2006/10/20

Supporterfondens insamling till IFK Göteborg!

SUPPORTERFONDEN Man kan hjälpa Supporterfondens supporterinsamling till Blåvitt på många fler sätt än att skänka gåvor. Först och främst har en svartvit PDF-flyer kommit upp på reklamsidan som vem som helst kan ladda ner och sätta upp på sin arbetsplats, skola eller i sitt närområde. Genom att sprida reklam för projektet växer vi bland alla stadens Änglar!

Tipsa eller utmana en vän
En populär funktion heter "Tipsa eller utmana" där du kan skicka ett färdigt brev till någon som du känner. Genom att trycka in dina vänner, arbetskamraters eller bekantas mailadresser och ditt namn så skickas ett automatiserat mail ut med en uppmaning till den personen att delta i Supporterfondens insamling till Blåvitt. Gôrlätt och smidigt!

Interaktivitet
Vår reklamsida har även fått en sektion som heter "Interaktivitet" där vi har lagt upp möjligheten för dig med egen hemsida eller blogg att kopiera in den angivna koden och på så sätt få upp rutan med "Senaste fem bidragsgivarna" på just din hemsida!

Så sprid budskapet- Supporterfonden i stöd för Blåvitt!


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn, telefonnummer och eventuell mailadress. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

10 kommentarer:

  1. Jag anser att Supporterfonden kan ta en anlenlig summa ur det hittills insamlade och skänka till Pa Dembo Tourray med anledning av rasistattacken på Gamla Ullevi. Det blir inte samma sak om IFK skänker pengar--det måste komma från supportrarna. Vi måste visa I HANDLING att vi tar avstånd från rasism.

    Frankie: hur ser ni på att donera, låt säga 25 000:- till Tourray som plåster på såren? Jag anser att den summan är skälig.

    SvaraRadera
  2. anonymous

    Jag och alla andra som skänkt pengar till supporterfonden har gjort så eftersom det sagts att pengarna skall skänkas till IFK.

    Om supporterfonden då börjar dela ut pengar till motståndarspelare så skulle det vara ett rejält avsteg från supportfondens uttalade ändamål.

    SvaraRadera
  3. Peter1904:

    Kampen mot rasismen är viktigare. Dags för Baraben att bekänna färg.

    SvaraRadera
  4. Det dummaste förslaget på länge, och det står jag för.

    SvaraRadera
  5. hmm...herr anonyma supportrar...kan ni inte ta av era egna pengar och köpa en Alladin chokladask med tillhörande förlåt-kort och skicka till Dembo då!
    Då visar ni ju handlingskraft..
    *haha*

    SvaraRadera
  6. izxzi: poängen som första anonym ville få fram är nog att det ska synas att pengarna kommer från en bred supporterskara, inte från enskilda personer. därför kan jag förstå tanken med att supporterfonden ger ett bidrag till dembo.

    SvaraRadera
  7. Supporterfonden skänker ingenting någonstans förrän i Mars 2007 och då går pengarna till IFK Göteborg. Dessutom blir det Supporterfondens fondhjältar som rekommenderar vart pengarna ska gå.

    Baraben bekänner inte färg för Supporterfonden är Supporterfonden- inte Baraben.com. Supporterfonden står för sitt löfte att pengarna dels går till Blåvitt och att det är de givande änglarna som är med och tycker hur de ska spenderas.

    SvaraRadera
  8. johannes:

    Är det pengar inblandat så kallas det pyramidspel och är olagligt ;)
    Men tanken att gå från supporter-till-supporter som en kedja är bra - frågan är då hur detta ska gå till?

    SvaraRadera
  9. Vi kan lägga upp färdiga brev som man startar mailkedjor med om intresse finns...

    SvaraRadera
  10. fonden är en genial idé, varför hårdpromotar inte typ änglarna detta? jantelag?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.