dem. Man byter inte efter en miss, snacka om att ge extra press på skytten, bara det säger ju allt om hur dålig tränaren är.

  SvaraRadera
 46. Jag förnyar bara om vi får en OK gräsmatta, Om JO avgår och Skägget inte ersätter. Desssutom behövs några nyförvärv. Fotbollen under 2010 var genomusel.

  SvaraRadera
 47. Direktören2010-11-09 10:52

  Efter drygt 40 år med Blåvitt är man väl redan överbevisad om sin knäpphet, så visst blir det kort nästa år också. Visst vill jag ha en bättre plan, en anfallare till, en ung konstruktiv mittfältare och kanske en ny coach, men jag kommer i vilket fall...

  Som några redan varit inne på, det måste gå ner ibland för att kunna gå upp! Citerar därför en liten sång som ett lag västerut gjort till sin;

  When you walk through a storm
  hold your head up high
  And don't be afraid of the dark.
  At the end of a storm is a golden sky
  And the sweet silver song of a lark.
  Walk on through the wind,
  Walk on through the rain,
  Tho' your dreams be tossed and blown.
  Walk on, walk on with hope in your heart
  And you'll never walk alone

  Semper fidelis, Blåvitt! Vi ses 2011.

  SvaraRadera
 48. Inte en chans att jag betalar så mycket pengar på att kolla på gubbar som vill så lite på planen.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.