2009/12/02

Att stå på egna ben

Tja.

Håller du på AIK? Kanske DIF? Bajen? Eller kanske något annat klassiskt bonkegäng? Har du ingenting att göra på kvällarna? Irrar du planlöst runt i kommentarsfälten på en blogg, skriven av supportrar till annat, vitt främmande lag? Känner du dig kanske till och med lite ensam och övergiven?

Läser du den här texten?

I ett, vad vi vet, unikt initiativ kommer nu Baraben.com med en hjälpande hand till alla er ensamma, trasiga, patetiska, IQ-befriade, övergivna människor, utan en plats att kalla för "hem" på denna vidsträckta prärie, det stora digitala hav som vi kallar för Internet. Ni som känner att ni har tid att lägga ner på att hävda er på vår blogg. Japp, jag menar dig, Anonym. Ja, jag menar dig, Gaisarn. Yes, jag menar er, Ronny, Conny, Sonny, Lonny och Bonny. Jodå, det gäller dig med, [infoga ditt alias här].

Tack för att du läser. Helt seriöst. Stort tack. Det är oerhört smickrande och roligt att vara Sveriges största fotbollsblogg, och det är du, ja just du, som bättrar på vår statistik. Och ärligt talat så tjänar vi ju också pengar på att du besöker oss, pengar som tickar in varje gång du kommer hit och läser. Pengar som bland annat går till driften av just den här bloggen som du älskar att hata. Återigen, tack.

Det finns inget bra sätt att säga det här på. Så jag tänker bara säga det. Vi klarar oss utan dig. There, I said it. Det är sant. Och du, det är faktiskt dags nu. Dags för dig att stå på egna ben. Dags för oss att, om än kärleksfullt, ge dig en bestämd knuff ur boet, för att du ska få pröva dina egna vingar. Det är helt enkelt dags för dig att skaffa en egen blogg.

29 kommentarer:

  1. Hahahahahahahahahahaha. TACK FÖR DAGENS SKRATT, efter typ 200 AIK:are i tråden om Efterlyst-bilderna.

    SvaraRadera
  2. Ytterligare ett bittert inlägg av en feskare som ännu inte kommit över att hela hans stolthet och värld krossades under en enda novembervecka.
    Men ack så mycket bättre det kändes i den lilla hamnstaden när Glenn och hans vänner fick hänga ut några Gnagare på sin stora världsomspännande blogg.
    Egentligen var ju både Hasse på TV3 och polisen deras vänner, tänkte Glenn och hans feskarbröder.

    SvaraRadera
  3. Det är ju bara att ta Alltid Blåvitt på Svenskafans.com som exempel. Efter sista matchen i Allsvenskan tvingades de stänga sitt forum för andra supportrar än blåvita för att det satt dussintals AIK:are där inne hela tiden och hetsade på olika vis. Alla firar olika, men jag hade inte ägnat veckorna efter ett IFK-guld på andra lags forum, det är en sak som är säker...

    SvaraRadera
  4. Dagens garv

    /?

    SvaraRadera
  5. hahaha! , dagens garv!, AIKare är ett löstdrivande folkslag som jag hoppas en dag kommer dö ut.. mår illa av blotta tanken att ens framtida barn skall behöva stå ut med aikare..

    SvaraRadera
  6. Klockrent. Sov gott

    SvaraRadera
  7. Haha fy fan va tråkigt det här inlägget var snacka om chalmers humor.
    /Örgryte

    SvaraRadera
  8. 2/12/09 23:20

    Nu har du fel, nu var det inte ett dussintal utan några få. Att dom stängde berode att ett fåtal inte kunde hålla en konstruktiv nivå samt att många av deras egna ville dom skulle stänga.

    SvaraRadera
  9. Hahaha va ju skitkul.
    Man såg paniken i inläggen...
    Mamma kommer inte bli glad när fabror polisen hälsar på.

    Väx upp och ta ert straff råttor... ni fick ju se matchen.

