2010/11/18

Just nu: Gratis frakt i BaraBens shop!

JULSHOPPING. Många läsare har hört av sig till oss på BaraBen.com och frågat om vår shop fortfarande är i gång - eftersom vi inte har gjort någon reklam för den under 2010. Svaret är, naturligtvis!

Alternativa Shopen, BaraBens souvenir- och supportershop finns självklart kvar och enligt ryktet kommer en rad nya motiv upp inom kort...

För att påminna er om detta och om den annalkande julhysterin kör vi ett specialerbjudande under de 15 sista dagarna i november: fri frakt på all julshopping i BaraBen Shop! Mellan 15-30 november bjuder alltså BaraBen på hela frakten för alla beställningar från vår shop.

Rabattkod: "TIDIGSHOPPING".

Så var ute i god tid och beställ julklapparna till brorsan, syrran, flickvännen, farsan, morsan, jobbarkompisen, frugan, pojkvännen eller polaren! Hos BaraBen Shop finns allt från hood-tröjor till stringtrosor, från väskor till babykläder. Vill du ha en rolig eller skön supporterpryl att ge bort - kolla in Alternativa Shopen!

När du utformat ditt klädesplagg genom att själv välja vilken produkt du ska placera vilket motiv på (se den enkla instruktionen här intill) - knappar du bara in koden "TIDIGSHOPPING" i rabattkodsfältet i kassan - och handlar helt utan frakt under hela 15-dagarsperioden!

BaraBen.com och Alternativa Shopen önskar dig
en riktigt god jul, och glad påsk Djurgården.

2 kommentarer:

  1. Glennones-tröjan är sjukt snygg.

    SvaraRadera
  2. "Många läsare har hört av sig till oss på BaraBen.com och frågat om vår shop fortfarande är i gång"
    Har dom hört av sig mycket sen förra veckan?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.