2010/11/07

Highlight: IFK Göteborg - Gefle 2-2 (2-0)

15 kommentarer:

 1. Gefles lakejer...

  SvaraRadera
 2. Det är precis sådant här vi vill se! Det liknar ju MFF:s attityd i år. Vi hade den 2007. Jag hoppas Rehn fortsätter hos oss på ett eller annat sätt. JO kan ta över Qviding eller ÖIS.

  SvaraRadera
 3. Putte Patrask2010-11-07 20:14

  Så jävla gött att Se Sana krama om Rehn och se Olsson stå utanför utan att en jävel tittar på honom. Ser fram emot ett 2011 utan Jonas Olsson, fyfan va dålig tränare.. Min katt skulle gjort ett bättre jobb som matchcoatch

  SvaraRadera
 4. Underbart att se Sana springa fram direkt till Stefan Rehn och krama om honom! Rehn betyder massor för våra unga spelare, vilket är mer än vad man kan säga om Olsson.

  Hoppas Mild noterade detta!

  SvaraRadera
 5. Grymt. Med en vettig tränare kommer Sana gå in i startelvan redan från början och bli fantastisk nästa år.

  SvaraRadera
 6. Härligt!

  Ut med JO, behåll Rehn och anställ en tränare som vill spela spelare på rätt position och våga anfalla!

  SvaraRadera
 7. Rehn forever!

  SvaraRadera
 8. Ut med JO, behåll Rehn! Och för Torbjörns skull, behåll Sana vad som än händer!

  SvaraRadera
 9. Rehn som huvudtränare! Bort med JO

  SvaraRadera
 10. ut med JO... In med Thern, Torbjörn Nilsson eller Lasse...
  3 Väldigt bra namn till huvudtränare och samtliga har erfarenheten...

  SvaraRadera
 11. gött att sana fick "hänga ett" tills slut.

  sicken framtidsgosse!

  SvaraRadera
 12. Finns väll ingen anledning att höja Rehn till skyarna? Han var ju trots allt en av huvudtränarna i början av säsongen. Han kan la fungera som hjälptränare, men jag vill vertkligen inte se honom som huvudtränare nästa år.

  SvaraRadera
 13. Rehn har uppenbarligen något att tillföra, t o m när han blivit petad till förmån för en kille som är lika skyldig som han själv till vårsäsongens prestation. Vad Jonas gör på den här nivån ö h t blir allt obegripligare.

  SvaraRadera
 14. Både Gamla Ullevis gräsmatta och Jonas Olssons neurotiska utstrålning närmar sig allt mer en parafras av "Fyra nyanser av brunt". Att JO dessutom är regissören bakom buskissuccén "Full fräs med JJ och Faltsetas" gör hans sorti ur fotbollens korridorer än mer efterlängtad. Försvinn!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.