    SvaraRadera
  10. Ta bara bort bilderna där ni hänger ut fotbollssupportrar så kan vi återgå till att vara vänner igen! =)

    Det var jävligt dumt o korkat gjort av en blogg som annars är jävligt läsvärd och intressant..

    SvaraRadera
  11. Jag skäms som blåvit. Det här är pinsamt Baraben. Vi är inte mer än som råttorna skulle sagt "golare". Det ska vara rivalitet mellan supportrar men polisen kan sköta sitt själva.

    Jag kommer inte läsa en rad till på denna blogg.

    /Jakob

    SvaraRadera
  12. Säger bara en sak alla rensar fisk i Göteborg och luktar fisk! Dubblish 2lax9

    SvaraRadera
  13. Om supportergruperingar börjar peka ut varann kors och tvärs kan det nog vara slutet för svensk supporterkultur. Ifrån att peka ut de som storma entrén är steget inte långt att 'hänga ut bengalbrännarna'. Är det verkligen det vi vill ha?
    De flesta lag i storstadsregionerna har en svans av fans som har sina för och nackdelar, men trots nackdelarna finns det nog ingen som vill hänga ut de sina. Hur ska det gå om man börjar delge andras?
    Om IFKs supportrar nu vill ta tag i dessa huliganer kan flertalet utav skribenterna på baraben nog antingen ta upp mobiltelefonen eller logga in på änglarnas forum och skicka ett sms/PM till sina egna värstingar och be dem lägga av.
    Städa framför egen dörr.

    Riktigt onödigt blogginlägg.

    SvaraRadera
  14. Hahahha klockrent!!!!!

    Och inte nog med det...dom djävla pinsamma slödder från allehanda ställen utanför vårat kära IFK fattar inte ens vinken utan fortsätter att kommentera... helt djävla underbart.

    Till alla ni som inte är blåvita och som lägger en kommentar i denna tråden, ni har i princip idiotförklarat er själva...och eran pinsamhet är så väck så inte ens monty pyton vill ta i er med en fjärrstyrd tång.

    //D-Day

    SvaraRadera
  15. Allvarligt, va fan leder detta till. Mer hat mellan AIK och IFK, är det verkligen detta vi behöver. Att både IFK o AIK gjorde övertramp den 1 nov är väl dom flesta överenns om. Men skall jag som AIKare eller för den delen IFKare var rädd för att gå med en halsduk eller mössa. Nej, så skall det inte vara. Skall vi vänta på nästa dödsfall. Bara ben har varit en rolig blogg att läsa genom¨åren, inte för att på något sätt att jag har tyckt om er eller gillat er, men har haft full respekt mot er. Samt vissa inlägg har varit roliga. Men som det känns nu verkar det som bara är ute efter mer hat, mera oroligheter och att vi skall hata varandra ännu mer.

    Det är verkligen inte den utvecklingen vi behöver av AS

    SvaraRadera
  16. Anonym 02:56/ Ja, för det är blogginlägg som visar upp huligandåd och inte själva huliganerna som är det farliga i utvecklingen kring svensk fotboll. Idiot.

    SvaraRadera
  17. Otroligt roligt/härligt att hela Göteborg fortfarande gråter... trots att det var månader sedan ni förlorade SM-guldet på eran egen arena...

    SvaraRadera
  18. Om man nu ska ta detta lite seriöst...
    Det ni nu gör med att börja peka ut andra lags supportrar. Fint tycker många att ni nu leder utvecklingen till den moderna fotbollen från supporterhåll. Tänk ett steg längre för FAN! Ni har många sk. grabbar som har gjort ett o annat 'fel' ska även dessa hängas ut hädanefter?

    /Fidde

    SvaraRadera
  19. Årets bästa. Näst bäst föregående med Ajk sluddret. Heder Baraben. Stolt.

    SvaraRadera
  20. All heder åt Baraben som vågar stå upp för en ren supporterkultur.

