2010/11/30

Sista kvällen: Gratis frakt i BaraBens shop!

JULSHOPPING. För att påminna er om den annalkande julhysterin har vi kört ett specialerbjudande under de 15 sista dagarna i november: fri frakt på all julshopping i BaraBen Shop! Välj bland 45 tryckmotiv och 100-tals souvenirer i olika färger och storlekar att trycka motiven på - helt utan frakt under tisdag kväll!

Rabattkod för fraktfritt: "TIDIGSHOPPING".

Så var ute i god tid och beställ julklapparna till brorsan, syrran, flickvännen, farsan, morsan, jobbarkompisen, frugan, pojkvännen eller polaren! Hos BaraBen Shop finns allt från hood-tröjor till stringtrosor, från väskor till babykläder. Vill du ha en rolig eller skön supporterpryl att ge bort - kolla in Alternativa Shopen!

När du utformat ditt klädesplagg genom att själv välja vilken produkt du ska placera vilket motiv på (se den enkla instruktionen här intill) - knappar du bara in koden "TIDIGSHOPPING" i rabattkodsfältet i kassan - och handlar helt utan frakt november ut!

BaraBen.com och Alternativa Shopen önskar dig
en riktigt god jul, och glad påsk Djurgården.

2 kommentarer:

  1. Försökte beställa en tröja och i min kalender är det nästan en timme kvar av november, men fraktavgiften gick inte att bli av med...
    /Muddy

    SvaraRadera
  2. Muddy/ Troligtvis har vi drabbats av någon jävla "bugg" som gjort att det räknas i fel tidszon eller liknande. Detta skall undvikas för att framtida erbjudanden även ska fungera i sista minuten!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.