2010/11/29

Det ryktas...

att förre storbacken Glenn Hysén hörde av sig inte en utan minst två gånger till Håkan Mild och lobbade för att IFK Göteborg skulle värva Andreas Drugge. Ni som - mot förmodan - missat det här bör i sammanhanget känna till att Drugges bättre hälft sedan nio åt tillbaks är Glenns dotter Charlotte.

att samme Glenn Hysén syntes i Lisebergshallen i lördags på första parkett under MMA-galan "The Zone" tillsammans med två vänner.

att BaraBen kan avslöja att IFK Göteborg nu har fått ett par exemplar av de länge omtalade rosa-svarta bortatröjorna till Kamratgården. Enligt en ryktesspridare som sett tröjorna ser de "bättre ut än man kan tro", och ja, det är "the real deal" med Blåvitts klubbmärke och allt.

att Kamratgårdens fritidsledare deluxe, Gustav Hessfelt, synts på en pub i London - spelandes biljard om notan mot ett par spelare i IFK Göteborgs A-trupp. Det framgår dock inte om han lärt dem att hustla motståndare även på fotbollsplanen.

att en hel del fotbollsfans i Göteborg fascinerat kommer få följa en utveckling på Andras Drugges armar, främst den högra, då hans "sleeve"-tatuering på denna aldrig verkar ta slut och just nu skall ha expanderat ytterligare med konturer som ska fyllas på under 2010...

att före detta Blåvitt-anfallaren, i dag ÖSK-spelaren William Atashkade försökt släta över sin kritik mot möjligheterna att slå sig fram i Blåvitt i en ännu icke publicerad intervju. Bland annat ryktas det att William säger "Man vill ju inte verka som en bråkstake" i intervjun.

att IFK Göteborgs marknadsavdelning fått lite lätt panik efter att försäljningen av årskort börjat extremt trögt. En av åtgärderna är att hela marknadsavdelningen - inklusive marknadschefen Andrej Häggblad - för närvarande ringer runt personligen till 2010 års årskortsinnehavare och frågar om de tänker förnya sina kort, och varför de i så fall inte gjort det ännu.

att forne ärkeängeln Dennis Jonsson fått barn tillsammans med sin tjej Lisa. Deras dotter Tyra har ett diafragmabråck och har kämpat för sitt liv sedan hon föddes för drygt två veckor sedan. Glädjande nog kunde dock "Cliff" äntligen hålla sin dotter i lördags efter elva långa dagar av tuff medicinering och behandling. Den lilla flickans kamp är långt i från över men det är glädjande att det rör sig åt rätt håll!

att svaren från den här telemarketingdriven delvis lugnat marknadsavdelningen, då de flesta säger att de har för avsikt att förlänga - men ännu inte haft tid, möjlighet eller råd att göra det.

att rektorn för ett kommunalt gymnasium rasat mot den kontroversiella Lagrell-videon på BaraBen.com och krävt att en ursäkt utdelas - till Håkan Mild (!).

att en nära släkting till en Gais-profil sprider nakenbilder på sig själv på ett populärt festcommunity på nätet.

att förre Blåvittanfallaren Mathias Ranégie fotograferades på krogen Riche i Stockholm i lördags. Att det är oklart om Ranégie är på gång till Djurgården - eller bara drömmer om att bo i Stockholm - men ryktet säger även att Stefan Alvén och agenten Hassan Cetinkaya var i samma sällskap.

Har du hört eller sett något intressant? 
Mejla "Det ryktas"!
XOXO

18 kommentarer:

 1. Ang skvallret om Dennis JonssonM Tycker du inte att du går lite över gränsen nu Frankie? Det där var väl lite väl privat...

  SvaraRadera
 2. Björn/ Vadå över gränsen? Det är ju positiva nyheter att ett litet barn klarar sig trots en tuff sjukdom och barnets farsa är en tidigare blåvit kultprofil.

  Här har du mamma Lisas offentliga uppdateringar om ämnet, så situationen är knappast hemlig för utomstående:

  http://frokentyra.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 3. Så det är sant att Blåvitt överväger ett rosa-svart bortaställ till nästa år? Det låter ju jävligt annorlunda får man säga i alla fall...

  SvaraRadera
 4. Det är ett faktum att killen från Blåvitt som ringde idag undrade om jag är släkt med Barabenskribenten MrG.

  En stor ära!

  SvaraRadera
 5. Kämpa Tyra!

  SvaraRadera
 6. Lägg ner "det ryktas" plagiatet sverigescenen. Blir bara löjligt.

  /SFAC

  SvaraRadera
 7. Haha bra! Då vet jag varför Blåvitt ringde till mig nyss. Svarar inte när jag inte känner igen nummret. Kollade upp det på eniro sedan och blev något förvånad när nr tillhörde "idrottsföreningen kamraterna"

  SvaraRadera
 8. "Det ryktas" är bra.

  Tyra-grejen var ju värdigt formulerad, men kanske felplacerad? Bland bortatröjor och annat.

  Fler rykten, tack.

  SvaraRadera
 9. Det ryktas att det är Gajs A-lag som sitter ute och tigger på stan.

  SvaraRadera
 10. Anonym 19:19

  Är du folkskygg? Egen loge på Gamla eller?

  SvaraRadera
 11. Delen om Dennis dotter borde absolut INTE vara med under denna rubrik! Mycket smaklöst! Håller ummarna för dig och din familj Dennis...!

  SvaraRadera
 12. Är väl respektfullt av Frankie att ge lite uppmuntran till Dennis och hans familj i en tuff tid. Helt rätt Frankie, man ska inte glömma gamla hjältar!

  SvaraRadera
 13. Berndt, den som ringde visste väl knappast att jag var "MrG" utan bara råkade ha samma ovanliga efternamn eller hehe. Och råka ha platser rätt nära varann kanske.

  hoppas du sade att vi var sambos hehe

  SvaraRadera
 14. Dennis... kultprofil?

  SvaraRadera
 15. det ryktas är grymt. Är det några som borde lägga ner är det Sverige scenen den är pinsam

  SvaraRadera
 16. Hoppas verkligen allt går väl för Dennis med familj, alltid tragiskt med sådant och som ängel och medmänniska lider man ju med Dennis som trots att karriären gått ner sig är en evig hjälte efter målet mot de onämnbara!

  SvaraRadera
 17. Vem har sagt att Hasan Cetincaya är en agent? Han har ingen licens och kommer aldrig att kunna få. Däremot var han, vad man kan kalla, assistent till en viss agent som just blev av med sin licens :)

  SvaraRadera
 18. det ryktas även att Glenn Hysén var jävligt sur för att hans amerikanska favvoklubb förlorade mot dom vita eleganterna från norra London..

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.