    "01:24" - Om nu den svenska supporterkulturen riskerar att dö pga det här, so be it...Det är ingen kultur värd att värna om med stormningar av biljettkassor och hot med bengaler. Hoppas dom lyckas peka ut några av råttorna, jag förväntar mig att andra klubbar agerar på samma sätt mot oss om vi missköter oss, skiten måste bort!

    SvaraRadera
  21. Om ni vill kommentera förra inlägget så gör ni det där, inte här. Eller?

    Det här inlägget har jag väntat på länge, så otroligt jävla bra.
    Att hänga inne på ett motståndarlags blogg känns ungefär som att en Metallica-fantast skulle gå på en Back Street Boys-konsert och lyssna på musik han han hatar bara för att kunna skrika til de andra i publiken "Ni har så jävla dålig musiksmak!" Det kanske hade varit bättre att lyssna på Metallica?

    SvaraRadera
  22. Haahahahahahah!

    Så jävla bra svar åt dom jävla puckona från Solna som tror dom kan GNÄLLA bort bilderna från sidan! Sååå rätt, och sååå bra! Idag kan nog flera av personerna på bilderna räkna med ett besök från polisen. Myser av blotta tanken!

    SvaraRadera
  23. Är alla andra lag i Sverige så totalt ointressanta att deras supportrar måste gå in på Blåvitts bloggar? Blåvitt är tydligen det lag som drar till sig mest intresse, jag undrar vad det beror på?

    SvaraRadera
  24. Dubbel mästare2009-12-03 08:59

    Så efter att ha blivit förnedrade på planen, läktarna och gatan så springer man i ett sista desperat försök att ge igen till farbror polisen? Ynkliga räcker inte.

    SvaraRadera
  25. För min del får gärna de IFK "Supportrar" som gjort övertramp hängas ut.

    Fortsätt och puckla på varandra i Skara och kalla det "vinst"( Enda vinsten är väl samhället om ett par av er skulle dö)

    Men sluta för helvete upp med att slåss runt arenorna och på stan.

    Fotbollen mår inte bra i Sverige idag, och det största skälet till det är just all skrivning om Hulliganism, inkastad saker, planstormningar.

    Peka ut idioten som kastade in myntet och stäng av honom från Gamla Ullevi i 2-5 år.

    Och ja, jag vet at tvi inte har samma problem som många andra länder, men varför jämföra oss med sämre länder?

    SvaraRadera
  26. Tycker så synd om alla AIKare som anser att detta är att ta död på supporterkulturen.
    Sedan när håller vanliga supportrar på att storma insläpp, vifta med bengaler i ansiktet på folk, hota ordningsvakterna och publikvärdarna, kasta in bengaler och nödbloss samt plundra kioskerna?
    Är det dessa saker som vi kan slippa genom att "döda" supporterkulturen, så go ahead!

    I vår, och många andra värld, så är det på läktarna som man visar upp supporterkultur. Inte genom att hota andra och spela allan-ballan på nätet.

    /Slang

    SvaraRadera
  27. Till alla er som inte är blåvita- stick och kom aldrig tillbaka vi behöver inte er! Okej Så STICK!!

    SvaraRadera
  28. det roliga är att supportrarna från stockholm verkligen tror att vi tar åt oss vad dom kommenterar här på baraben. kan inte vara lätt att växa upp i en kall och humorlös stad.

    ja, jag heter glenn. ja, jag rensar fisk. ja, jag luktar även fisk. ja, jag jobbar svart. ja, jag vill ha sex med håkan mild. och ja, jag golar på alla dessa stackars råttor som missköter sig på vår arena.

    om det inte passar kan ni ju hålla till på era egna bloggar, om ni nu har några. vet inte om ni har det för att har aldrig lagt ner mödan på att ta reda på det... jag följer bara bloggar om MITT lag

    SvaraRadera
  29. och till alla aik:are som snackar om hur vi sörjer att vi inte tog guldet kan jag iaf tacka för att era ofrivilligt extremt humorösa kommentarar iaf hjälper oss igenom sorgen

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.