2010/11/30

BaraBen rapporterar från Blåvitts första träningFRÖS NI ELLER? Klockan var strax efter tio på tisdagsmorgonen den sista November när IFK Göteborg drog igång träningen efter vilan. Säsongen 2011 fick en avkyld start. Nordanvinden fläktade på fint och termometern stod på typ tio minus.

Knappt tio tappra åskådare besökte den av Skatås två konstgräsplaner dit Blåvitt förlagt sin träning. Solen försökte sträcka sig över den södra kullen men nådde bara planen bredvid. Något fystränaren Jonas Hellberg insåg och körde lite löpträning där på egen hand för hålla ångan uppe.

Glenn Hysén var enda förälder på plats och en av de få tappra åskådarna. Svärsonen Andreas Drugge gjorde inget väsen av sig och hade inte klippt sig ännu. Stefan Rehn höll i uppvärmningen men sen tog Jonas Olsson över kommandot och drog igång lite enkla uppspelsövningar.

Robin Söder stod för en riktigt snygg volleyklack i mål på ett inlägg men ingen av åskådarna orkade ta vantarna ur fickorna för applådera. Ragnar skojgnällde lite på Jakob för han fick en passning bakom sig. Bärkroth var tveklöst mest solbränd efter semestern.

BaraBens korrespondent smet dock efter trekvart i kylan och påväg mot kontoret på stan passerades Blåvittshopen för förnyelse av av årskortet. Gamla Ullevis gräs pryddes av en decimeter snö.

Äntligen kan man se fram emot en ny säsong.


Drugge i mössa nummer 16 och misstänkt dansbandshockeyfrilla.


Jonas Olsson lade träningen på konstgräsplanen som låg i skuggan, sen föregick han med hårt exempel och var ensam om att köra utan mössa.


Stefan Rehn sportade termobrallor.
Vädret bet inte på Värmlandspöjken12 kommentarer:

 1. Lite läsarrespeons: Jag gillar väldigt mycket av det ni publicerar på BaraBen, men det är denna typ av inlägg jag uppskattar allra mest. Rapporter och bilder ifrån träningar, träningsläger och ungdomsmatcher står högt. Gärna också bilder och texter inifrån laget. Och så givetvis humorn, gärna i samband med hets.

  Nu börjar byggandet av 2011 års lag!

  SvaraRadera
 2. "Drugge klippa sig, vi vill se..."

  SvaraRadera
 3. Tobbe: Fryser du eller? Glenn: Ja lite.. Tobbe: Ta på dig en större jacka nästa gång då...hehe

  SvaraRadera
 4. Kul läsnin! Sådana här inlägg uppskattas skall ni veta!

  SvaraRadera
 5. Tack, kan dröja ett tag innan jag rapporterar fråb träning igen. Kommer aldrig åka dit igen när de är såhär kallt...

  SvaraRadera
 6. Lätt guld nästa år.

  SvaraRadera
 7. Vilka är det som står bredvid Glenn på sista bilden?

  SvaraRadera
 8. Till höger blåvitts webbredaktör etc Ulf Jörnvik.

  SvaraRadera
 9. Vad sägs på klippet som är upplagt i inlägget? Mina högtalare har gett upp.

  SvaraRadera
 10. Jo, men vem är den mystiska personen som står mellan Glenn och Ulf? Mystiken tätnar, kan det vara ett nyförvärv från Trollhättan?

  SvaraRadera
 11. Tack för den här rapporten. Jävligt strongt att besöka träningen i den här svinkylan.
  Robin Söder kommer dominera nästa säsong.

  SvaraRadera
 12. du som undrade vad som sade..

  se lite längre upp i kommentarfältet...

  Anonym sa...

  Tobbe: Fryser du eller? Glenn: Ja lite.. Tobbe: Ta på dig en större jacka nästa gång då...hehe

  30/11/10 14:41

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.