2009/12/03

Lucka 3. Blåvitt självförtroende.

Baraben.com presenterar, Julkalendern "24 blåvita stunder 2009."

INTERVJU-KROSS. Bjärsmyr och Rajalakso ställde upp i en intervju med expressen innan mötet (storkrossen mot Djurgården) på Ullevi, där dom fick tänka lite högt om hur matchen skulle sluta. Rajalakso trodde ödmjukt att det skulle bli en tuff match och att Djurgården till slut skulle vinna med uddamålet. Bjärsmyr svarade något kaxigare och menade på att det blir en knall och Blåvitt vinner med 5-0.

Rajalakso skrattade och sa "i såna fall lovar jag att gå hem till stockholm."
(Är du hemma än..?)

Mattias Bjärsmyr har all rätt i världen att vara kaxig, i allsvenskan innan U21-uppehållet var han i mina ögon allsvenskans bästa back, och i U21 dominerade han. Jag saknar självförtroendet den här massageolja-i-håret ängeln tillförde till Blåvitt.

3 kommentarer:

  1. Vi visste att Bjärsa var bra, men jag trodde inte att hålet efter honom skulle märkas så enormt tydligt som det gjorde efter att han försvann.

    Sedan är det inte alltid det är bra att vara kaxig i intervjuer. Sebban fick äta upp sina ord efter Kalmar-matchen.

    SvaraRadera
  2. Bjärsa gick från stubb till riktig Italiensk frisyr på ett par säsonger. Då var han lik Piff (eller Puff), nu är han mer lik typ Nesta

    SvaraRadera
  3. Han spelar dessutom mer likt Nesta:)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.