2009/12/07

Lucka 7. Framtiden.

Baraben.com presenterar, Julkalendern "24 blåvita stunder 2009."

UNGA TALANGER. 90-talisterna...




När jag ser det här klippet klarar jag knappt av att vänta tills säsongen drar igång. Jag bevakar Blåvitts hemsida i hopp om att få se rubriken "Söder börjar träna som vanligt". Robin Söder är så skrämmande bra, hans spelstil är fräck, självsäker och han har en snabbhet som inte många hänger med i. Löpstark och teknisk. Jag hoppas att rehab träningen har gått, och går så pass bra att vi får se samma Söder när han kommer tillbaka. Vi är många som längtar - och vi står alla bakom vår super-Söder.
Nicklas Bärkroth, energipaketet. Har gjort många brilljanta inhopp i år, inte minst det som visas i klippet, där han går in och stjäl showen från Wernbloom som spelade sin sista blåvita match (for now.). Den styrkan och snabbheten Bärkroth har visat vill jag se mer av och jag ser fram emot 2010.

En som inte är med i klippet men som minst sagt förtjänar att nämnas är Mikael Dyrestam, kanske den jag trodde minst på men absolut den som övertygade mig mest. Ge han mer tid så han får samla på sig lite erfarenhet också, den här killen kommer att bli grym.

- Alla dessa talangerna är födda på 90-talet.
- Ingen av dessa tre gossar får gå på systembolaget.
- Tror inte att någon av dom har särskilt starka minnen från VM -94.
- Söder är den enda som är myndig. (Dyre, 10:e December, grattis i förskott!)


Har lite hyllningar över, special-special.
Jakob Johansson, född 90.
Sebastian Eriksson, född 89. -The world is yours.
Erik Lund, född 88.

IFK Göteborg är Sveriges bästa fotbollsförening. Vi har en ungdomskultur som blomstrar. Vi satsar på egna produkter. Vi ger yngre, inte så erfarna, speltid och chansen. Därför är vår framtid så mycket ljusare än alla andra fotbollsföreningar i detta avlånga land. Det här vinner vi på i längden. Ett förlorat SM-guld 2009 tar vi igen, alla dagar i veckan.

FRAMTIDEN HETER IFK GÖTEBORG.