2009/12/18

I sommar kommer vi älska att hata

INTERNATIONELLT. I sommar är det dags för FIFA:s återkommande firmafest, världsmästerskapen i fotboll. Eftersom Sverige misslyckades att kvala in så kommer vi svenskar ha extra mycket tid att fokusera på alla möjliga störande detaljer med det här mästerskapet.

FIFA själva har dock lyckats komma in i en neggo-period redan nu, där de klagar över svaga publiksiffror under klubblags-VM. Verkar som att FIFA bryr sig rätt mycket, fotbollsfans, ja inte speciellt mycket.

1:20 in i detta klipp kommer orsaken till att vi kommer älska att hata fotbolls-VM kommande sommar. Ännu ett av de många nonsens som förväntas reta gallfeber på en hel fotbollsnation:

Vuvuzelan. Det blir årets snackis 2010. Gais var dock före sin tid och körde vuvuzelor på höstderbyt i år. Framåtanda, får vi väl kalla det...

4 kommentarer:

  1. Var det vuvuvuzebror som gaysarna körde med då? Tyckte mer att det lät som att de hade kommit över ett stort restparti med trötta båttutor som tog slut alldeles för tidigt...

    Forsa blåvitt!

    SvaraRadera
  2. Hata vuvuzelan och FIFA som inte vågar stoppa dem under VM.

    SvaraRadera
  3. ja fy fan va man kommer störa sig,,bort me skiten!!!

    SvaraRadera
  4. Blir kul att se engelska och tyska huliganer ta sig an dessa trumpeter och återställa ordningen på läktaren...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.