2009/12/05

Lucka 5. Ockertifo och Derbyvinst.

Baraben.com peresenterar, Julkalendern "24 blåvita stunder 2009."




EN STAD - ETT LAG. Efter 2008´s märkliga händelse, fick vi i år två gånger bevisa att vi är det enda laget i Göteborg. "Lucka 5" representerar i år den första vinsten.

Gais styrelse, som vet att IFK Göteborg har trogna supportrar som faktiskt betalar för att se sitt älskade lag spela match efter match höjde i år biljettpriserna när det nalkades derby. Jag förstår dom, dom såg sin chans att faktiskt få lite intäkter från publiken. Men priserna som sattes var ett skämt och blåvita supportrar letade sig till diverse tv-apparater för att se matchen. De flesta BaraBenare befann sig på Biljarpalatset tillsammans med en stor supporterskara. När slutsignalen gick och vi hade vunnit med uddamålet lyftes taket av ett segervrål. Då önskade jag att jag var på Ullevi och firade detta med laget och publiken, som det ska vara, men när Hysén sen kollar in i kameran och ropar "Så jävla gött! Hör ni det borta på biljardpalatset? SÅ JÄVLA GÖTT!" då kändes allt i sin ordning och jag njöt.

Tobias Hyséns intervju efter matchen är en av mina favoriter, se hela klippet eller klicka er fram till slutet.




TILLSAMMANS MOT NYA MÅL.

12 kommentarer:

  1. "8 mål på 9 matcher, vart är han på väg - Tobias Hysén?"

    Tja, mot skytteligaguldet i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Vi måste ändra till 10 lag med dubbelmöten som ger 36 omgångar och så vi slipper de lag som inte drar någon publik. Fler matcher + intressantare matcher = mer publik = större omsättning.
    12 lag ger 44omg och det är för mkt!

    SvaraRadera
  3. IFK 1904: E du go eller? Man vill ju ha så många matcher som möjligt! Inte ta bort! Hur fan ska vi då kunna kampas ute i europa? Okej om vi tar bort några lag, men ta inte bort antalet matcher på en säsong!

    SvaraRadera
  4. Tobbe är så jävla grym var längesedan vi hade en kille som tänker på oss supportrar så mycket som han gör. Tänker på hälsningen då men också på det mod han visade när han ensam kom till oss på AS-finalen

    SvaraRadera
  5. Hej

    Hade inte hört det om Biljardpalatset tidigare.
    Tobbe får mer och mer respekt.

    F-n vad man längtar...

    SvaraRadera
  6. Älskar Tobbe, sån passion och känsla ör klubben och oss supportrar. Stanna Tobbe! <3

    SvaraRadera
  7. flera hundra svikare på bortasektionen.. :(

    SvaraRadera
  8. 12:02/ Det var mest barn och pensionärer som hade fått gratisbiljetter av Gais eller bönder som inte hade någon koll. Tänk på att det var i alla fall en 3000-4000 pers som inte gick på matchen, MINST.

    SvaraRadera
  9. Älska Hysen!

    SvaraRadera
  10. Det känns som ett helt annat år.. Söder, Boomboom, Adam, Carlsson... Nästa år, då jävlar! Hoppas Tobbe kan stanna med oss.

    SvaraRadera
  11. Vad menar han med piercing? har han sant eller?

    SvaraRadera
  12. han har en piercing i hans vänstra ögonbryn om man kollar noga!

    jävligt skön kommentar från han också; aa lite piercing, de e alltid coolt! :D

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.