2010/11/06

Robin i truppen mot Gefle - Bärkroth från start

MATCH. I morgon spelas den sista matchen i årets allsvenska detta mellanår, 2010. En match som avgör om vi hamnar mellan plats nummer sex och plats nummer tio i tabellen. Givetvis en stor besvikelse för alla blåvita spelare, ledare och supportrar. En match "utan betydelse" som kanske inte ses som särskilt rolig av många, även om det åtminstone blir utrymme för en rolig sak.

I morgon gör nämligen Robin Söder återigen comeback i truppen efter ännu ett år fyllt av skador. Det blir inget spel från start men ett inhopp på slutet känns inte helt omöjligt. Robin har gått för fullt på träningarna ett tag nu och känner sig enligt egen utsago "stark".

Björlund, Sana, Robin, David J, Jakob, Dyre & Joel.

Det blir även en liten förändring i startelvan - av träningen att döma - då Elmar Bjarnasson får lämna plats i startelvan för Nicklas Bärkroth. Hur laget formeras är därmed ganska oklart, men det råder inget tvivel om att trion Bärkroth, Selakovic och Sana får dela på de tre offensiva platserna på mittfältet framför Jakob Johansson och Sebastian Ericsson. En känsla är att man testar Sella centralt, eller så låter man helt enkelt de tre spelarna skifta platser under matchens gång.

Marcus Sandberg var med och körde för fullt under dagens träning. Oklart dock i skrivande stund om han är med i truppen, troligen inte enligt rapporterna. Även Pär Ericsson var med, liksom Mikael Dyrestam, William och Petter Björlund. Nicklas Carlsson syntes inte till.

Det har varit en skitsäsong men någonstans vill jag ändå uppmana alla att gå och se matchen imorgon. Ge laget de stödet de förtjänar och visa att om ni är beredda att ge allt nästa år så är vi det också. Nästa år, då jävlar...

20 kommentarer:

 1. Om Man inte går imorgon p.g.a. för många förluster så finns det andra klubbar att hålla på, Jag var med på 70-talet och även om det inte är något jag vill ska hända igen så skulle det nog vara nyttigt för en och annan på våra läktare.

  SvaraRadera
 2. Sana lär väl fortsätta spela i mitten, Sella lär väl fortsätta spela till höger och Bärken lär väl fortsätta spela till vänster som han brukar när han väl får chansen?

  SvaraRadera
 3. Nu fixar vi ett fint avslut på den här skitsäsongen gôbbar!

  SvaraRadera
 4. Varför ingen Elmar?


  Att se Robin Söders namn i truppen är som honung för själen. Åh va jag hoppas att han kommer kunna komma tillbaka ordentligt!


  Alla till GU imorgon! Stå upp för Änglarna!

  SvaraRadera
 5. Var kom du ifrån? Plötsligen tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Nästa år, då jävlar... ZZZZZZZZZZZZZZZ

  SvaraRadera
 7. William Björlund?

  SvaraRadera
 8. Är inte Bärken avstängd?

  SvaraRadera
 9. det stödet dom förtjänar säger du?

  då ska ju inte en kotte dyka upp imon!

  men likt förbannat går man så ryck upp er

  SvaraRadera
 10. JJ med i startelvan och Elmar utanför? Inget chockerande att den mest lämpade spelaren(Elmar) får spela på kanten eller är petad och att JJ tar plats. MEN, fy fan, fy fan, fy fan! Dra åt helvete!

  Skall dock bli underbart att eventuellt få se Söder imorgon. Bara det är värt att dra till GU, om ngn nu har motivationsproblem att ta sig till arenan vill säga.

  SvaraRadera
 11. JJ med i startelvan och Elmar utanför? Inget chockerande att den mest lämpade spelaren(Elmar) får spela på kanten eller är petad och att JJ tar plats. MEN, fy fan, fy fan, fy fan! Dra åt helvete!

  Skall dock bli underbart att eventuellt få se Söder imorgon. Bara det är värt att dra till GU, om ngn nu har motivationsproblem att ta sig till arenan vill säga.

  SvaraRadera
 12. de lever på våra pengar och vi ska stödja dom?

  Låter nästan som att investera tusentals kronor i ett ruttet äpple

  SvaraRadera
 13. Är JJ en bättre innermittfältare än Elmar? Tydligen, JO är ju tränare och då kan han ju mer fotboll än oss supportrar.....

  SvaraRadera
 14. tror att JO väljer JJ före sin fru, faktiskt.

  SvaraRadera
 15. Herregud att peta Elmar för JJ igen, orkar inte ens bli arg längre. Hade hoppats på att få se ett kort inhopp av Dyre så man kunde få hylla honom ordentligt, synd.

  SvaraRadera
 16. Om de vill se speed på kanten och ersätter Elmar med Bärkroth så är det okej tycker jag (även om Bärken inte varit bra). Men om man trots detta inte gör plats för Elmar centralt på JJs bekostnad så är det fan otroligt. JO är så slut!

  SvaraRadera
 17. Faste skriver:

  Matchen imorrn känns inte sådär görhet... själv kommer jag nog njuta mer av Glenn No 5 i sköna sofforna o schysst DJ nere i baren än uppe på läktarn... Möjligen gå upp nån gång ibland o köra lite växelsång med klacken bara för att se om de vill svara den här gången.... ;)

  Annars så hoppas jag faktiskt att Blåvitt bjuder publiken på lite visioner av vad vi kan få se nästa år, låt de yngre killarna spela, släng in lite nya namn o eventuellt några nya moves o tänk vid fasta situationer. Chocka o roa lite, för resultatet spelar ju faktiskt ingen roll imorrn.....

  För övrigt anser jag att Allsvenskan skall minskas till tolv lag.

  SvaraRadera
 18. Ja, så klart vi ses där imorrn!

  SvaraRadera
 19. Minskas allsvenskan till 12 lag åker vi ur... Jag stannar hemma imorrn. Gnäll om medgångssupporter om ni vill men jag vill inte förknippas med Jakob Johansson, Jonas Olsson och liknande. Jag hatar dom!

  SvaraRadera
 20. Bärkeroth/Sana/Sella - kommer någon av dessa herrar vara med i sista matchen nästa år?

  Jag tror inte det. Reformen kommer.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.