2009/12/15

Hamréns fjärdeklassare

LANDSLAGET. Som ni säkert många läste så fanns inte Tobias Hysén med i Landslagstruppen när den publicerades idag. Vi hittade namn som Stefan Ishizaki, Daniel Larsson och Mathias Ranégie men ingen Tobias Hysén. Jag svalde fel och trodde en kort stund att jag skulle dö för att jag inte fick någon luft - Vart fan är Hysén?

Aftonbladet uppmärksammade också detta och tog kontakt med Hamrén där han kort och gott svarade att Hysén är skadad, opererad till och med och därför inte kan delta. Hysén själv var förvånad. Svenska landslaget hade alltså petat allsvenskans bäste spelare för att han var skadad och opererad. Okej.

Informationschefen säger till aftonbladet att dom har varit i kontakt med IFK Göteborg och skyller missen på att:
"Nu runt jul åker folk på semester hit och dit så det kan vara lite kommunikationsmissar. Men det är klart att allsvenskans bäste spelare är välkommen om han är frisk."
Lite kommunikationsmissar? Var det IFK Göteborg ni hade kontakt med eller sökte ni i hopp om att träffa rätt på 'Håkan+Göteborg' på hitta.se? Om det nu är så att informationen om att Hysén låg nyopererad med en knäskada kom från IFK Göteborg så undrar jag vem som är på semester och om ersättaren är en fjärdeklassare på praktik..

Jag försökte få kontakt med Hamrén angående detta med jag fick informationen om att han hade åkt till månen för att samla krafter inför VM 2010 som han tror att Sverige kommer att gå långt i. Skämt å sido. Det ska bli spännande att följa detta landslag med Hamrén i spetsen, min bror kanske till och med kan få spela. Han slutade med fotboll för några år sen, men innan det var han jätteduktig i division tre.

HEJA SVERIGE! HAMRÉN FOR PRESIDENT!