2006/10/09

Baraben.com filmar IFK- träning 5 Juli 2006

TRÄNINGSFILM Som lite underhållning nu i landslagsuppehållets trista tider bjuder Baraben.com ikväll på två filmer (cirka 10 minuter per film) från en IFK-träning i somras. Barabens delegation den här dagen bestod av Whoami, Frankie, Uppström och Erling. Noterbart är att filmen från början inte hade syftet att publiceras (därav den darriga kameran och usla kvalitén/klippningen)...



Klipp två kommer senare ikväll...

6 kommentarer:

  1. Herrejävlar va kass bild, men kul idé.. Filma gärna med något bättre än en mobilkamera nästa gång :P

    SvaraRadera
  2. Hahaha, skönast va kommentarerna:D

    SvaraRadera
  3. Filma gärna med något bättre än en mobilkamera nästa gång

    Jo, stativ och lite bättre koncentration är förutsättningar för att filmen ska bli acceptabel rent kvalitativt, dock var aldrig tanken att ha den till allmän beskådan. Men nu när det är lite dött några dagar kring Blåvitt kan allt vara av underhållningsvärde...

    SvaraRadera
  4. mycket underhållande faktiskt, inte bara nu för att det är uppehåll, men många av oss bor ju inte därnere och har ingen chans att se träningarna. så gärna mer sånt här, då om ni vet att ni ska visa filmerna, kan ju bättre kamera användas som tidigare nämnts! bra jobb!

    SvaraRadera
  5. Inte något fel på kameran egentligen, snarare så att ni inte sparat filen i tillräckligt upplöst format alternativt använt ett lågupplöst format på google. Höj upp det så blir filmerna mindre "pixliga".

    Grymt initiativ i alla fall!

    SvaraRadera
  6. steiermark/ Man kan se på utan problem alla dagar de tränar ute. Dock inte när de har gympass osv...

    Träningstider finns på Officiella!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.