2009/12/01

Angående: "Alla jobbar svart i GBG"(?)

ÅRSKORTSINKÖP. Nu i dagarna när FRA-lagen även i praktiken trätt i kraft kommer här lite rolig information till bland annat alla er paranoida konspirationsteoretiker som vägrar att skaffa eller använda bankomatkort och internetbank i onödan av olika anledningar.

Efter att ha dubbelkollat med kamratgården kan Baraben.com nämligen förtydliga och "avslöja" vad blåvitt av okänd anledning utelämnade i email informationen om inköp eller förnyelse av årskort, nämligen:

-Det går utmärkt att komma förbi
Blåvittshopen och betala kontant!


Så alla ni med pengarna i madrassen, kakburken, nedgrävda i skogen eller alla ni som helt enkelt vill slippa att storebror ser och kan spåra allt du gör så går det alltså ypperligt att inte betala med VISA eller Mastercard på nätet.

Ett besök i Blåvittshopen kan ju även avlasta julstressen något alldeles enormt då man definitivt samtidigt kan passa på att slå två flugor i en smäll och inhandla hela tjocka släktens julklappar i ett nafs.

7 kommentarer:

  1. Blåvitt - alltid lika kvicka i vändningarna.

    SvaraRadera
  2. IFK verkar ju granskas av sketteverket i parti och minut, så för att man inte ska hamna under luppen så kanske man bör svänga förbi shopen med plånboken full.

    Inte för att man inte har rent mjöl i påsen, men ändå...;)

    SvaraRadera
  3. Lysande nyheter för oss foliehattar.

    SvaraRadera
  4. Man kan alltså förnya 2009 års kort för 2010 i Blåvittshopen?

    Låter ju väldigt enkelt om det är sant och man slipper den jävla norska skitsidan.

    SvaraRadera
  5. Men om ***** har span på Blåvittshopen då?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.